- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
İyi akşamlar hepinize.Benim bi sevgilim var 1.5 senedir birlikteyiz.Bu zaman içersinde çok kavga ettik.Ama sonucunda hep barıştık.Bu son olayda sınıf arkadaşım yüzünden oldu.Facebook denen malum siteden bu sınıf arkadaşım yeni programla ilgili bişey yazmıştı ve bizde bu konu hakkında konuşmuştuk işte yarım saat falan..Sevgilimlede konuşmuyoduk kavgalıydık.Biz bu sınıf arkadaşımla konuşurken sevgilim benim facebookuma giriyor ve görüyor bu konuşmayı.. Sonra işte bu sınıf arkadaşım biyerde hadi canım gibisinden bi kelime kullanmş benm sevglmde niye sana canım diyo falan deyip başladı kavgaya. niye bana söylemedin sınıf arkadaşının senin facebookunda ekli oldgnu daha yeni görüyorm falan dedi.Hiç tanımadıgı bi çocuk ama konuşmalarda hiç bişey yok gayet normal.Arkadaşım bana ders programını söylemiş bende hadi ya öylemi tamam flan dedim konuştuk işte kötü olmuş vs vs konuştuk.samimi anlamda hiç bişy yok.sevgilimde diyoki biz bu zamana kdr cok kavgalar ettik ama keske bunu hiç görmeseydim bnim haberm yokken konuşmasaydn falan filan dedi ve biz şuan ayrıyız. ona kalırsa ben böyle konuşursam erkeklerle bana zarar verirlermiş
ne alakaysa artık iyice saçmaladı ve bisürü şey söyledi küfür etti sen çok degistin falan dedi ve ben artık ona diycek tek kelime bulamıyorum.Öyle bişey demeliyim ki cuk diye oturup kalmalı çünkü haklı oldgmu düşünüyorum çok abartılıcak bi mesele olmadıgını düşünüyorum.sizler ne dersiniz ? sizce neler demeliyim kafam gercekten cok kaırısk ilişkimiz bitti ama bitse bile böyle haksız konumda olup bitsin istemem haklı oldgmu düşünüyorum...