• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim...

Baimbie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
24
3
3
7 aydır bir sevgilim var onu seviyorum huy olarakta iyi bi insan kavgamız vs olmuyor çok anlayışlı huyu iyi bir insan ama fazla sıkıcı. Şu zamana kadarnormal bi cafeye bile gidip oturmamız sayılıdır. Sürekli evde yaşlılar gibi tv seyreder. Hiç farklı bir yere gidelim başka şey deneyelim yok klasik sıkıcı bi yaşamı var ve ben hiç hazetmiyorum bu durumdan ben canlı neşeli biriyim gece çıkmayı severim dozunda alkol almayı severim bir yerlerde oturup eğlenmeyi, muhabbet etmeyi severim ama onda hiç bunlar yok ve ben aşırı şekilde sıkıldım buda dert mi diye düşünsbilirsiniz ama gerçekten dert oluyor bir süre sonra bu 1 değil 2 değil. Böyld giderse ayrılmayı düşünüyorum bunu onunla konuşsana diyebilirsiniz belki ama o böyle konularda dalga geçen bi insan ve benide yanlış anlar büyük ihtimalle. 7 aylık ilişkide sanki 40 yıllık evli gibi hissediyorum kendimi tam bu zamanlarda bu genç yaşlarda gezmeye eğlenmeye doymak istiyorum ne yapıyım sizce nasıl söyleyebilirim ona :(

Bakıyorum sevgililer dışarlarda bir yerlerde oturuyorlar biz anca bank tepesinde illallah ettimm

Benim erkek arkadaşımda öyle. Ben çok tezcanlı ve enerjiğimdir. Boş durmayı sevmem pek o daha sakin bir yapıda., sakin dediysem miskin değildir yani. Hadi şunu yapalım dediğimde hiç hayır demez. Sinemaya gidelim derim tamam der, şu sergiye gidelim derim tamam, şu konsere gidelim derim tamam der. Bana uyum sağladığı için sorun yok. Sen bir aktivite önerdiğinde isteksiz mi davranıyor?

Bir de aranızdaki yaş farkı nedir?

7 aydır bir sevgilim var onu seviyorum huy olarakta iyi bi insan kavgamız vs olmuyor çok anlayışlı huyu iyi bir insan ama fazla sıkıcı. Şu zamana kadarnormal bi cafeye bile gidip oturmamız sayılıdır. Sürekli evde yaşlılar gibi tv seyreder. Hiç farklı bir yere gidelim başka şey deneyelim yok klasik sıkıcı bi yaşamı var ve ben hiç hazetmiyorum bu durumdan ben canlı neşeli biriyim gece çıkmayı severim dozunda alkol almayı severim bir yerlerde oturup eğlenmeyi, muhabbet etmeyi severim ama onda hiç bunlar yok ve ben aşırı şekilde sıkıldım buda dert mi diye düşünsbilirsiniz ama gerçekten dert oluyor bir süre sonra bu 1 değil 2 değil. Böyld giderse ayrılmayı düşünüyorum bunu onunla konuşsana diyebilirsiniz belki ama o böyle konularda dalga geçen bi insan ve benide yanlış anlar büyük ihtimalle. 7 aylık ilişkide sanki 40 yıllık evli gibi hissediyorum kendimi tam bu zamanlarda bu genç yaşlarda gezmeye eğlenmeye doymak istiyorum ne yapıyım sizce nasıl söyleyebilirim ona :KK43:

Yaslariniz kac canim?

Haftanin bir bolumunu senin hoslandigin yerlere giderek eglenin diger kalan gunlerde sevgilinin takildigi yerlere,hoslandigi seyleri yapsaniz belki birbirinize uyum saglarsiniz ..

Benim erkek arkadaşımda öyle. Ben çok tezcanlı ve enerjiğimdir. Boş durmayı sevmem pek o daha sakin bir yapıda., sakin dediysem miskin değildir yani. Hadi şunu yapalım dediğimde hiç hayır demez. Sinemaya gidelim derim tamam der, şu sergiye gidelim derim tamam, şu konsere gidelim derim tamam der. Bana uyum sağladığı için sorun yok. Sen bir aktivite önerdiğinde isteksiz mi davranıyor?

Bir de aranızdaki yaş farkı nedir?
Aktivite önermedim çünkü isteksiz soruyor bana napalım diye. Beniöde tüm isteğim kaçıyor. 2 yaş var aramızda

Aktivite önermedim çünkü isteksiz soruyor bana napalım diye. Beniöde tüm isteğim kaçıyor. 2 yaş var aramızda

Ee o önermiyorsa sen öner "şunu yapalım" diye. Sen de geri duruyorsan sıkılman çok normal. Ama mesela her bi şeyler teklif ettiğinde reddederse o zaman sıkıntı olur.

