- 10 Eylül 2014
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi EylulGecesi
-
bana karşı o... ve f... dedi..Nasıl barışırabilirim onunla?Tekrar benimle ilgilensin istiyorum.
Ben barışmak istiyorum ama pişmanım.Kimse beni onun kadar korumuyor.Sence nasıl düzeliriz?Bu iliskiden bi cacik olmaz.
Sinir problemleri var, hatta bir ara psikolog da araştırıyordu.Ben de desteklerim bu konuda belki biter bu sorunlar ama tek sorun tekrar barışır mı benimle?Bugün duvara vuran yarın...
Bu arada arkadaşımı aradım benden özür diledi.Ben de ne oldu dedim tekrar söyleyemedi.Başka bir arkadaşıma sordum bu arkadaş arkamdan bu kız bu yurtlarda sürünüyor, bir o...luk yapıp birinin altında sürünse nerelerde yaşar ama haberi yok demiş.Sevgilim de arkadan geçerken duymuş.Kavga bu yüzden başlamış.Ya benim barışmam lazım nasıl tekrar beni sevmesini sağlarım?Cocukmusunuz ikinizde, ilk okulda olur boyle seyler.
Barismak istiyorsan , konusmak istedigini soyle ve oturun konussun adam akilli...
Ikinizde sinirliyseniz bunu bile bile lades demeyin tartisma baslarken , sakinlesmesini bekle ve oyle soyle soylemek istediklerini.
Sinirliyken istenmedik seyler soyleniyor sonradan pisman oluyoruz...
Sinirlerinizi dizginlerseniz sorub yasamasiniz.
Ayrica eger okulda arkandan boyle seyler soyleniyorsa ve buna sevgilin sahit oluyorsa bebce sorun onun adamliginda.
Ya haklı olan benim sanıyordum ama onunla tekrar barışmak istiyordum.Baktım haklı olan oymus.O arkadasım arkamdan öyle demiş kavga bu yüzden başlamış.Nasıl barışırım?Hmmm...
Ya bizimki alışkanlık gibi oldu artık.Dedim ya sevgili olmadan önce düşman gibiydik.Sonra işte biraz beni önemsemeye başlayınca tüm buzlar eridi.Ben çözeceğimize inanıyorum.Yani bir barışsın benimle ben bir daha asla ne bağırırım ne de vururum.Sinirlendirmem onu.Ama barışmam lazım.Ondan başka güvendiğim kimsem kalmadıBence düzelmezsiniz çünkü ikiniz de birbirinizden betersiniz. Biriniz ağzı bozuk, diğeri zayıf noktalarını bulup vurma derdinde. Sen ona vurmuşsun, o duvara vurmuş... Senin ona vurman zaten çok kötü o da yarın öbürgün inan bana duvar yerine sana vurur. Ki ben de olsam bana vuran birine vururum. Şiddetin kadını erkeği yok yani. Saygınız bitmiş birbirinize ve hatta belki de hiç saygınız olmamış. Barışsanız bile yine aynı sorunlar olur ben sana söyleyeyim.
bence once arkadas cevrenizi degistirin.. ne demekmis o...puluk yapsa nerelerde yasar haberi yok.. biz de ogrencilik yasadik. biz de yurtlarda surunduk.gecenin bir yarilarina kadar calisip gunduz okula gittik.ben bir allahin kulundan boyle bir sey duymadim.sizin nasil bir cevreniz var anlayamadim. iliskinize gelince, zaten saglam olmayan temeller uzerine bir sey insa etmeye calismissiniz, en ufak catirtida basiniza yikilmis. simdi bugun barissaniz yarin daha kotu ayrilirsiniz.bence yol yakinken bazgecin bu sevdadan
Suanda haksiz oldgun icin barismak istiosun eger hakli olsaydin barismak ister miydin bunun disinda kizlar genelde bole konularda erkek arkadaslarindan yana olur ama siz arkadasinizdan yana olmussunuz iki sinirli insan olarak o iliski pek devam etmez
Ikinizde sinirlisiniz boyle olmaz senin biraz alttan alman lazim bazi seyleri yeri geldiginde susman lazim ki büyümesin bazi seyler
ve sevgilin seni korumak istemiş sen dinlemeden hemen yargilamissin.
Hımm bence ayrılmanız daha doğru olur çünkü aranızda ki aşırı öfke ve sinir birbirinize olan saygınızı bitirmiş ve bi ilişkide saygı yok olursa sevginin tek başına yetmediği kanaatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?