sevgilim yurtdışında 2 yıl kalmayı düşünüyor :(

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
arkadaşlar biliyorum daha çok var o zamana kadar ne olur belli değil ama erkek arkadaşımın bu yaz 6 ay dil eğitimi için, 1-1.5 yıl kdrda yurtdışında iş tecrübesi yaşamak için yurtdışı planları var . bu yıl mezun olacak , ben de seneye. içim içimi yemeye başladı bnm şimdiden:( güven sorunumu var demeyin kimse için yüzde yüz diyemem zaten ama işin içine yurtdışı girince, görüşmemiz çok çok çok azalınca bunlar beni çok korkutuyor :( İstemiyorum açıkçası gitmesini , eğitim için tamam bişey diyemem iş eğitim olunca ama çalışması şart mı:(

dur bakalim canim ya gidene kadar o, kim ole kim kala.. simdiden canini skma..

canım anlıyorum ama onun kariyeri için bu gerekliyse gitme demen doğru olmaz ayrıca onu göremiceğin için üzülebilirsin fakat o sensiz yapamıyosa nerde olursa olsun sen hep aklında fikrinde gönlünde olursun kendini harap etme canım yaa

evet haklsınız o zamana kdr kim öle kim kala, onun gitmemesini istemek ona karşı haksızlık diye düşünüyorum eğitim için bişey diyemem ama iş hayatına böyle diyemiyorum işte, sanırım içimin huzursuzluğundan , ayrı kalınacak süre artacağından bu. bilgisayar mühendisliği okuyor açıkçası burda kendini çok geliştirmiş birisi değil orda hadi gel sana iş verelim gel bizde çalış diceklerini de sanmam , ama önemli olan onun düşünmesi. böyle işte akşam akşam içim içimi yedi duramadım yazdım buraya :)

valla insan nasıl sevdiğinden ayrı kalıpta yurt dışına gitmeyi göze alabilir. hadi dil eğitimini anladık ta iş ne oluyor.
valla bende ilerde gitmek isterim ama ailemden sevdiğimden ayrı kalamam diye düşünüyorum. o yüzden evlenip eşimle gideyim diyorum kısa bir süre o da.

ama o kadar süre nasıl ayrı kalmayı düşünebiliyor anlamadım..

tabiki güveniyorsan ayrılmaz diyorsan sevgisinden eminsen birşey diyemem.
ama zor gerçekten.

evet işte canım, bnm canımı sıkanda bu:( tecrübe olsun istiyormuş burda daha ii iş bulurmuş, ha burda iş aradı bulamadı da orda çalışcak. teşekkür ederim kızlar hepinize bu kdr çabuk cevaplar beklemiyorduma.s.

du bakimm canımm.ozmana kadarr belki kararı deişirr.ama gitmemesini istemen yanlışş olurr.senide anlıorumm ama öle bi fırsatı warsaa bence değerlendirmeliiiCADIARZU

Canım merak etme aranızdaki sevgi gerçekten güçlüyse bu da atlatılır. Ancak yurt dışına gidip 6 aylık dil eğitimiyle bilgisayar mühendisi olarak iş bulmak biraz ütopik.

gözden uzak olan gönülden de uzak olur :( böyle yazmak istemezdim ama 2 yıl uzun bir süre sende mezun olunca gitsen yanına dil eğitimi için yada belki de orda iş bulamayacak yani bunu istemek haksızlık belki de o da sonuçta hayatı için çaba sarf ediyor ama ben kabullenmekte zorlanırdım sanıyorum

ha eğitim ha iş

ikiside onun hayatına olumlu etkilerde bulunacak durumlar

buna mani olmaya hakkınız var mı :umursamaz:

sık sık görüşemezsiniz belki ama eğer sizi gerçekten seviyorsa isterse 5 yıl kalsın oralarda bakmaz kimsenin yüzüneguclubacismile

gözden ırak olan gönülden her zaman ırak olmuyor. aranızdaki sevginin büyüklüğü bunu değiştirecek şey. küçükse , söner unutulursun ama büyükse hiç birşey olmazkaydirigubbakcemile2

canım sen ne okuyorsun? sen de onun yakınında dil eğitimini alırsın. gerçekten iş bulabilirse belki sen de orda iş aramaya başlarsın bi süre sonra birlikte dönersiniz ya da belki harbiden taşınırsınız oraya :)
biraz bu yönden baksana.. ayrıca böyle olmasa da 2-3 ayda bir gider gelirsiniz yani msn telefon fln görüşürsünüz yine hatta çok güçlenir :) çekip gidersin yanına tatil yaparsın ohhh ya çok şükelaaa :)

canım benım erkek arkadaşım dubaide yaşıyor.çalıştığı şirketin 88 ülkesinden sorumlu yanı sabit biryerde kalmıyor.Dolayısıyla evlensek gıtsem bıle toplantılar zaten çoğu zamanını kaplayacak.Ama ben dünyanın en mutlu insanıyım.Hayatım o benım.5 yıllık ilişkiden çıktım o insan türkiyedeydı yaşadığım şehirde ama acayıp sorunlarımız vardı.Ve şuanda bırlıkte oldugum ınsan ruh eşim desem yerıdır o benım herşeyım.Asla ondan 1 dakika bıle aldatırsa şüphesi yok.aaa arada elbette olacak güvenle ılgılı kavga ama özlemden kaldıki sen gidip gelirsin o gidip gelir.üzme kendini.Güven ona hedeflerine ulaşmasına izin ver.

doc
canım sen ne okuyorsun? sen de onun yakınında dil eğitimini alırsın. gerçekten iş bulabilirse belki sen de orda iş aramaya başlarsın bi süre sonra birlikte dönersiniz ya da belki harbiden taşınırsınız oraya :)
biraz bu yönden baksana.. ayrıca böyle olmasa da 2-3 ayda bir gider gelirsiniz yani msn telefon fln görüşürsünüz yine hatta çok güçlenir :) çekip gidersin yanına tatil yaparsın ohhh ya çok şükelaaa :)

canım kimya mühendisliği okuyorum , tabiki ben de eğitim alabilrim ama aynı yer olcak ben de eğitim alcam o şekilde bu brz küçük bi ihtimal gibi geliyor
hayırlısı artık ya daha gitmedi çok var ama içim buruldu brz şimdiden:)

Back
X