sevgilim ve saçmalamacaları

durduk yere eski haline dönmezki, ne yapmayı düşünüyosun peki?

ya bana bi kere sen söylediklerimi itirazsın kabul edersen ben sana böyle davranmam hep falan demişti.biliyorum aptalca ama 3 4 gün sabredbildim böyle bişeye.herşeyine tamam dedim aama dayanmdım.şimdi en baştan bisürüliğine istediklerine itirazsız taamam diyeym diyorum.belki dediği gibi eski haline döner. aptalca mı gerçekten ??

ya bana bi kere sen söylediklerimi itirazsın kabul edersen ben sana böyle davranmam hep falan demişti.biliyorum aptalca ama 3 4 gün sabredbildim böyle bişeye.herşeyine tamam dedim aama dayanmdım.şimdi en baştan bisürüliğine istediklerine itirazsız taamam diyeym diyorum.belki dediği gibi eski haline döner. aptalca mı gerçekten ??

sabır işi, çok zor katlanmak düzelir inşallah ama sen çok yıpranırsın söylim, bi de oturup konuşsanız düzgünce o da farkına varsın seni çok üzdüdgünün, onun tedaviye ihtiyacı var bence, şimdi her istedigni yapsan bile ileride bi tartşmada yine canını yakabilir,

bunun çözümü her dediğine itirazsız tamam demekse boşuna konu açmışsınız zaten buraya.
bir insanın 'emri' altında yaşamak istiyorsanız tabii ki tamam deyin her dediğine. sizin hayatınız sonuçta.
yaşınız kaç bilmiyorum ama bir gün ayrılmaya karar verdiğinizde umarım canınızı kurtarabilirsiniz en azından.

terkedildim .. okdar fedakarlığın sonucunda terkedildim.. iyi oldu bana . demekkki hiçkimse için kendinden gerekmedikçe taviz vermycekmişsin

tamam anladık aşkın gözü kör ama körü körünede aşk olmaz arkadaşım...
şimdi böyle esaret altına alan ilerde eve kitlerde öyle gider:ssz:

evet .ona arkadşımı silemyceğimi sadece eskisi kadar görüşmem istemiyosan demiştim.sonra arkadşımın bana geldiğini öğrendi bugün ve bitirdi herşeyi.

ilk kısımları da okudum da bak o kadar arkadaşınla görüşmekten vazgeçmişsin, bi bu kalmış, yaptığında yanlış bişey yok.

o seni sevgilisi değil malı gibi görüyo ki üzerinde bu denli hak iddia edebiliyo.

sevse aşkından ölse bırakabilir mi hiç bir yanlşın olmadığı halde.

kimse için fazla fedakarlığk yapmamayı öğrenmen bu ilişkinin sana tek yararı olsa gerek.

bir arkadaşımı hatırladım. sevgilisi aynı sevin gibi, v yaka kazak giydirmez, makyaj yaptırmazdı. her dk haber verirlerdi birbirlerine

sonra çocuk okumaya diye ukraynaya gitti, başka okul yok sanki memlekette. ukrayna da eğitimiyle ünlü biyer değil benim bildiğim :)

çocuk oradayken kız neler çekti, ve sonunda sanırım beni aldatıyo diye bitirmek zorunda kaldı.

demem o ki kimse sen değil, kimse sana bu kadar karışamamalı. bu bitti, bundan sonra da kimseye böyle taviz verme.

hakkında hayırlısı olmuş gibi görünüyor. umarım çok mutlu olursun da o da sapık takıntılarıyla başbaşa, sana uzaktan bakakalır

ilk kısımları da okudum da bak o kadar arkadaşınla görüşmekten vazgeçmişsin, bi bu kalmış, yaptığında yanlış bişey yok.

o seni sevgilisi değil malı gibi görüyo ki üzerinde bu denli hak iddia edebiliyo.

sevse aşkından ölse bırakabilir mi hiç bir yanlşın olmadığı halde.

