Sevgilim

İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Koşarak uzaklaş

Dışarıda buluşmak istemiyorsa nerede buluşacakmış? 24 saat çalışma derken mesleği nedir?

İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazı
Hicmi yarım saat vakti olmuyor sana güvenme bence.

İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Uzak dur adam nedense bana güven vermedi
Aranızdaki yaş farkını tanıştığınızda bilmiyormuydu?
Benim eşim de benden 10 küsür yaş büyük hiç dışarıda görüşmeme gibi bir talebi olmadı.
Çoook uzun yıllardır evliyiz halâ bensiz hiçbir yere gitmek istemez

Yani demek istediğim hayatındaki adam yaşı sorun etmiyor, başka birşey var
Benim oğlumda çok yoğun, 24 saat bazen daha fazla çalıştığı oluyor yinede birlikte yaşadığımız halde mutlaka arar bir şeye ihtiyacınız var mı diye, kaldı ki siz sevgilisiniz, onun mutlaka birkaç kez araması gerekir

Adam eğlenmiş hayatını yaşamış sonra kendinden yaşça küçük birini bulmuş onunla evleniyor. Klasik erkek modeli.
Yalnız bununla evlenirseniz çok sıkıntı yaşarsınız. Her yerden bir eski sevgili çıkar. Buna benzer bir konu vardı BDV'de onu okumanızı tavsiye ederim

dışaarıda görüşmüyor ama evlenmeyi düşünüyor inandın mı buna amacı seni kullanmak

Adam ya evli ya da sevgilisi var sizinle dışarda görüşmüyorsa evlilik düşünmesi de kocaman yalan sizi muhtemelen gece 12 de arıyor mesaj atiyordur erkekler takıldıkları kızları sadece cinsellik için baktıkları kızları o saatte arayıp msj attığını duydum

Adam sizinle dışarıda görüşmek istemiyor,herkesten gizli saklı görüşüyor,24 saat meşgul,aramıyor,sormuyor.Kesinlikle evli,çocuklu.Açın gözünüzü kulağınızı,iki tatlı söze kanmayın,uyanık olun biraz.Her söylenene gözü kapalı inanmayın,hemen güvenip bağlanmayın.

Back
X