Takıldıgınız nokta sadece bakımsız olması mı?
çok bakımsız değilse kişisel bakımını(duş, el yıkama, diş fırçalama, deodarant gibi) giyim tarzı, saç vs konusunu siz yönlendirebilirdiniz. Mesela benim eşimin yüzü boyu posu çok güzel(bana göre) çok temiz her gün duş alırdı. Ama giyim konusunda çok eksikliği vardı cok kıyafet ayakkabı almazdı gereksiz gelirdi aynı şeyleri giyerdi babasının kıyafetini bile giyiyordu dede gibi flört zamanlarımızda

ama diger durumlar kariyer, hayattan beklentiler, maddiyat, aile durumu kafama yattığı için ‘aa olmaz demedim’ cünkü seviyordum. Sizin ex duş almayan dişini fırcalamayan biriyse o durum degişir mi bilemem. Aam kıyafet saç baş konusunda bakımsızsa o değişirdi. Ben eşimi baya yonttum giyim, ayakkabı, saç, sakal vs konusunda. Hatta cevresindekiler ailesi hep der eşinin cok güzel eli değdi diye. Kıyafetlerini birlikte alıyoruz alısverişe zorluyorum vs. Şuan çok özenli, giyimine kombinine çok önem verir, yüzüne cilt bakımı yaparız, kremlerini sürer benden öncesini görseniz yüzüne krem bile sürmemiştir bu adamın heralde parası fln yok aynı şeyleri giyiyor derdiniz. Ama bu kadar taktıgınıza göre de muhtemelen pek hissiniz yoktu.