- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ne iciyollar acaba böyle kafa yapmış az bişey kk ya dağıtsa iyi olacakBıçağa picak diyip fantezi derdine düşmüşler ya la kafa o kadar güzel :) :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iciyollar acaba böyle kafa yapmış az bişey kk ya dağıtsa iyi olacakBıçağa picak diyip fantezi derdine düşmüşler ya la kafa o kadar güzel :) :)
Hayır bide isme bak zirzop hangi kadın zirzop yazar yaaaaYine yeni uye yine sacma sapan bir konu yine bayan degil bu konuyu acan. Yorum yapip prim vermeyelim kizlar...
Yine yeni uye yine sacma sapan bir konu yine bayan degil bu konuyu acan. Yorum yapip prim vermeyelim kizlar...
Benim eşimde yatırıp sırtımda yumurta kırıyor, sahana gerek duyulmaz bizim evde malum pek ateşliyimdir
Desemde inanmayım, fake'im çünkü ben,canım sıkıldıda![]()
Ay bayilacam şimdi gülmekten yerlerde yuvarlanicam kizzzzz yeterrrrrrBelki adamın masa alacak durumu yok,seni yer sofrası niyetine kullanıyo...
Fakirse ölsün mü yani![]()
I-ıhh tereyağladıktan sonra üzeri pembeleşinceye kadar fırınlamalısınız
Ayrıca çikilita pıçakla yinmez kaşıklayarak yenir, gözüm tutmadı abiyi![]()
İstemiyorsan terk edebilirsin mesela, bu da bi seçeneksevgilim sacma sapan fantaziler deniyor uzerimde cok degisik akliniza gelmeyecek kdr igrenc seyler . En son yaptigi seyi anlatmak istiyorum gercekten canimdan bezdim ayni evde yasiyoruz beni tuttugu yerde yatirip uzerimde biseyler yiyor ustelik zevkine falan degil bildiginiz yemek yer gibi .istemediğimi soyleyince tartısıyoruz onun dediği olana kadar .üstelik beni başkalarıyla seks konusunda kıyaslayıp duruyor canımı sıkıyor . Bende zorlada olsa kabul edıyorum . Gecen gün sirtima cikolatayi dokup picakla alip alip ekmegin araya surup yedi sonrada git yikan yarin dizlerinde tereyagi yalayacagım hazirlanirsn dedi .yardım edin nasil davranmam gerek