- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
İlişkiniz yeni mi eski mi ne zamandır birliktesiniz ?Merhaba kızlar bu konuyu açmamın sebebi belkide benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardır tavsiye almak istiyorum kızlar ben sevgilimi çok seviyorum ama yanyanayken veya telofonda çok az konuşuyoruz konu hep tıkanıyor ben 23 o 32 yaşında ortak noktamız mesleklerimiz aynı biraz uzaktayız birbirimize ama onu çok sevyorım konuşmak istiyorum fakat konu hep bi yerden sonra tıkanoyor o da konuşma çabası içinde bunu hissediyorum ama neden olmuyo kızlar çok üzülüyorum bu duruma sizler sevgililerinizle neler konuşuyosunuz
Sanırım pek fazla ortak noktanız yok o yüzden böyle olduğunu düşünüyorumMerhaba kızlar bu konuyu açmamın sebebi belkide benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardır tavsiye almak istiyorum kızlar ben sevgilimi çok seviyorum ama yanyanayken veya telofonda çok az konuşuyoruz konu hep tıkanıyor ben 23 o 32 yaşında ortak noktamız mesleklerimiz aynı biraz uzaktayız birbirimize ama onu çok sevyorım konuşmak istiyorum fakat konu hep bi yerden sonra tıkanoyor o da konuşma çabası içinde bunu hissediyorum ama neden olmuyo kızlar çok üzülüyorum bu duruma sizler sevgililerinizle neler konuşuyosunuz
Çok mu yaş farkı sizce bende ona söylediğimde hayır o kdr yaş farkı yok diyor bide onun yaşını yanlış yazmışım 31 yaşındaYas farkindandir o
Yani biter mi bu ilişkiSanırım pek fazla ortak noktanız yok o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum
Evet yeni bi ilişkiİlişkiniz yeni mi eski mi ne zamandır birliktesiniz ?
Bi süre sonra o da sıkılırsa naparımBoşver tez muhabbet çabuk ayrılık getirir.
İkiniz de sessiz sakinseniz zorlamanın anlamı yok. Yapmacık olmayın birbirinize karşı. Olduğu gibi kabul edin.
Önemli olan konuşulan şeylerin çokluğu değil içeriği.
O zamanki görüşmelerimizdede hep konu tıkanıyorUzakta olmanızdandır , genel olarak yapı itibariyledir mesela ben telde konuşmayı çok sevmediğimden çok uzun konuşmalar yapmamışımdır sevgilimle kocamla önemli olan reelde yanyanayken nasıl olduğunuz
Evet cokÇok mu yaş farkı sizce bende ona söylediğimde hayır o kdr yaş farkı yok diyor bide onun yaşını yanlış yazmışım 31 yaşında
Yeni olduğu için olabilir birlikte zaman geçirip paylaşımlarınız arttıkça daha farklı olabilir durum. Sosyal olun birlikte bir şeyler yapın gidip cafe de zaman geçirmeyin arkadaşlarınızla buluşun zamanla açılacaktır muhabbetler.Evet yeni bi ilişki
NedenEvli olabilir mi?
Çok teşekkr ederim :)Kesinlikle normal bir durum. İlişkinin seviyesi uzunluğu filanla ilgili değil. Takılacak bir durum yok bence.
Yeni bi ilişkide karşo tarafı tanıma ve konuşma merağı olur genelde. Bu durgunluğun sebebi olabilir mi diye ihtimaş yürüttüm yaşı da genç değilmiş zaten ondan dedim.
Tabikide hayır :) ortak noktalarınızın olmasını sağlayın misal aynı kitaba, aynı filme, aynı diziye vs aynı anda başlayın sonra üzerine konuşun. Bu şekilde iletişiminizi sağlıklı bir şekilde arttırabilirsiniz yeter ki birbirinize karşı sevginiz saygınız daim olsunYani biter mi bu ilişki
yaş farkı çok fazla.. Sen 33 o 41 olsa belki sorun olmazdı ama 20 li yaşlar için fazla bence.. Bi de sürekli konuşmak zorundasınız diye bişey yokki.. Öyle seviyorum, böyle özledim falan, çok güzelsin falan bunlar yani.. Yeri gelir memleketi kurtarırsın, yeri gelir susar öyle birbirine bakarsın..Merhaba kızlar bu konuyu açmamın sebebi belkide benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardır tavsiye almak istiyorum kızlar ben sevgilimi çok seviyorum ama yanyanayken veya telofonda çok az konuşuyoruz konu hep tıkanıyor ben 23 o 32 yaşında ortak noktamız mesleklerimiz aynı biraz uzaktayız birbirimize ama onu çok sevyorım konuşmak istiyorum fakat konu hep bi yerden sonra tıkanoyor o da konuşma çabası içinde bunu hissediyorum ama neden olmuyo kızlar çok üzülüyorum bu duruma sizler sevgililerinizle neler konuşuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?