sevgilim ve saçmalamacaları

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
sevgilimin saçmalıklarından bıktım.onu çok çok seviyorum ama böyle devam ederse dayanacak sabrım kalmayacak ve bitecek herşey.ve ben bitmesini hiç istemiyorum.
şimdi sevgilimin bana saçma gelen davranışlarından bahsedeyim.en basiti kılık kıyafetime karışması.tamam erkekler bu konuda biraz hassastır ve kısmen haklıdırlarda bence ama benimki okdar abartıyorki.en açık giydiğim şey tişört kot olmasına rağmen ona göre o bile çok açık.benim kapanmamı istiyor.altan alta baskı uyguluyor ama henüz net olarak bi baskısı yok bu konuda.saç boyama,ojeme,ayakkabıma,kulağımdaki küpeme bile karışıyor.onsuz kıyafet almam mümkün değil.o görecek onaylayacak ben öyle alacağım.
herşeyi çok abartıyor bakkala markete gitmem gerekirse ona hebr vereceğim.haber vermezsem kıyametler kopuyo.
görüştüğüm insanların birçoğunu çıkardı hayatımdman bir şekilde.sadece 2 3 kişiyle görüşüyorum.telefon rehperim bomboş.şimdide yakın bir arkadaşıma takmış kafayı.biraz uçarı bi kız ama kimseye zararı dokunmaz.benimde ona benzeyeceğimden korkuyo söylemesede.konuşmamı istememesinin baheneside ben ona kazık atmışım arkadaşım yüzünden.kazık dediği şey;ben 1 2 haftalığına eve gidecektim arkadaşıma hoşçakal demek için onu 5 10 dk beklettim.budur yani.bu kazık atmak mı oluyo Allah aşkına ? sürekli beni arkadşımla kendi arasında bıraktı ve ben arkdaşımı ihmal etmek zorunda kaldım.şimdi onlada aramız açıldı.kendimi arkadaşıma karşı okdar suçlu hissediyorum ki.bn hep kınamışımdır sevgili için arkadaşını ihmal eden insanları şimdi aynısını ben yapıyorum.
bir diğer yasağım onsuz kıyafet alma yasağı.o görecek onaylayacak,ben o isterse alacağım.
bir yasakta bu yasak sayılmaz gerçi sınırlandırma,telefonuma yabancı bi numaradan çağrı mesaj gelirse derhal ona bildireceğim.ben söylemezsem o görürse yandık.numarayı söylediğimdede kim olduğunu öğrenmeden numaryı arayıp sayıp sövüyo.dur bi bakalım belki akrabam falan öıkacak.
akılma gelen şyeler bunlar.şimdi sen nasıl bukdar taviz verdin kendinde diyeceksiniz.inanın hiç bilmiyorum.aşkın gözü kördür derler ya benmde gözlerim kör sanırım.çok seviyrorum onu kaybetmek istemiyorum.mantıksız davrannıyorum aklımı bi devreye sokabilsem...
sevgilimle çok konuştum böyle yürümz biraz kendini toparlaman lazım diye ama ''ben böyleyim beğenmeyene kapı orda ''dedi.bu lafın üzerine çekip gitmem gerekiyo ama gidemiyorum onsuz yapamam gibi geliyo =(
son olarak görüşmemi istemediği arkadaşımla ilgli bişey söyledi. ya o ya ben ? dedi.belli bi süre verdi karar vermem için.Allah aşkına ben böyle bişeye nasıl karar verebilirim?ne arkadaşımı hayatımdan çıkarabilirim ne de onu.ikisinide çk seviyorum. eğer arkadaşımı çıkarmazsam sevgilim beni silecekmiş.ben böyle bişseye dayanamam ki.ne yapayım ben şimdi ???

ayy ne sinir bozucu birşey benim sevgilimde kıskanç değil diye mızırdayıp duruyordum ne arkadaslarıma karsr ne kıyafetime :) fırçalayıp duruyordum niye hiç karısmıyorsun diye sen zaten yanlış yapmazssın bilyorum diyor . gerçekten seninkini görüncee höhhh :) dedim yani gelelim senin konuna ;
canım bence arkadasını falan silme sevgilini de silme ama biraz rest seklinde göz dağı ver zamanında sildim herkesi senin sözünden cıkmıyorum daha ne istiyorsun falan de yanımda tek kalan arkadasımı silemem de kendini artık baskalarıyla kıyaslamaktan vazgec bende üzülmiyim sende üzülme ben arkadasımın bi hatasını görmediğim halde silemem bu yüzden benden ayrılacaksan kapı orda de aynen ona . artık bence biraz ağırlığını koy zaten gerçekten seviyorsa bu saçmalağı keser canım Allah kolaylık versin sana ..

