Sevgilim yabancı bi kızla arkadaş olmuş

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Sevgilim facebook'ta yabancı bi kızla arkadaş olmuş. Baktım profilde hiçbirşey yok fake profil gibi duruyordu sonra hakkında kısmına girince 2-3 sene önce gittiği etkinlikler vardı gerçek yani fotoğrafında da arkadan bi saç fotosu vardı fake sandım. Google a arattım cidden böyle biri varmış yabancı uyruklu sanırım türkiye'de yaşıyor ismi tamamen yabancı. Kızın yaşadığı şehir sevgilimin üniversite okuduğu sehir nerden tanıyor olabilirki böyle yabancı birini auan cidden cok sinirliyim onla konuştuğumda da sorucam ama şuan sinirli oldugum icin kendimi tutuyorum benmi abartıyorum kızlar

Üni zamanı tanışmışlardir bi sıkıntı olsa göreceğini bile bile eklemezdi o kızı

Üniversiteden arkadaşı olabilir mi acaba? Ya da yurt dışına gitme isteği varsa ondan ülkesi hakkında bilgi almak için eklemiş olmasın

sorun.. istemiyorsanız da siler heralde cok sart oldugunu sanmıyorum kızı eklemek

Genel mesajlarınıza baktığımda sevgilinizin üzerine fazla düştüğünüzü gördüm. Bu kadar üstüne düşmek, özel hayatını deşmek ters teper ve reddedilen siz olursunuz. Genel olarak sevgilinizin hayatına çok dahil olmak istiyorsunuz, bunu yapmayın. Başka şeylerle ilgilenin burada her açtığınız konu sevgilinizle alakalı. Uyuşamıyorsanız da ayrılıp kendi yolunuza bakın.

Her yabanciya bu gözle mi bakacaksiniz?
O zaman benimkinin vay haline.. etrafimda cok fazla yabanci var. Üniversitenizde yabancilar yok muydu sizin?
Her yabancıya bu gözle mi bakacaksınız ne alaka
Hic yabancı bi arkadaşı yok o yüzden şaşırmış olamaz mıyım niye saptırıyosunuz

Her yabancıya bu gözle mi bakacaksınız ne alaka
Hic yabancı bi arkadaşı yok o yüzden şaşırmış olamaz mıyım niye saptırıyosunuz

Şüphe ifadelerinizden yola çıkarak yorum yapma hakkımi kullandim.

Saskinlik ifadeleri olsa bir derdim var da değil sevgilinizin mesaj kutusunda olurdu.

Üniversite yıllarında karşılaşmış,merhabalaşmış ,selamın aleyküm aleyküm selamlaşmış,belki ortak arkadaşlaşmış olabilir
Ben de teeee ortaokuldan arkadaşımı görüp ekledim de eşi ile daha fazla muhabbetim var .Sorun olacağını düşünse zaten kabul etmezdi .Sizin arkadaşınız da etmezdi .Etmemeliydi.Bence de etmemiş.sorun yok yani

Niye sinirlendiğini anlayamadığım için yorum yapamadım.

Arkadaşı yabancı olunca ne oluyor ki?

Back
X