kimse için fazla fedakarlığk yapmamayı öğrenmen bu ilişkinin sana tek yararı olsa gerek.

bir arkadaşımı hatırladım. sevgilisi aynı sevin gibi, v yaka kazak giydirmez, makyaj yaptırmazdı. her dk haber verirlerdi birbirlerine

sonra çocuk okumaya diye ukraynaya gitti, başka okul yok sanki memlekette. ukrayna da eğitimiyle ünlü biyer değil benim bildiğim :)

çocuk oradayken kız neler çekti, ve sonunda sanırım beni aldatıyo diye bitirmek zorunda kaldı.

demem o ki kimse sen değil, kimse sana bu kadar karışamamalı. bu bitti, bundan sonra da kimseye böyle taviz verme.

hakkında hayırlısı olmuş gibi görünüyor. umarım çok mutlu olursun da o da sapık takıntılarıyla başbaşa, sana uzaktan bakakalır

bende kesinlikle öyle dünüşüyorum.defalarca bana emirlime uymucaksan git dedi .keşke o beni bırakmadan ben gitseydim zamanında.herneyse iyi bi ders oldu bu bana.eğer yeni bi ilişkim olursa kesinlikle iplerş karşı tarafn eline bırakmaycğm

Ben de asiri kiskanc oldugum icin sevgilinw bisey diyemiycem sevdiginden yapiyor bunlari ama seni kisitlamasina tahammulun yoksa kararini erken ver degisir falan diye dusunme bu duruma alisabiliceksen devam et derim ben:KK12:

sevgilimin saçmalıklarından bıktım.onu çok çok seviyorum ama böyle devam ederse dayanacak sabrım kalmayacak ve bitecek herşey.ve ben bitmesini hiç istemiyorum.
şimdi sevgilimin bana saçma gelen davranışlarından bahsedeyim.en basiti kılık kıyafetime karışması.tamam erkekler bu konuda biraz hassastır ve kısmen haklıdırlarda bence ama benimki okdar abartıyorki.en açık giydiğim şey tişört kot olmasına rağmen ona göre o bile çok açık.benim kapanmamı istiyor.altan alta baskı uyguluyor ama henüz net olarak bi baskısı yok bu konuda.saç boyama,ojeme,ayakkabıma,kulağımdaki küpeme bile karışıyor.onsuz kıyafet almam mümkün değil.o görecek onaylayacak ben öyle alacağım.
herşeyi çok abartıyor bakkala markete gitmem gerekirse ona hebr vereceğim.haber vermezsem kıyametler kopuyo.
görüştüğüm insanların birçoğunu çıkardı hayatımdman bir şekilde.sadece 2 3 kişiyle görüşüyorum.telefon rehperim bomboş.şimdide yakın bir arkadaşıma takmış kafayı.biraz uçarı bi kız ama kimseye zararı dokunmaz.benimde ona benzeyeceğimden korkuyo söylemesede.konuşmamı istememesinin baheneside ben ona kazık atmışım arkadaşım yüzünden.kazık dediği şey;ben 1 2 haftalığına eve gidecektim arkadaşıma hoşçakal demek için onu 5 10 dk beklettim.budur yani.bu kazık atmak mı oluyo Allah aşkına ? sürekli beni arkadşımla kendi arasında bıraktı ve ben arkdaşımı ihmal etmek zorunda kaldım.şimdi onlada aramız açıldı.kendimi arkadaşıma karşı okdar suçlu hissediyorum ki.bn hep kınamışımdır sevgili için arkadaşını ihmal eden insanları şimdi aynısını ben yapıyorum.
bir diğer yasağım onsuz kıyafet alma yasağı.o görecek onaylayacak,ben o isterse alacağım.
bir yasakta bu yasak sayılmaz gerçi sınırlandırma,telefonuma yabancı bi numaradan çağrı mesaj gelirse derhal ona bildireceğim.ben söylemezsem o görürse yandık.numarayı söylediğimdede kim olduğunu öğrenmeden numaryı arayıp sayıp sövüyo.dur bi bakalım belki akrabam falan öıkacak.
akılma gelen şyeler bunlar.şimdi sen nasıl bukdar taviz verdin kendinde diyeceksiniz.inanın hiç bilmiyorum.aşkın gözü kördür derler ya benmde gözlerim kör sanırım.çok seviyrorum onu kaybetmek istemiyorum.mantıksız davrannıyorum aklımı bi devreye sokabilsem...
sevgilimle çok konuştum böyle yürümz biraz kendini toparlaman lazım diye ama ''ben böyleyim beğenmeyene kapı orda ''dedi.bu lafın üzerine çekip gitmem gerekiyo ama gidemiyorum onsuz yapamam gibi geliyo =(
son olarak görüşmemi istemediği arkadaşımla ilgli bişey söyledi. ya o ya ben ? dedi.belli bi süre verdi karar vermem için.Allah aşkına ben böyle bişeye nasıl karar verebilirim?ne arkadaşımı hayatımdan çıkarabilirim ne de onu.ikisinide çk seviyorum. eğer arkadaşımı çıkarmazsam sevgilim beni silecekmiş.ben böyle bişseye dayanamam ki.ne yapayım ben şimdi ???
saçmalık ötesi davranıyor arkadaşın, arkana bakmadan kaç şimdi iki üç ay üzülürsün geçer gider ama bu çocuk hayatını şimdiden zehir etmiş karşına kimler çıkar daha ayrıca çocuk ya o ya ben diyebiliyorsa seni gayet rahat gözden çıkarabiliyor böylelerine verdiğiniz değere yazık gerçekten seni haketmiyor bence.

