Merhaba. Benim 3 yıllık bir ilişkim var 1 ay önce 2 haftalık bir ayrılıgımız oldu. O sırada sevgilim arkadaslarıyla dısarı cıkmıs tabi kızlar da varmış bi tane kızla cok yakınlaşmışlar.Güya dertleşme amacıyla. Ama kız sevgilimin elini tutuyor ve sevgilimin telefonunda baska bir erkek arkadaslarıyla sarmas dolaş ellerinde biralı fotografları var (kızın 6 yıllık bir ilişkisi var baska sehirde sevgilisi) Kız her daim sevgilisinden gizli içki mekanlarında.Neyse ben bunu ögrendm sevgilim ne kadar dertleştik dese de duyduklarım bana yetiyordu zaten kızı aradım kız yok öyle bişi biz arkadasız bilmem ne felan ayaklarına yattı ben kanmadım.Kızı hayatından bezdirdim resmen.Buarada sevgilimlede kavgalıyız. Sevgilim ikna etti beni daha sonra herseyi hallettik yalnız kız arayıp durdu bende artık kızı tehdit ettim daha ararsan sevgiline herseyi gönderirim felan diye.Yalnız kız etrafında cok namuslu ve kibar olarak tanınıyor.Herkes şaşırdı tabi bu olaylara.Ama sonra onunla konuşanlar 360 derece döndüler.Okuldan yakın bir arkadasım var o kızında yakınıymış bu . Sevgilimin yakınlaştıgı kızın adı x olsun benim yakın arkadasımın y. sevgilim bana x, y için işte bi erkegin evine gidiyor geliyor bişiler yapıyorlar felan dediğini anlattı. Bende bunu y ye anlattım x e fazla güvenme cinsinden.Sonra y gelip bana işte sevgilin benim x le aramı bozmak istiyor sana bişiler yetiştirceğimden korkuyor dedi.ee dedim yetiştircek birşeyin var mı hayır diyor. x, y 'ye benim zaten cok takıntılı oldugumu felan sölemiş öyle duyuyormuş etraftan.Öyle bir duruma düştüm ki sanki hersey güllük gülistanlık ben kafadan yazıp oynuyorum. Kızın sevgilime attıgı msjlar benim onu haketmedigimi keske baska zamanlarda tanısmıs olmayı istedigini. Ama inandıramıyorum arkadasıma.Bende Y 'ye ben sana söylicegimi söyledim inanıp inanmamak sana kalmış dedim. Sevgiliminde kulagına gitti bu nasıl olurda benim sana söyledigim şeyi sen yetiştirirsn diye. Haklı bu konuda.Ama o kızdan o kadar tiksindim ki namuslu ayaklarına yatıp nasıl böyle davranıyor diye. Neyse bana bir akıl verin lütfen bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?