- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi Put a lit on it
Yabancı olunca rahat oluyorlar güzel oluyorlar risk faktörü içeriyorlar heraldeNiye sinirlendiğini anlayamadığım için yorum yapamadım.
Arkadaşı yabancı olunca ne oluyor ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancı olunca rahat oluyorlar güzel oluyorlar risk faktörü içeriyorlar heraldeNiye sinirlendiğini anlayamadığım için yorum yapamadım.
Arkadaşı yabancı olunca ne oluyor ki?
Çok sinirli olduğunu kendin söylemişsinHer yabancıya bu gözle mi bakacaksınız ne alaka
Hic yabancı bi arkadaşı yok o yüzden şaşırmış olamaz mıyım niye saptırıyosunuz
Cok sukur ki guzelim :) Siz kendinizi pek begenmiyorsunuz herhalde böyle bi türk yabancı , yabancılar güzel oluyo diye genelleme yaptığınıza göreYabancı olunca rahat oluyorlar güzel oluyorlar risk faktörü içeriyorlar heralde
Senin tepkine göre yapmış o genellemeyiCok sukur ki guzelim :) Siz kendinizi pek begenmiyorsunuz herhalde böyle bi türk yabancı , yabancılar güzel oluyo diye genelleme yaptığınıza göre![]()
Güzellik neye göre kime göre diyenlerdenim güzelim:))))Cok sukur ki guzelim :) Siz kendinizi pek begenmiyorsunuz herhalde böyle bi türk yabancı , yabancılar güzel oluyo diye genelleme yaptığınıza göre![]()
Her yabancıya bu gözle mi bakacaksınız ne alaka
Hic yabancı bi arkadaşı yok o yüzden şaşırmış olamaz mıyım niye saptırıyosunuz
Sevgilim facebook'ta yabancı bi kızla arkadaş olmuş. Baktım profilde hiçbirşey yok fake profil gibi duruyordu sonra hakkında kısmına girince 2-3 sene önce gittiği etkinlikler vardı gerçek yani fotoğrafında da arkadan bi saç fotosu vardı fake sandım. Google a arattım cidden böyle biri varmış yabancı uyruklu sanırım türkiye'de yaşıyor ismi tamamen yabancı. Kızın yaşadığı şehir sevgilimin üniversite okuduğu sehir nerden tanıyor olabilirki böyle yabancı birini auan cidden cok sinirliyim onla konuştuğumda da sorucam ama şuan sinirli oldugum icin kendimi tutuyorum benmi abartıyorum kızlar