- 10 Eylül 2014
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi EylulGecesi
Sevgilimle üniversitede tanıştık.2miz de normalde de çabuk sinirlenen insanlarız.Hatta sevgili olmadan önce aşırı tartışırdık, benden nefret ettiğini bile hatırlıyorum.Sonra arkadaşlarımın gerçek yüzünü görmemi sağladı ve birbirimizden hoşlandık.Birbirimize sırlarımızı da anlattık ki bu en şaşırdığım şeydi.Birkaç hafta öncesine kadar ne açığını bulsam diyordum.Artık beni sevdiğinden şüphem yok ama çok tartışıyoruz ve bu tartışmalar bağırmalı ve vurmalı oluyor.Vurma derken bana daha hiç vurmadı.Ama sinirlenince yanımdan ayrılıp duvara vuruyor, elinde ne varsa duvara fırlatıyor.Bana vurmasa bile beni etkiliyor bu durum.Bir gün bir baktım kampüste arkadaşımla sevgilim yan yana tartışıyor.Baktım sesler yükseldi, kavga çıkaracak hemen yanlarına gittim.Biraz sevgilime kızıp arkadaşımı sakinleştirdim.Çünkü sevgilim her şeyden nem kapan biriydi ve arkadaşımla liseden beri tanışıyorduk.Sinirlendi çekti gitti.Arkadasıma sordum ne olduğunu söylemedi.Sevgilimin evine gittim ertesi gün mesajlara cevap vermiyor diye.O, ev arkadaslarıyla sorun yasadıgı için dayanamayıp 1+1 küçük bir eve yerleşmişti.Nadiren de olsa ona giderdim.Sabahla öğle arası.Gittim özür diledim ama hep surat astı.Bir ara dayanamadım sesimi yükseltip hadi ama trip atma ben mi kızım sen mi belli değil dedim.Ondan sonra bir başladı durduramadım.İşte tanıştığımızdan beri ne kadar benim kötülüğümü isteyen kim varsa hepsine iyi davranıyormusum o benim iyiligimi istedi diye böyle davranıyormusum ona.Keşke ben de sana kötü davransaydım arkandan fıstık gibi kız deseydim, sürekli arkandan insanlara senin hakkında o...pu veya f...şe deseydim de sen de bana biraz iyi davransaydın dedi.Ben de dayanamadım tokat attım.Sinirlendi çık dedi, niye korkuyor musun kavga ederiz de kaybedersin diye dedim.(Daha önceden zayıf biri oldugu için bu konularda alay edilme gibi durumları olmus.Ben de o sinirle ağzımdan kaçırdım)Beni itti yan odaya geçti duvardan birkaç kere ses geldi.Sanırım duvara vurdu.Ben de korktum çıktım evden.Okulda karsılasıyoruz ama yüzüme bakmıyor, yolunu çeviriyor.Ben haklı değil miyim bana karşı o... ve f... dedi.Yani tam olarak öyle demese de öyle söyleseydim dedi.Ama ben de sinirliyim ve barışmak istiyorum.Nasıl barışırabilirim onunla?Tekrar benimle ilgilensin istiyorum.Şimdi arkadaşımla da konuşmaya gidiyorum gelince mesaj yazarım