Ee o önermiyorsa sen öner "şunu yapalım" diye. Sen de geri duruyorsan sıkılman çok normal. Ama mesela her bi şeyler teklif ettiğinde reddederse o zaman sıkıntı olur.
Deniycem bunu. İnan artık buluşasım gelmiyor buluşmuyorum

elbet kıyıda köşede farketmediğin küçük hoşuna gidebilecek şeyler vardır. onları keşfet. çok sevdiği bir yemek vardır. onu yemeyi teklif et. gidin dışarda yemek yiyin mesela. açık alanda oturmayı seviyorsa güzel havalarda pikniğe gidin. sen kek, kurabiye falan yap. gidin güzel bir yerde serin örtünüzü, açıp bi müzik oturun, hem piknik yapın, hem muhabbet edin. illa şart değil aktiviteden aktiviteye koşturmak. onun sevmediği şeyleri de konser, tiyatro vs. gibi sen arkadaşlarınla yap.

Dejavu arkdaşın biri daha önce böyle bir konu açmıştı burada.

Buluştuğunuzda sıkılıyor musun peki?
bence bu durumu onunla konuş. Ortak zevklerinize göre plan yapabilirsiniz.
Evet inanılmaz sıkılıyorum belli etmemeye çalışıyorum. Bu durumunasıl konuşabilirim fikrin var mı yani ne söyleyebilirim?

benim erkek arkadasimda iliskinin baslarinda boyleydi zaman gectikce ben alistirdim onu sevebilecegi yerlere goturdum hadi suraya gidelim degilde yaa simdi soyle bir yerde kahvemizi icerken aohbet etsek amma guzel olurdu ne cok mutlu olurduk falan derdim hadi gidelim derdi oda bir zaman sonra kendisi teklif etmeye basladi cikalim diye birinizin sakin digerinizin daha neseli olmasi bence cok guzel birsey ayrica birsey daha eklemek istiyorum sevgilinizin maddi durumu nasil belki sandiginizdan kotudur sonucta biyerlere gidip oturmak yemek icmek icin belli bir butcesi olmasi gerekiyor :/

Evet inanılmaz sıkılıyorum belli etmemeye çalışıyorum. Bu durumunasıl konuşabilirim fikrin var mı yani ne söyleyebilirim?
arkadaşa sormuşsun ama ben de fikrimi söylemek isterim. bence bu durumu konuşmadan önce dediğim gibi tekliflerde bulun. eğer gelmeyi reddederse veya gönülsüzce gelip surat sallarsa o zaman konuş. o zaman da kişisel zevklerinizin farklı olduğunu ama ortak paydada buluşmazsanız bunun ilişkinize zarar verebileceğini söyle.

Beraberken de sıkılıyorsan sorun var demektir :/
başıma hiç böyle bir şey gelmedi ama bence açık açık konuş. "Buluşmalarımız monoton değil mi sence de? Biraz farklı bir şeyler yapalım mı" diyebilirsin. Bir de erkek arkadaşının ilgi alanlarını keşfetmeye çalış. Mesela benimki film izlemeyi ve sporla ilgilenmeyi çok seviyor. Bir keresinde bisiklet sürmeyi teklif etmiştim çok hoşuna gitmişti. O da benim ilgi alanlarıma göre aktiviteler teklif ediyor. Sen de onun ilgi alanlarını keşfederek ortak aktiviteler yaratabilirsin. Bir de sürekli aktivite halinde olmayı bekleme tabiki.

benim erkek arkadasimda iliskinin baslarinda boyleydi zaman gectikce ben alistirdim onu sevebilecegi yerlere goturdum hadi suraya gidelim degilde yaa simdi soyle bir yerde kahvemizi icerken aohbet etsek amma guzel olurdu ne cok mutlu olurduk falan derdim hadi gidelim derdi oda bir zaman sonra kendisi teklif etmeye basladi cikalim diye birinizin sakin digerinizin daha neseli olmasi bence cok guzel birsey ayrica birsey daha eklemek istiyorum sevgilinizin maddi durumu nasil belki sandiginizdan kotudur sonucta biyerlere gidip oturmak yemek icmek icin belli bir butcesi olmasi gerekiyor :/
Ya bende sizin gibi demeyi çok istiyorum ama beceremiyorum çıkmıyor ağzımdan o cümleler :( maddi durumunu iyi diye biliyorum ama son zamanlarında maddi sıkıntıları oldu ama öncedende böyleydi

Ya bende sizin gibi demeyi çok istiyorum ama beceremiyorum çıkmıyor ağzımdan o cümleler :KK43: maddi durumunu iyi diye biliyorum ama son zamanlarında maddi sıkıntıları oldu ama öncedende böyleydi
cikmasi lazim ama biz kadinlar istedigimiz zaman istedigimiz seyi guzel bir dille ifade edersek'yaptiramayacagimiz hicbir yok :)

Back
X