Sevgilim

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Selam kızlar.Öncelikle ilişkimden memnunum,sevdiğimle beraberim ve oda beni seviyor Ama küçük bir sorunum var.Bunu o pek sorun etmiyor ama bana göre bir ilişkinin olmazsa olmazı.Büyümesini istemediğim için de acilen sizlerden yardım almaya geldim.
Sevgilimle 1 haftalık bir ilişkimiz var.Bu süreçte sık sık görüştük,konuştuk,zaman geçirdik.Fakat herhangi bir yakınlaşma olmadı.Mesela elimi tutmadı.Ona bunun nedenini sorduğumda ben dine önem veren birisiyim.Çok yakınlık gösteren birisi değilim.Daha erken zaten dedi.Bunu söylediğinde 3-4 günlüktü ilişkimiz.Geçen gün yine aynı konuyu bu sefer o açtı.Ben senin elini tutmak isterim tabiki ama yapamıyorum dedi.Neden böyle davranıyor anlamadım.Gerçekten erken mi?Dine önem veririm diyor ama dinde flört etmek diye bir şey yok.Nasıl olacak,ne zaman yakınlık gösterecek?Benim bi adım atmam gerekiyor mu?Ne yapabilirim? :26:

Biraz zaman tanı canım daha çok yeniymiş.Ayrıca öyleyse ne mutlu işte sana bulmuşsun namuslusunu kaçırma

benim eski erkek arkadaşım .... cemaattendi. bi süre sonra bana bazı dayatmaları olmaya başladı. çok acı çektim ben çok üzüldüm.. ailemin desteği olmasaydı depresyondan kolay kolay çıkamazdım. dikkatli ol arkadaşım, kimin ne olduğunu iyice anlamadan kendini kaptırma

canım acelen ne daha cok el ele tutusursunuz .
ayrıca erkek arkadasının yaklasımını ben cok begendım .
bu aslın da sıze gosterdıgı bır deger olcutudur bence .
herseyı hızlı yasayıp tuketmenın bır faydası olmaz canım
daha 1 haftalık ılıskı de bence de hemen ole
opmöe el ele tutusma olmasın .
bunu yapan cok az ınsan var .sevgılınızı taktır ettım
el tutmak da cok ozel bırseydır .ve bence sevgılınız bu degerlere
onem verıyor .ben dınsel acıdan oldugu ıcın sanmıyorum ,sadece
sevgılınızın ınce dusundugunu dusunuyorum ben

biraz zamana bıraksan... çok da irdelemesen...

daha çok yeni bir ilişki. hem ilk günden fazlaca istekleri olmasındansa böyle olması çok daha iyi.

Yorumlarınız rahatlattı içimi :) yapacağım şey zamana bırakmak ve böyle bir sevgilim olduğu için değerini bilmek

bence böyle bir erkeği bulmuşsun daha da afzlaını isteme bunu da sorun etme derim bir sürü erkek var elini tutayım öpüşelim yatalım kalkalım isteyen senin sevgilin bunları istemiyor daha ne yani bence dert etmek yerine bence sevinmelisin canım

bir haftalık ılıskı de bunu bu kadar cok ırdelemen ,
erkek arkadasının gozun de farklı profıl cızmene sebep olur
benden soylemesı .

bir haftalık ılıskı de bunu bu kadar cok ırdelemen ,
erkek arkadasının gozun de farklı profıl cızmene sebep olur
benden soylemesı .

Yok canım o kadar çok irdelemiyorum.Buraya açıkça yazdım her şeyi ama ona bu kadar açıkça belli etmiyorum yani bu konuda irdeleyor görüntüsü vermiyorum.teşekkürler cevaplar için..

ya ben nısanlımın yanına oturmadım 2 ay elımı falan tutmaya kalkmasın dıyee.. sen bır haftadan bahsedıyosun.. kac yasındasın bılmıyorum ama... daha 4 gunlukken erkek arkadasına bunu sorman cok garıp geldı bana...

evet dinde flört yasak,ama kalbe söz gecmiyor.hic olmassa hemen el ele tutmiyim diye düsünmesi dogru bence.diger erkekelr gibi ilk günden isi pisirip sonra birakanlar gibi olmasindan iyidir.ne erkekler varki sadece cinsellik yönünden beraberler.sorun etme.biliyorum dayanamiyorsun ,ama biraz zaman sonra tutucaktir.

3-4 gün.
1 hafta?
Erken mi?

Çok geç kalınmış.

Canım sevdiğin için elini tutmak istersin ama 3-4 gün olmuş daha.
Tutsa olmazdı bence.

gerçekten daha çok erken. sende zamana bırak. sorun edersen bide çok istekli görünebilirsin buda hoş olmaz bence.
dinine düşkün olsun canım Allah korkusu olması iyi bişey zamanla yakınlaşırsınız oda sevgisini gösterir :)
Allah kalbine göre versin :)

sen şanslı bir insansın bence :)) böyle erkeklerde var yarabbim neler yaratıyoo bence o böyleyken sende onun gibi davran illaki sevgini belli etmek icin öpmek dokunmak isteyeceksin ama demekki ona göre böyle durumlarr iliskidee cok erkeen bence keyfini cıkar bu durumun millet 1 günde neler yapıyo..

Şanslısın. Onun istemesiyle olsun, sen söyleme. Hem yavaş yavaş gelişen ilişki sağlam olur, birbirinizi tanıyarak. Hemen yakınlaşmak belkide büyüyüde bozar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…