Sevgilimde giderse iyice yalniz kalıcam

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Iyi aksamlar herkese.
Ben arkadas sıkıntısı çekiyorum üniversite yıllarından da lise yıllarındanda görüştüğüm kimse yok. Yeni arkadaş da edinemiyorum. Ailem problemli. Ve uzun zamandir birlikte oldugum sevgilimle de problemler yaşamaya başladım. O da giderse iyice Yalnız kalıcam. Mantiksiz düşünüyorum bilyorum ama... Duygusal Açıdan bakınca bunca problem arasında bir de aşk acısı... her şeyimi onunla paylasirdim... anlayan anlar ne demek istediğimi...

Son düzenleme:
Böyle düşünürsen sevgilinle ayrılma olasılığın daha da artar.Ben de bu durumdayım seni anlıyorum o yüzden eğer aşılmayacak problem yoksa sevgilinle aranı düzeltmeni tavsiye ederim. Ailenle aran nasıl? Ne gibi bir problem var?

o halde bir yerden başlayacaksın...

öncelikle güçlü olmayı öğreneceksin.

ailenle aranı bi nebze düzelteceksin, en azından sana sıkıntı yaratmasınlar.

ve yeni insanlar tanıyacaksın. özel zevklerin, hobileirn varsa onlarla ilgili kurslara, derneklere, kulüplere üye ol ve oradan insanlarla tanış.

insan seçerken dikkat et, iyimser huylu, pimpirik olmayan, takıntılı olmayan, saf olmayan ama iyi niyetli olan insanlara yönel. onlarla aranı samimileştir.

emek harca, ilişkiler sıfırdan kurulmaz.

sevgilinle problemlerin neyse çözülebiliyorsa çöz.

Ailenle ne problemin var ki ??
Problem derken büyük bir travmam yok çok şükür. Ama annem babam ayri. Babamla paylasimim çok çok az hatta hiç nadir görüşüruz. Annem de hem ana hem baba oldugundan midir bilinmez soğuk yapıdadir. Adim atmaya calistim ama ne yazik ki yine de sıkı bir ilişkimiz yok yani yalnizligimi azaltmiyorlar.

Ailemle aram daha sıcak olsun isterdim çok kopuguz problem dediğim bu ben bir adım attım ama olmadı. Sevgilimle arami düzeltecek gücü kendimde bulamıyorum. Yeni insanlar desem, insanlar günümüzde oldukça bireysel kimse dost olmak istemiyor olsan da guvenemiyorsun. Hahaha aslında her yazdiginiza bir bahane bulmusum gibi oldu. Ama çok güzel yazmissiniz dikkate alacağım ve uygulamaya çalışacağım tesekkurler.

Siz neler yaşadınız? Yalnızlık konusu mu? Ailemle çok kopuguz. Annem babam ayrı babamı çok nadir görüyorum. Annem de soğuk bir kadın. Ben bir adım attım ama paylasimimız pek artmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…