Sevgilim

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Merhaba kızlar bu konuyu açmamın sebebi belkide benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar vardır tavsiye almak istiyorum kızlar ben sevgilimi çok seviyorum ama yanyanayken veya telofonda çok az konuşuyoruz konu hep tıkanıyor ben 23 o 32 yaşında ortak noktamız mesleklerimiz aynı biraz uzaktayız birbirimize ama onu çok sevyorım konuşmak istiyorum fakat konu hep bi yerden sonra tıkanoyor o da konuşma çabası içinde bunu hissediyorum ama neden olmuyo kızlar çok üzülüyorum bu duruma sizler sevgililerinizle neler konuşuyosunuz

İlişkiniz yeni mi eski mi ne zamandır birliktesiniz ?

Sanırım pek fazla ortak noktanız yok o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum

Boşver tez muhabbet çabuk ayrılık getirir.

İkiniz de sessiz sakinseniz zorlamanın anlamı yok. Yapmacık olmayın birbirinize karşı. Olduğu gibi kabul edin.

Önemli olan konuşulan şeylerin çokluğu değil içeriği.

Bi süre sonra o da sıkılırsa naparım

Uzakta olmanızdandır , genel olarak yapı itibariyledir mesela ben telde konuşmayı çok sevmediğimden çok uzun konuşmalar yapmamışımdır sevgilimle kocamla önemli olan reelde yanyanayken nasıl olduğunuz

Uzakta olmanızdandır , genel olarak yapı itibariyledir mesela ben telde konuşmayı çok sevmediğimden çok uzun konuşmalar yapmamışımdır sevgilimle kocamla önemli olan reelde yanyanayken nasıl olduğunuz
O zamanki görüşmelerimizdede hep konu tıkanıyor

Çok mu yaş farkı sizce bende ona söylediğimde hayır o kdr yaş farkı yok diyor bide onun yaşını yanlış yazmışım 31 yaşında
Evet cok
Yanliz seneden dolayi degil
Siz 23 yasindasiniz cok gencsiniz
31 yasindaki adam ise bambaskadir
31 yasinda olsaniz sevgiliniz 39 olsa normal olur ama 23 yasindaki genc bir kadin icin bu yas farki cok
Benim esimle aramda 7 yas var
Tanistigimiz aksam birbirimizi yeni tanidigimiz halde 8 saat kesintisiz konusmustuk
3 yili bitirdik evliligimizde hala surekli konusuruz , olay aradaki sene farki degil sizin genc olmanizdan kaynakli olgunluk ve yasanmislik farki

Evet yeni bi ilişki
Yeni olduğu için olabilir birlikte zaman geçirip paylaşımlarınız arttıkça daha farklı olabilir durum. Sosyal olun birlikte bir şeyler yapın gidip cafe de zaman geçirmeyin arkadaşlarınızla buluşun zamanla açılacaktır muhabbetler.

Ama bir de şu var genelde ilişkilerin ilk ayları telefon elden düşmez sürekli konuşmalar mesajlar abuk sabuk saçma sapan ama konuşma çabasıyla geçer sonradan durulur sizde tam tersi de olabilir bilemedim

Yani biter mi bu ilişki
Tabikide hayır :) ortak noktalarınızın olmasını sağlayın misal aynı kitaba, aynı filme, aynı diziye vs aynı anda başlayın sonra üzerine konuşun. Bu şekilde iletişiminizi sağlıklı bir şekilde arttırabilirsiniz yeter ki birbirinize karşı sevginiz saygınız daim olsun

yaş farkı çok fazla.. Sen 33 o 41 olsa belki sorun olmazdı ama 20 li yaşlar için fazla bence.. Bi de sürekli konuşmak zorundasınız diye bişey yokki.. Öyle seviyorum, böyle özledim falan, çok güzelsin falan bunlar yani.. Yeri gelir memleketi kurtarırsın, yeri gelir susar öyle birbirine bakarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…