sevgilimin saçmalıklarından bıktım.onu çok çok seviyorum ama böyle devam ederse dayanacak sabrım kalmayacak ve bitecek herşey.ve ben bitmesini hiç istemiyorum.
şimdi sevgilimin bana saçma gelen davranışlarından bahsedeyim.en basiti kılık kıyafetime karışması.tamam erkekler bu konuda biraz hassastır ve kısmen haklıdırlarda bence ama benimki okdar abartıyorki.en açık giydiğim şey tişört kot olmasına rağmen ona göre o bile çok açık.benim kapanmamı istiyor.altan alta baskı uyguluyor ama henüz net olarak bi baskısı yok bu konuda.saç boyama,ojeme,ayakkabıma,kulağımdaki küpeme bile karışıyor.onsuz kıyafet almam mümkün değil.o görecek onaylayacak ben öyle alacağım.
herşeyi çok abartıyor bakkala markete gitmem gerekirse ona hebr vereceğim.haber vermezsem kıyametler kopuyo.
görüştüğüm insanların birçoğunu çıkardı hayatımdman bir şekilde.sadece 2 3 kişiyle görüşüyorum.telefon rehperim bomboş.şimdide yakın bir arkadaşıma takmış kafayı.biraz uçarı bi kız ama kimseye zararı dokunmaz.benimde ona benzeyeceğimden korkuyo söylemesede.konuşmamı istememesinin baheneside ben ona kazık atmışım arkadaşım yüzünden.kazık dediği şey;ben 1 2 haftalığına eve gidecektim arkadaşıma hoşçakal demek için onu 5 10 dk beklettim.budur yani.bu kazık atmak mı oluyo Allah aşkına ? sürekli beni arkadşımla kendi arasında bıraktı ve ben arkdaşımı ihmal etmek zorunda kaldım.şimdi onlada aramız açıldı.kendimi arkadaşıma karşı okdar suçlu hissediyorum ki.bn hep kınamışımdır sevgili için arkadaşını ihmal eden insanları şimdi aynısını ben yapıyorum.
bir diğer yasağım onsuz kıyafet alma yasağı.o görecek onaylayacak,ben o isterse alacağım.
bir yasakta bu yasak sayılmaz gerçi sınırlandırma,telefonuma yabancı bi numaradan çağrı mesaj gelirse derhal ona bildireceğim.ben söylemezsem o görürse yandık.numarayı söylediğimdede kim olduğunu öğrenmeden numaryı arayıp sayıp sövüyo.dur bi bakalım belki akrabam falan öıkacak.
akılma gelen şyeler bunlar.şimdi sen nasıl bukdar taviz verdin kendinde diyeceksiniz.inanın hiç bilmiyorum.aşkın gözü kördür derler ya benmde gözlerim kör sanırım.çok seviyrorum onu kaybetmek istemiyorum.mantıksız davrannıyorum aklımı bi devreye sokabilsem...
sevgilimle çok konuştum böyle yürümz biraz kendini toparlaman lazım diye ama ''ben böyleyim beğenmeyene kapı orda ''dedi.bu lafın üzerine çekip gitmem gerekiyo ama gidemiyorum onsuz yapamam gibi geliyo =(
son olarak görüşmemi istemediği arkadaşımla ilgli bişey söyledi. ya o ya ben ? dedi.belli bi süre verdi karar vermem için.Allah aşkına ben böyle bişeye nasıl karar verebilirim?ne arkadaşımı hayatımdan çıkarabilirim ne de onu.ikisinide çk seviyorum. eğer arkadaşımı çıkarmazsam sevgilim beni silecekmiş.ben böyle bişseye dayanamam ki.ne yapayım ben şimdi ???
ahh ahh ben olsam ne yaparim biliyormusun alirim karsima gozunun icine bakaaa bakaaa hani sormustun ya o mu benmi diye kararimi verdim caniiiiiimmm derim tabikide arkadasim hadi kendine iyi bak baska kukla bul artik benden bu kadar derdim.fark ettiysen seni yalnizlastiriyor ki kafasina gore yonetebilsin kimse senin gozunu acamasin bir koleye donus onun her istedigini yapan bir kole zamanla kiyafetlerde kalmaz bu evlenirsen ailenle gorusturmez zaten cevren kalmayacak yavas yavas ezik pisik bir tip olursun bence kurtulmaya bak can tatli bir kere geldin bu dunyaya keyfini sur seni seven guvenen en onemlisi kendine guvenen biri olsun hayatinda

