• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kıskançlığı

O kadar doğru ki. Ben 6 ay ıkı saatlık uzak mesafeden ılıskı yurttum geldım yazlığa adamla 5 aydır her gun beraberız yenı yenı tanıyorum yani uzak ılıskı akıl kârı değil. Ve hep dıyorum uzak ılıskı yasayıp aldatılmadım demek aptallıktır sjjssks
Ben yılda cok kez gidiyorum gittiğimde 10 gün kalıyorum oda gelip kalıyor.
 
sunlarda ne var anlamadim bunlar zaten normal degil mi?
yuruyen merdivenin bir kismi bos birakilir ki inen insin. ayrica kural
kadinin bir ust basamakta olmasidir ki boylari esitlensin, arada bir buse kondurulsun..benim nisanlim da bilmiyordu ilk yuruyen merdivene bindigimizde soyledim, ogrendi. simdi asla bozmaz kurali.
arabaya once sizi bindirmesi de cok normal. erkek dedigin bir zahmet acar kapiyi kadin biner zaten, sonra oturur. Ben acelem yoksa aractan inmem bile. gelsin kapimi acsin ineyim. bunun kiskanclikla ne alakasi var?


diger konularda da siz hastalaninca bile merhamet yerine sinir gelen, kendini hep hakli gören adamla evlenseniz ne olacak? mutlu mu olacaksiniz?
tabii ki hayir. Elin egosunu tatmin etmekle gececek ömrünüz. bence bu sefer de siz ayrilin. disarida nice cicek gibi bekar adamlar var. kala kala cidden buna mi kaldiniz?
hem de uzak mesafe
Uzak mesafe ama ben çok kez gidiyorum 10 gün kalıyorum oda çok kez kalıyor ama sorun şu hastalandığımda hemen dediğiniz gibi yapıyor ben de buna anlam veremiyorum.
 
Uzak mesafe ama ben çok kez gidiyorum 10 gün kalıyorum oda çok kez kalıyor ama sorun şu hastalandığımda hemen dediğiniz gibi yapıyor ben de buna anlam veremiyorum.
yani belli ki kendine layik gördüğün adam bu. adamin mal bir hanzo oluşunu bile "erilligi yuksek" diye guzellemissin. demek ki hakettigin tam bir errrrrkek
daha iyisini bulacagina inancin olsa zaten ayrildigin, iyi yonde de degismemis- kendini kanitlamamis adami tekrar almazdin hayatina.
bence hic naz yapma evlen gitsin
 
yani belli ki kendine layik gördüğün adam bu. adamin mal bir hanzo oluşunu bile "erilligi yuksek" diye guzellemissin. demek ki hakettigin tam bir errrrrkek
daha iyisini bulacagina inancin olsa zaten ayrildigin, iyi yonde de degismemis- kendini kanitlamamis adami tekrar almazdin hayatina.
bence hic naz yapma evlen gitsin
Ki onlar bile göstermelik, asıl açığı kapatmak için, göz boyama.
 
Yok eril özellikleri yüksek ondan eminim 😂
Her şeyini savunacaksan niye konu açtın sen hasta olunca adam sinir oluyor merhameti yok (çok merhametli dersin şimdi). 10 gün kalıyorum tanıyorum diye kendini kandırıyorsun devam et
 
Size çok aşık olmuş, kıyamam ☺️
Daha önce pek hisleri yokmuş ama şu an çok aşık, o yüzden her şeye karışıyor.
Sahiplenici ve güçlü bir erkek belli ki. Bu zamanda böylesi kolay bulunmaz. Madem evlenmek istiyor, kaçırmayın sakın.

Biri alacak zaten bu tipi. Sizin de bundan ayrılsanız daha mantıklı bir seçim yapamayacağınız şu saçmalıkları iyi şeylermiş gibi anlatmanızdan belli. Başını yakan o kişi neden siz olmayasınız?
Evlenin bence.
 
Kişi kendinden bilir işi. Flört veya sevgililik farkı değil bence, kendisinin g*tü başı oynayan erkekler çok paranoyak kıskanç ve kontrolcü oluyor. Benim de toy zamanlarımda normalin üstünde kıskançlık sergileyen bir sevgilim olmuştu. Kıyafete falan karışmaya çalışmazdı, muhafakar birisi değildi, ne dindar ne de geleneksel birisi değildi. Ama sürekli neredesin kimlesin o kim bilmem ne. Aşırı yorucu bir şey. Sonra fark ettim ki durmadan aldatıyor kendisi sürekli bi haltlar yediği için senin hakkında da sürekli diken üstünde oluyor. Ayrıca hayatımda hiçbir meslek grubu hakkımda önyargım yoktu. Şu forumdan sonra polis diyince tüylerim diken diken oluyor. Bir sürü konu okudum, bi tane içinde polis sevgili geçen normal bi ilişki okumadım. hepsi normalin üstünde sorunlu tiplerdi.
 
Bi evlen, o tek erilliği de en iyi ihtimal rutine binsin, görürsün erilliği 😂

Yani?
Huyu değiştiyse daha kötü değil mi?
Aslında hep kiskancti ama sadece sevgililik döneminde bunu yapmiyordu çünkü arkadaşlarımın çoguyla tanisti onlarla gittiğimi biliyordu sormuyordu şimdi tekrar bi o flört doneminde ki merakı aktif
 
Hepimiz bu hikayenin nasıl biteceğini biliyoruz,yaşa ve gör. Aslında buraya konu açarak sende biliyorsun başına gelecekleri ama tercihinin yanlış olduğunu kabul etmek nefsine ağır geliyor ....Ne diyelim kendi düşen ağlamaz
Ben boyle düşünmüyorum yani onunla 3 senelik arkadasligim da var ailesini falan da tanıdığım için sadece biraz çabuk sinirlenip sönen biri.
 
Bu konu nedir simdi ? Daha once sizi arayip sormuyomus dengesiz , simdi bi iki kroca davranis hosunuza gitmis buraya da konu acmissiniz bize cool ya da güzel gelmedi merak etmeyin , tum konulariniz takintili gibi uzak mesafe iliskim yok aramadi sormadi simdi de cok kiskaniyo ah vah napicam her neyse bu durum hosunuza gidiyo ama gitmesin size sevgisini kanitlayan seyler degil bunlar zaten cikar yakinda kokusu .
 
Back
X