- Konu Sahibi izmir_bursa
merhaba arkadaşlar,
kendimi berbat hissediyorum
sevgilim yurtdışına gidecek dil eğitimi için 3-6 ay arası birşey, bunu sorun etmiyorum ama dil eğitimden sonra yüksek lisans için elinden geleni yapıp orda okumayı istiyor ve çok kararlı. 3ay kdr önce ayrılmıştık 2haftaya barıştık, ztn şuan çok sağlam değiliz bence, yüksek lisansla beraber 2,5 yıl olabilme ihtimali deli ediyor beni, buna dayanabilcek gücü bulamıyorum kendimde

ister istemez huzursuzluk var bu çok normal tamam ama huzursuzluğun yanında ona karşı brz da soğukluk var ve o da haklı olarak üzülüyor. sen böyle uzak durdukça ben daha fazla yapamam 2aya ayrılırm demeye başladı ( bu konular konuşulalı 3-4 gün oldu daha)
Yurtdışı çook rahat bir ortam, ben ztn rahat bir insan değilim, çok hassasım sevgilim yapısı itibariyle daha rahat kat kat daha rahat hatta. Belki de hakkını yiyorum ama ister istemez başka kızlar geliyor aklıma, bana merak etme aldatma asla olmaz %1 ihtimalde olsa başkası olursa seni değil onu seviyorum diye açık açık söylerim dedi. Ya bunları duymak yetti bana, canım acıdı çok. %1lik ihtimal için demiştim ben falan diyor tamam ama napayım elimden gelmiyor üzülüyorum
asla onun eğitimine engel olamam olmam da ztn, aradan çekilicem olmadı yapcak bişi yok
ben şimdiden kendimi berbat hissediyorsam o zaman nolcak? Yapı itibariyle ztn çok hassas birisiyim, ayrılıp barıştıktan sonra artık bi sorun kaldıracak gücü bulamıyorum kendimde
yardım edin lütfen

kendimi berbat hissediyorum

Yurtdışı çook rahat bir ortam, ben ztn rahat bir insan değilim, çok hassasım sevgilim yapısı itibariyle daha rahat kat kat daha rahat hatta. Belki de hakkını yiyorum ama ister istemez başka kızlar geliyor aklıma, bana merak etme aldatma asla olmaz %1 ihtimalde olsa başkası olursa seni değil onu seviyorum diye açık açık söylerim dedi. Ya bunları duymak yetti bana, canım acıdı çok. %1lik ihtimal için demiştim ben falan diyor tamam ama napayım elimden gelmiyor üzülüyorum