Evde tuvalete giderken ya da nefes alıp verirken de haber veriyor musunuz? Ona da izin vermiyorsa fotosentez de yapılabilir tabi ne de olsa erkek karışacak tabi biz daha mı iyi bileceğiz ne yapıp yapmaycağımızı. :37: Arkadaşım sen bunları kendine layık mı görüyorsun ne bu böyle robot musun sen gerekli talimatlar sana verilmezse hayatını idame ettiremiyor musun? Bir şey soracağım sadece annen ya da baban bu kadar hayatına müdahale diyor mu ya da etseler onlar karşı da bu kadar hoşgörülü olur muydun?

aşkın gözü kördür ama ben aşk göremedim öncelikle erkek arkadaşın takıntılı sana zerre kadar güvenmeyen bi tip hayatınızı bi erkek için kısıtlamaya degmez şimdi giymiceksin şimdi gezmiceksin eglenmiceksinde napıcaksın en güzel çaglarınızı böyle harcıyosunuz emin ol onun dediklerini yaptıgın için onun gözünde zerre kadar degerli degilsin ne öyle herşeye hee ayy bak sinirlendim :)

valla ben benım kine bana karşıyor diyordum ama adamın hakkına giriyormuşum yeminlin bana hiç karışmıyormuş :)

kıymetini bilmiyor arkadasım o sana işine gelirse diyor yani ben sensizde olurum sen olmazsan başkası olur diyor ve sen hala ona tekmeyi basmıyorsun...o sensiz olabilecekte sen neden olamıcaksın arakdasım? sen çok değerlisin bunu unutma.

bu nedir ya okurken bile daraldım arkadaşım.

deil sevgilim, kocam yada babam bile bu kadar karışsa bana cinnet geçirir adamı boğazlarım ben..

ohh ne ala beyimiz gezsin tozsun,iş sevgilisine gelince bla bla..

madem öyle tuvalette sı...kende ara ,ben sı..bilirmiyim diye sor..

valla ben benım kine bana karşıyor diyordum ama adamın hakkına giriyormuşum yeminlin bana hiç karışmıyormuş :)

kıymetini bilmiyor arkadasım o sana işine gelirse diyor yani ben sensizde olurum sen olmazsan başkası olur diyor ve sen hala ona tekmeyi basmıyorsun...o sensiz olabilecekte sen neden olamıcaksın arakdasım? sen çok değerlisin bunu unutma.
aynen ya bende benimkini kiskanc sanirdim ama allaha sukur normal biraz daha...
canim seviyorsun asiksin saygim var ama bu is evlilik olursa delilik gibi olur...bu adam delirtir seni...bak kapi orda diyor ya okkk hadi ben gidiyorum de...seni seviyorsa birakmaz...bunu kendim icinde diyorum biz cok yuz veriyoruz....hak ediyoruz....

erkek arkadasin kendine guvensiz ve yapisi bu.

haberler kotu. tecrubeyle sabittir ki rahatsiz oldugun huylar iliski ilerledikce ikiye uce katlanacak. ilerde olur da evlenirseniz halinizi dusunemiyorum bile. sakin yanlis anlama, senin iyiligini dusunuyorum. ne adami degistirmeye calis, ne kendin degis, yol yakinken ayril. evet seviyorsun, vakit ve emek verdin birlikteligine ama omrunu feda etme. merak etme yine sevecegin sevilecegin biri cikar karsina.

Nereden buluyor size bu kadar karışma lüksünü!
Çok mu taviz veriyorsunuz? Bir yere kadar anlarım,çiftler birbirleri hakkında fikir yürütüp tavsiye verebilir.
Fakat engellemeler,yasaklamalar,yapamazsın edemezsin demeler..Bunlar çok yanlış.
Siz aklı başında bi insan değil misiniz ki her yaptığınıza karışacak.
Çok yanlış şeyler bunlar :19:

Okurken daraldım, bu ilişkinin içerisinde sen nasıl daralmıyorsun? Nasıl dayanabiliyorsun?
Bu adam henüz senin ne nişanlın, ne kocan... Daha sevgiliyken böyle yapabiliyorsa (izin veriyorsan) ilerde ne olacak düşündün mü hiç? Hadi sen sabrettin bir şekilde, evlendiniz... Ya sonrası? Bu adam ''kocasıyım'' diyecek belki evden dışarı çıkarmayacak seni. Bunları daha sevgiliyken yapan, evlenince neler yapmaz???
İyi düşün taşın derim, eğer ilişkide ciddiyseniz bir kez daha düşün.
Sence böyle bir adamla ömür geçer mi?
Seni sevdiğinden böyle yaptığını düşünüyorsun değil mi? Sahip çıktığını düşünüyorsun...
Oysa o yalnızca kendi egosunu tatmin ediyor....

