sevgilim

minnak35

Gönül kime söz vermişse, aşk onda muhteşemdir.
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
161
9
318
kızlar merhaba erkek arkadaşım bir aya yakın issiz başvuru yaptığı her yerde sorun çıkıyor böbreğinin birinin geçen sene kaybetti bu yüzden. iş sorun olduğu içinde çok bunalimda agresif umursamaz (bana karşı çoğunlukla) en ufak birşeyi kocaman yapan biri oldu iyice moralini yerine getirmek için birşeyler yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim fikri olan var mi ?

Ben böyle bunalımlarda sevdiğim insana sıgınırım. Eğer sevıyorsam ondan uzaklasıp agrasif olmak yerine daha yakın olurum. Bu basımda o sıkıntı var bu sıkıntı var dıye hor davranıp uzaklasan tipleri de hiç samımı bulmuyorum. Moral bozuk olur anlarım ama hırlama gürleme ilgisizleşme de nedir ? Kötü gününde bana boyle yapacaksa iyi gününde de olmasın yanımda. Bence bıraz kendi haline bırakın. Millet kanseri aşkla yeniyor.

haklısın ya millet kanseri askla yeniyo bizimkiler bizi kanser hastası yapıyor bende mutsuzsam sevdiğim yanımda olsun destek çıksın isterim yapıyorum yaptım da ama yalan değil bu tavırlarına karşılık bazen taştığım noktalar çok oldu sonra gene alttan almaya devam

E insansın cok normal. Ama her boyle moral bozuklugunda surat bes karıs olcaksa sana karsı ilerde işin yaş ben söyleyeyim.

Her derdi oolan boyle davransa iliski kalmaz alttan alan da bi yere kadar alir seninkide can herkes sorun yasar herkes gergin oolur ama aski dda beraberinde yurutebilir baska seyleri de bizimde oluyor buyuk sorunlar aramizda ailevi seyler ama en fazla morali bozuk olur derdinin arasinda benimle de ilgilenip guzel seyler soyler siz hic alttan almasaniz neyse bobreginin birini kaybetmesine uzuldum gecmis olsun ama is bulamayan o kadar cok insan var ki hemen umutsuzluga kapilan biri gibi geldi bana..

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

E insansın cok normal. Ama her boyle moral bozuklugunda surat bes karıs olcaksa sana karsı ilerde işin yaş ben söyleyeyim.

hep böyle değildir ama çoğunlukla bellı etmezdi neyi varsa sadece bahseder kapatırdi konuyu surat asma falan yoktu ama bu bi ayda kötü oldu aileyle de birşeyler yaşandı zaten onlarla sorunlu bir iletişim bağı var 4 5 gün önce patladı

sağolun teşekkür ederim. biz 3 yıldır beraberiz ilk kez böyle oluyor çok uzun süre iş bulamadi yani ona göre bir ay uzun bi zaman aile sorunlu bide yediği lokmaları sayıp senin bana verdigin para senin yemeğine anca yetiyor sen 18 i çoktan geçtin bakamam artık sana diyen bi anneye sahip evde de rahat vermiyor zaten iş bul git calis falan diye o yüzden bende alttan almaya gayret ediyorum

Evet zor bir erkeğin evde oturup annesinden öyle şeyler duyması ama sizin suçunuz ne ki sizin destek olduğunuzu illaki görüyordur ama siz rest çekip işin yok gücün yok üstüne üstlük bana tavır alıyorsun ben seni alttan alırken buraya kadar yeter artık da diyebilirsiniz.. bence kıymetinizi bilmeli diye düşünüyorum umarım en kısa zamanda bir işe girer

umarım biliyordur kıymetimi :) bugün eski çalıştığı yerden aramışlar bilgisayar teknikerligi mesleği adam dükkanı kapatıyormuş ıstersen sana devredeyim demiş keyfi yerindeydi o yüzden arabasını satıp dükkanı alcak inşallah tutturur :)

Hadi insallah hayirlisiyla ttutar is duzeltirsiniz arayi :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben katilmiyorum arkadaslara
Insan bi seye cok taktiginda uzuldugunde acisini malesef en yakinlarindan cikariyor kendimden biliyorum, butun hirsimi sinirimi sevdiklerimden cikarirdim ama aksam basimi yastiga koydugumda ya ben ne yaptim derdim uyuyamazdim, hala oyleyim. Insanin elinde olan bisey degil ne yazikki
Siz bu donemlerini atlatana kadar yaninda durun gerekirse alttan alin laflarini. Zaten sevgili olmak sevmek bu degil midir , her zorlukta cekip gideceksek ne anlami var ki? Guzel gunde lay lay lom ama bi sıkıntı da bunalmada "ohooo her bunalan boyle davranacaksa...." bilmem ne.. ki zaten yazdiginiz ve anladigim kadariyla eskiden boyle degilmis
Bence yaninda olun bu surecte,, onu anlamaya calisin bu gunler gececek biraz sabir :)

Aynen katılıyorum size, canım sıkkınsa sevdiğim insanlarla olurum ki moralim düzelsin. Anlaşılan konu sahibinden sıkılmış sevgilisi bana öyle geldi açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…