direkt konuya gireceğim hanımlar bir ilişkim var sevgilim sevgisini belli eder. gün içinde fırsat buldukça arar mesela geçen aylarda izin kullanamamıştı uzak mesafe olduğumuz için görüşemedik 6-7 hafta. hafta sonu izin kullanamıyor hafta için izin alıp yanıma geldi. bunları düşününce haksızlık ediyormuşum gibi geliyor kafamda kuruyorum belki. yansıtmıyorum hiçbir şekilde. ya mesela geçen belim ağrıyordu laf arasında dedim üstüne bir kere bile sonradan nasıl oldun diye sormadı ya da farkli bi zamanda bogazım agrıyordu yine aynı sekilde. normalde regl ağrısı çekmem ya da çok hafiftir. dün üşüdüm galiba karnım çok ağrıyordu. üstüne bir kere bile sormadı. tuhaf geliyor. abartıyormuşum gibi gelecek biliyorum ama yanı insan sorar ya. diğer bir konuda kıyafetime müdahale ediyor. çok sık değil kesinlikle. geçen buluşmaya giderken biraz kısa giyinmiştim dizimin bir karış üstüdür. çorapla o kadar kısa durmuyordu. görünce direkt kızar gibi değil ama moralimi bozdun üşüyeceksin hem istemiyorum böyle giyinmeni dedi. gün içinde on kere belki çok kısa giyinmişsin diyip durdu. onun öncesinde instagramda liseden bir arkadaşım ara ara yazıyordu geçen yolda görmüş beni mesaj atmış. tuhaf şeyler yazmış (sevgilimin telefonunda instagrama girmiştim, açık kalmış) sevgilim görmüş ben de gördüm sildim ben de. erkek arkadaşım da çocağa faceden mesaj atmış atma dediğim halde bunu baya sonra gördüm. bazı şeylerde beni hepten yok sayıyor. şunlar için bitirmek istemiyorum ama bunlar ilerde artmasından korkuyorum. konuşmadan bunu anlamayacağını da biliyorum, tek tek anlatsam da bir şekilde kendini üste çıkarıp normal gösterecek bunlar ne demem gerek bilmiyorum