Sevgilim yabancı bi kızla arkadaş olmuş

Yabancı olunca rahat oluyorlar güzel oluyorlar risk faktörü içeriyorlar heralde
Cok sukur ki guzelim :) Siz kendinizi pek begenmiyorsunuz herhalde böyle bi türk yabancı , yabancılar güzel oluyo diye genelleme yaptığınıza göre :D

Konu sahibi öyle anlatmışsın ki olayı.
Sanki sevdigin çocuk seni aldatıyormuş gibi.
Ilk önce sakinleşmelisin.

Sevgilinde senin tanımadıgın türk kız hiç mi ekli değil bence kız yabancı olduğu icin kendini kötü hissettin yinede konuşmak istersende bence sakince konuş boş yere kavga edip üzulme.

üniden arkadaşı olabilir ona bakarsan benimde yabancı arkdşlarım var sevgilim olduğu zaman onları dert etme hakkına sahip değil

Sevgilim facebook'ta yabancı bi kızla arkadaş olmuş. Baktım profilde hiçbirşey yok fake profil gibi duruyordu sonra hakkında kısmına girince 2-3 sene önce gittiği etkinlikler vardı gerçek yani fotoğrafında da arkadan bi saç fotosu vardı fake sandım. Google a arattım cidden böyle biri varmış yabancı uyruklu sanırım türkiye'de yaşıyor ismi tamamen yabancı. Kızın yaşadığı şehir sevgilimin üniversite okuduğu sehir nerden tanıyor olabilirki böyle yabancı birini auan cidden cok sinirliyim onla konuştuğumda da sorucam ama şuan sinirli oldugum icin kendimi tutuyorum benmi abartıyorum kızlar

canım hıccc abartmıyorsun bende olsam bende sınırlenırdım. bence acıkca soyle rahatsız oluyorum yaptıklarından dıye gercı senınkısı tanıyormus o kızı . tanımadıgı kız olsaydı arayısta olabılr derdım.:

bende cok sınırlıyım. hoslandıgım coguk tanımadıgı kızı eklemıs. kız da bunu eklemıs ınstagramda. karsılıklı takıplesııyorlar. sankı tanıyor da eklıyor ya sınır oluyorum. cocuk da hergun bana yazar pesımı bırakmıyor ama baskalarına gelınce onları da takıp edıyor sınır olmamak elde degıl. bak yıne yazdı cocuk bana ınadına aksam 11 gıbı cevap verıcem. beklesın sınır oldum

Back
X