• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve sac sorunu

Sevgiliyken böyle tavizler vermeyin anacım. Nişanlın değil kocan değil.
Herşeyinizi bu kadar manyaklık derecesinde bağlamayın.
O saç sakal traşı olurken sana soruyor mu?
Herşeyin bi sınırı olsun.

sevgiliyken böyleyse koca olunca ne yapar diye düşünüyorum ben :KK14: ayrıca o kadar da karıştırtmayın kendinize canım sen onun kılık kıyafetine birşeyine karışıyormusun :cool:

Sormanız hata yaptırın gitsin.
En fazla 2 gün söylenir susar.
Bu tür konularda taviz vermeyin.

Kendi saçı koyu olup da sapsarı boyatan çakma Sarışınları ben de sevmiyorum kaşlar koyu dipler koyu saçlar sarı iyi olmuyor.

Küllü Kumral falan yapın zamanla açılıyor yıkadıkça

Merhabalar herkese. Bir derdim var artik tutamaaam icimde .
Sevgilim saclarimi boyatmami istemiyor. Sari istiyorum ama siddetle karsi cikiyor. Boyali saclardan midem bulaniyor yapmacik buluyorum diyor. Dar kafali biri degildir sac konusunda boyle. Kotu ve uzun bir ayrilik gecirmistik yaklasik 4-5 ay.

O zaman sacim siyahti ve gittim boyattim hem depresyon hem inat. Sonra geri siyaha boyadim.
Cunku tam istedigim gibi olmuyordu altinda siyah var diye.

Simdi konusunu aciyorum "cok esprilisin yaa" diyor. Olmaz diyor. Surpriz olarak boyasam aramiz fena bozulur. Bende canim sari dikkat ceker diye yaptirmiyorsan siyah sac bembeyaz ten de dikkat ceker ddm sinirlendi.

Sorum su ki hevesimden vazgecemiyorum . Nasil ikna edebilirim ? Nasil cumleler kurup tamam dedirtebilirim ?
Ne ister erkekler şu kadınların saçından hayret bir şey.
Sen de aça aça gideceksin. Mesela şimdi 2 ton aç bir ay sonra iki ton daha. Yavaş geçişlerde gözü alışır.

Arkadaş ondan bahsetmiyor ki..
Bu halimde dikkat çekerken sarıya niye itiraz ediyor diyor..
Benimde siyah saçlı halimin dikkat çektiği söylenir..
Çünkü beyaz teni olduğumuzdan yüzümüzdeki hatlar pekta belirgin değil..
Sarı ruh gibi gösterir makyajsız..
Ama siyah yani koyu tonlar yüze gölge etkisi yaratıp hatları belirginleştirir.
Ve daha doygun bi ifade çıkartır..
Birde daha sert..
Çünkü beyaz ve siyah, açık ve koyu ton bir arada olunca kontrast oluşur ve bu sadece makyaj saç yüz falan değil herşeyde zıt şeyler dikkat çeker..
Mesela; Merve boluğur'un acemi cadıdaki o haliyle.
Siyah saçlı halini bi arada düşünün..
Demet akalının siyah ve sarı saçlı hallerini bi araya koyun.. ama Demet akalın buğday tenli.. :D

Ben de onu demek istedim zaten :) Yani bu halim zaten dikkat çekiyor sarıyla pek de bir fark olmaz demek istemiş yanlış mıyım? Ben yine de daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum sizin bahsettiğiniz sebeplerden ötürü değil de ülkemizdeki sarışın azlığından. Yani erkeklerin algısıyla ilgili bir surum sanırım sevgilisi bu yüzden istemiyor. Yapmalı mı yapmamalı mı bilemiycem, bazen esmerlere bile yakışabiliyor bazen de beyaz tenlilerde çok kötü duruyor. Bence cildinin alt tonuna göre bir renk seçsin yapay durmaması için. Mesela sıcak tende soğuk renk kötü durur.

He bir de saç uzmanı değilim ama platin zten beyaz olan teni acayp solgun gösterir ve makyajsız kötü durur. O yüzden daha koyu bir sarı tonunu seçmelisiniz bence.

Kaş - saç uyumsuzluğuna falan hiç girmiyorum kararınızı vemişsiniz zaten.

Valla açıkçası canım ben saçına baktım resimde,yakışmaz gibi geldi,çok makyaj yapman gerekir.

Sari yakistigi icin yapmak istiyorum ilk degil koyu sari olmustu platine yakn istiyorum. Konumda sevgilimi sinirlendirmek icin yazdim cekicilik konusunu. Ayrica diger arkadas koyu saclilar dikkat cekmiyor donup bakmiyorum dedigi icin siyah sac ve beyaz tenin beni cekici yaptigini soyleyen insanlarin cok oldugunu belirttim. Sahsi fikrim cocuksuyum. Cekiciyim kendime boyle tapiyorum desem sariya boyatma riskini neden alayim ? E yani senin beni itici bulman umrumda degil :D

İticisin demedim, bu tavır itti dedim. Üslubuna dikkat edersen sevinirim. Anladığım kadarıyla yaşça senden epey büyüğüm.

Back
X