Yarısına kadar okuyup pes dedim.
Bu ne özgüven eksikliğidir?
Konuşup anlatılcak türden değil, ikna edebilirseniz bi uzmandan yardım alsın.

empati kur bence.sen erkek olsaydın kız arkadaşının açık giyinmesini istermiydin HAYIR.sorumsuz bi serseri arkadaşla gezmesini istermiydin HAYIR.senden habersiz bişe yapılmasından hoşlanırmıydın HAYIR.ekilmekten hoşlanırmıydın HAYIR.yabancı numaradan aranmalarını istermiydin HAYIR.bunların hiçbirini demese umursamaz biri olsaydı bu seferde buraya beni kıskanmıyo yazcaktın.bence erkekleride biraz anlamalıyız.sende tabiri caiz se eşeğini sağlam kazığa bağla sende şartlarını koy o zaman nokta...seni çok iyi anlıyorum lütfen bu sözlediklerim için bana kızma sadece olaya tarafsız bak.minicikde olsa haklılık payları vardır.

Sevgilinde suç yok. Suç senin çünkü saçmalamasına sen izin vermişsin. Sen izin vermeseydin bu kadar karışamazdı. Çok kızıyorum sizin gibilere. Anneniz babanız şunu yapma bunu yapma dese itiraz edersiniz, iş sevgiliye geldi mi sorgusuz sualsiz her dediğini yaparsınız...

Ben böyleyim beğenmeyene kapı orda ne yahu?
Hastalıklı senin bu sevgilin..
Sen sevip kendini robot gibi bir hayata mahkum etmişsin ama
o seviyor olsaydı üzülürdü tamam elimden geleni yapcam derdi.
Kaybetme korkusu yok da kapı gösteriyor.
Bu nasıl bir ilişki nefes alabiliyor musun gerçekten..
Offf ben de çok konuda kısıtlandım ama böylesine şaştım hasta diye benimkine haksızlık ediyormuşum meğer:ssz:

Yarın gidip sevgilime kocaman sarılayım bi'hakkını yemişim diyeyim:18::1:

Valla çok özür dilerim ama ben ortada aşk değil hastalıklı bir ilişki gördüm. Bu ne yahu nefes alırken de izin alın olmadı... Böyle bir ömür geçer mi.
Ben nasıl seviyorum ama nefesimi kestiği an error veriyorum gözlerim büyüyor hemen:53:
Bu kadar aşkın arkasına sığınmayın derim. Taviz tavizi doğurur. Bugün kıyafetlerinden, arkadaşlarından vazgeçersin ama istekler hiç bitmez.

Hayır anlamadığım erkek arkadaşınız öyle olmasa biter, böyle olursa biter diyebiliyor da siz nasıl "yeter be beni böyle sıkar, nefes almamı engellersen biter!!!" diyemiyorsunuz?:44:

Evde tuvalete giderken ya da nefes alıp verirken de haber veriyor musunuz? Ona da izin vermiyorsa fotosentez de yapılabilir tabi ne de olsa erkek karışacak tabi biz daha mı iyi bileceğiz ne yapıp yapmaycağımızı. :37: Arkadaşım sen bunları kendine layık mı görüyorsun ne bu böyle robot musun sen gerekli talimatlar sana verilmezse hayatını idame ettiremiyor musun? Bir şey soracağım sadece annen ya da baban bu kadar hayatına müdahale diyor mu ya da etseler onlar karşı da bu kadar hoşgörülü olur muydun?

onun bu davranışlarına karşı hoşgörülü değilim.bişekilde kavga gürültü kabul ediyorum istediklerini. ve de hayır annem ya da babam hayatıma onun kadar müdahale etmiyo.ojeme ayakkabıma falan karışmıyolar =)

Sevgilinde suç yok. Suç senin çünkü saçmalamasına sen izin vermişsin. Sen izin vermeseydin bu kadar karışamazdı. Çok kızıyorum sizin gibilere. Anneniz babanız şunu yapma bunu yapma dese itiraz edersiniz, iş sevgiliye geldi mi sorgusuz sualsiz her dediğini yaparsınız...

bana şu sorunun cevabını verirmisiniz ? sorgusuz sualsiz kabul ettiiğim kanısına nerden vardınız ??

Back
X