- 14 Mayıs 2015
- 9
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi melek8memet
-
ooo sizin durumunuz çok fenaa. Bnce bu açtığınız konudan once nasıl duzelirim diye konu açıp yarfım alınBen zaten bu tehlıkeyı bıldigimden göndermek istemiyorum..Hastalık derecesinde seviyorum..Kıskanclık yüzünden tevadi bile gördüm onu cok seviyorumm.. Onu nasıl ikna edebirim burda kalması icin yada yemin mi ettireyim
evlenip beraber gitme durumunuz yok mu?sevgilim su an asker 83 gün sonra askerligi bitcek... Kendısı yurt dışına gitmek icin erkenden askere gittigini söyledi...gidip para kaznaması gerkiyormuş..5 sene boyunca calışıcakmış..SOnucta bu bi erkek..pek güvenemiyorum her ne kadar sevsemde..bu yğzden aklıma bir yol geldi.. ona yemin ettirmek istiyorum şahidlerin önünde hemde..beni aldatmıycagını soylıycek kurana el basarak..SİZCE BU NASIL BI FIKIR? yardımcı olun... yada yurtd dışına gitmesine izin mi vereyim
Kurana el bastırmak çok saçma
Yapacağı varsa kurana el bastı diye mi durdurcak kendisini?
Ya da sen sahitler önünde yemin etti diye için rahat mı olucak ?
Benim erkek arkadaşım da okumaya gidicek ti açık açık söyledim oraya gidersen ilişkimiz tehlikeye girer dedim
Sen de açık konuş burda is mi kalmamis
Ona zaman tanıdediginin aynısını yaptım.. Ama bana ikimiz icin yaptıgını söyledi.mecburum dedi hatda sert davrandım beni seviyosan gitme dedim..o ne beni secti ne yurt dısını kararsız kaldı
Ona zaman tanı
Ama ne istiyosan tavrını belli et
Araya mesafe girince sorunlar daha da buyur canımZaten 80 gün kalmış o zmana kadar belki degişr fikri..ama degişmesze ne yaparım hic bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?