• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim...

arkadaşa sormuşsun ama ben de fikrimi söylemek isterim. bence bu durumu konuşmadan önce dediğim gibi tekliflerde bulun. eğer gelmeyi reddederse veya gönülsüzce gelip surat sallarsa o zaman konuş. o zaman da kişisel zevklerinizin farklı olduğunu ama ortak paydada buluşmazsanız bunun ilişkinize zarar verebileceğini söyle.
Teşekkür ederim fikriniz için. Çok güzel bi öneri olmuş bunu deniycem en kibar yolu bu sanırım bu işi halletmenin. Ama teklifte bulunma aşamasında sıkıntılıyım birazda :/

Kendine daha uygun bir sevgili bul bence.

Yani sekerim, birbirinize uygun degilsiniz. Cocuk senin beklentilerini karsilamiyor, cunku agirkanli sen de emissin. Disari cikalim diye bir itekle, iki itekle, nereye kadar ? Gittiginiz yerde gercekten eglenecek mi peki? Seninle ayni seylerden zevk alan, heyecan duyan biri yaninda olsa bence sen de anin tadini daha cok cikaririsin.

Genclik bir kere yasaniyor, ziyan etme derim :)

Kızkardeşim, belki sosyal fobisi vardır.

Bu adamla evlenip hayatını mahvetme sakın :KK20:
şimdiden evdeyse evlenince o tv nin karşısına kök salar :KK59:

Kendine daha uygun bir sevgili bul bence.

Yani sekerim, birbirinize uygun degilsiniz. Cocuk senin beklentilerini karsilamiyor, cunku agirkanli sen de emissin. Disari cikalim diye bir itekle, iki itekle, nereye kadar ? Gittiginiz yerde gercekten eglenecek mi peki? Seninle ayni seylerden zevk alan, heyecan duyan biri yaninda olsa bence sen de anin tadini daha cok cikaririsin.

Genclik bir kere yasaniyor, ziyan etme derim :)
Çok haklısınız gerçekten. O diyor dışarı çıkalım diye ama çıktığımızda yaptığımkz birşey yok sap gibi geziyoruz. Benim istediğim şeyleri yapsak o istemediği için benim içime sinmeyecek zaten. Gençlik bir kere yaşanıyor dediğiniz gibi bende onunla yaşlı gibi geçirmek istemiyorum gençliğimi. Ama seviyorumda onu bilmiyorum ya :(

Back
X