"Muhafazakar" ve evli bir kadin olarak soyluyorum ayril ve gencliginin tadini cikar. Boyle iliski olmaz evlilik vs olmaz. Unutursun merak etme. Arkadaslarinla gez caninin istedigi seyi giy ozgurlugunun sinirlarini kendin koy:)

Canim ben boyle bir adami 8 sene cektim. Bizde tehdit hakaret vs de vardi. Disari cikmam bile meseleydi. Digerleri aynen yazdigin gibi. Korkudan ayrilamiyordum. Yas gectikce, buyudukce cesaretlendim bir cirpida sildim rahatsiz etti taciz etti verdim savciliga kurtuldum. Inan bana suan nefes aldigimi yasadigimi farkediyorum. Bu tiple omur gecmez omru birak saniye gecmez. Yas biraz kucukse algilayamiyorsun bazen alistin gibi geliyor, bazen onun fikirleri sana da mantikli geliyor ya da mantik ariyorsun elinde olmadan. Ama yillar gectikce katlanilmaz hale geliyor hele de icinde onun istedigi sekle girecek tek bir zerre yoksa. Bazi kadinlara zor gelmiyor bu tarz hayat belki ailede de boyle goruyorlar, bazi ruh hastalarinin hosuna bile gidiyor. Ama senin icinde yoksa bu karakter, ki rahatsiz oluyorsan yoktur hicbir zaman da olmayacak, iste ozaman gercekten iskenceden baska bisey olmuyor. Geri donup baktigimda tek bir saniyesinin dusuncesine bile katlanamiyorum sahsen. Hayati kacirma, kurtul bu rahatsizdan. Hayatina normal bir insan al, inan bana yine seveceksin daha cok seveceksin ve sevileceksin de. Kendine gel.

Back
X