- 3 Şubat 2009
- 10.387
- 18.723
- 823
- 45
- Konu Sahibi papatyatanesi
Keko tam. Anasi danasi bitti de bitli akrabalari kaldi. Sakın haa bununla evlenmeye falan kalkma senin burnundan getirir hayati. Yurtdisi plani diosun adam ev düzeni dio bu ne ya
vizyonsuz ayı.
ben o kafayla çok uzun zaman yalnız kaldım. Benimki narsistikti, bu çocukta da narsistik kişilik bozukluğu olabilir mutlaka bir araştır bu dediğimi. Eğer "evet kesinlikle böyle" diyorsan 2 rekat şükür namazı kıl. İnsanın öz güvenini yerle bir ediyor bu hasta adamlar ama kıymet bilen, seni el üstünde tutan biriyle karşılaşınca anlıyorsun ne tür bir psikolojik işkencenin içinde olduğunu. O lafı ona yedir lütfen. Sen evkenmelik kız değilmişsin ha? Sen kim köpeksin acaba diye sorarlar adama. Ayaklarına bile kapansa bu lafı sakın unutma ve onu sakın affetme. Gerekçen de bu ettiği iğrenç cümle olsun ve ömür boyu seni kaybetmesine sebep olan bu cümle hiç aklından çıkmasın onun
o hikayeleri okumam çok yardımcı olmuştu ondan kurtulmama. Sonumun onlar gibi olmasından korkup zararın neresinden dönersem kardır dedim aşkımdan acımdan gebersem de arkama bakmadım. Bu bir süreç ve geçiyor emin olabilirsin