- Emoji Skoru
- 58.126
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Esmerapunzel
-
24 yasinda mi? Ve 5 yildir birliktesiniz yani 19 yasindan beridir. 24 yas erkek icin cok cok erken. O yasta sorumluluga girmek istemez.24 yaşında. Ailesi istiyor mu istemiyor mu söylemiyor ki. Biz de ona göre haraket edelim. Beni kahvaltıya çağırıyor kahve içmeye çağırıyor. Aynı şekilde ailemle de görüşüyorlar belli sıklıklarla. Evlilik lafı geçince ailelerin yanında inşallah filan diyor. Yalnızken ben yardım etmem diyor
Neden sevmesin adam seviyor tabi ki..
Ama şu şartlarda evlilik olmadan evli gibi özgürce yaşamanın güzelliğini seviyor.
Memnun yani özlem duyduğu başka bir şey yok demek.
Hani kendimi adamın yerine koydum.
Çocuk istesem hemen evliliği acele isterdim şu durumda sadece.
Kadın yerinde olsam da hemen isterdim çünkü gelinlik giymek, düğün vs bunlar kadınların
hayalini kurdukları şeyler.
Kendini damatlık içinde sevdiği kadını gelinlikleriyle kollarında hayal eden hisli erkek yok mudur?
Vardır elbet ama çok azdır sanırım.
haklıSiz neden cinsellik yaşadığınızı belirtme gereği duydunuz peki? Çünkü bu da ilişkinizin bir bileşeni ve siz de çok iyi biliyorsunuz ki Türk kültüründe ilişkilerde oldukça belirleyici olan bir bileşen. Örneğin ben yabancıyım ve biz ilişkimizle alakalı bir sorunumuz olduğunda cinsellik yaşadığımızı da ekstra belirtmeyiz. Fakat siz belirtiyorsunuz çünkü bilinçaltınızda bunun bir yeri var, bir nevi kültürel miras diyebiliriz. Doğal olarak Türkiyede bir ilişki değerlendirilirken özellikle evlilik olacak mı konusu değerlendirilirken konu bunun etrafında dönüyor. O yüzden yorum yapanlara kızmayın bence, siz nasıl ki bilinçsiz bir şekilde bu ayrıntıyı verdiyseniz onlar da aynı şekilde yorum yapıyor.
Giyim tarzımla ilgili kendisi kapalı ben kapalı gelin istiyorum aslında ama oğlum bunu beğenmiş. Bizde kabul edicez artık yapacak birşey Yok. Falan gibilerinden. Çok açıkta giyinmiyorum aslında ama niye böyle diyor anlamadım