Seviyosa bulunduğun şehre gelsin yüzyüze konuşun madem buluşana kadar öylesiniz..
Bu çocuk biraz şehvete cinselliğe düşkün biri olabilir..yanındayken senle cok alakalı olup uzaktayken ilgisiz olması ,beni bunaltıyosun demesi bunun apaçık göstergesi.sana söyleyin bunlar daha başlangıç .ilerde senden başka şeyler isteyecek..
Kesinlikle vakit geçiriyor..aşık değil .kro diyoruz böylelerine o kadar cok gördüm ki bunlardan.yanındayken canımcicim,bitanem..uzaktayken cok arama,bunaltma beni,mesaj atmayı sevmem ben bilmem ne..kaç kızım bu adam seni sevmiyor...aşık bir adam sevdiğine asla benisıkıyorsn demez..ah ahkatiliyorum
yani kesin boyledir diyemeyiz ama boyle bir ihtimal var bence
cunku seviyosa uzaktayken arama sorma mesaj atma bunaltma demez hic bir asik
bence vakit geciriyor senle
bir yokla bakalim ne diyecek
ayrilma konusu gecince kac derece donecek
Canim bak sana soyle soyliyimama ben ona inanmıştım çok zor olcak bilemiyorum bi yandan seviyo gibi bi yandan sizin dediğiniz gibi
katiliyorum
yani kesin boyledir diyemeyiz ama boyle bir ihtimal var bence
cunku seviyosa uzaktayken arama sorma mesaj atma bunaltma demez hic bir asik
bence vakit geciriyor senle
bir yokla bakalim ne diyecek
ayrilma konusu gecince kac derece donecek
Canim bak sana soyle soyliyim
Sevdigin zaman isterse butun isaretler sevmedigini gostersin "hayir ya o beni seviyodur. ya seviyosa" diye bi suphe oluyo icinde ve birakamiyosun. Cunku asiksin ve gozunu kor etmis oluyor ask.
istersen ac benim konularimi oku. Eski sevgilim bana resmen seni kullaniyorum dedi ve ben buna inanmak istemedim burda bana herkes kac kurtul o cocuktan dedi ve ben belki seviyodur diye ayrilmadim. Sonuc: beni sinav gecesi terketti !
yani burda yazilanlara itibar et
burdaki insanlar seninle ayni duygulari paylasmadiklari icin senin iliskine disardan bakip mantikli yorum yapabiliyorlar
her zaman dogruyu biliriz biz demiyorum tabi ama bariz belli olan seyler var :)
senin yazdiklarina gore yorum yaparsak da o cocuk seni seviyor gibi durmuyor bence
Ha bir de seviyor gibi durmasina aldanma sakin
Beni, sebgilim beni bir gram bile sevmemis
Ama sevgiliyken benim icin dunyayi yakacak gibiydi her goren ayy ne kadar seviyo seni derdi
Yani cok iyi oyuncu bazilari
şimdi sordum bana aşık mısın dedim evet dedi yemin edebilir misin dedim oda yemin ederim dedi
Aranizda tam ne oldugunu bilmiyoruz canim belki seviyor olma ihtimali vardir -ki sanmiyorum ama
yemin etsin nolucak?
bozar sonra
biz dusuncelerimizi soyluyoruz inanip inanmamak sana kalmis cunku o iliskiyi sen yasiyorsun :)
Canım sana ne desek inanmıcsksın..zamanla onu daha i tanıacaksın ..ve daha fazla üzüleceksin.
çok sıkıyorum onu ne biliyim yolda giderken birini görse bile vuruyorum çok büyük kavga çıkartıyorum bende de suç olabilir bilmiyorum. son kavgamızda facedeki bi kız yüzündendi sen bana güvenmiyosun sıkıyosun artık falan dedi. olay bunlardan ibaret kızlar benim kıskançlıklarım dışında çok iyi anlaşıyoruz çok seviyoruz bilmiyorum başbaşa kaldığımızda gülmediğimiz an olmuyo
O zaman biraz ara verelim de bakalim ne diycek
sonucta bu bahane erkeklerin klasik bahanesi oldugundan ne demek istedigini cok iyi anlar
yine de seven adam nolursa olsun beni bunaltiyosun demez oturur adam gibi konusu
bence tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?