Sevgilimden ayrıldım eski yakın arkadaşı bana evlenme teklifi ediyor?

ahududu123

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
30
4
32
Zamanında sevgilim beni aldatmıştı benimde gözümü intikam bürümştü eski arkadaşı bana aşıktı bunla çıktm tabi eski sevgilimin haberi olmadı sonra çok pişman oldum lütfen bu anlattıklarımı yadırgamayın zaten yaptığım kalleşlik ben sadece soruma derdime cwvap vermenizi istiyorum sonra eski sevgilime geri döndüm bunu onada ilk anlattım sen bilirsin sen yeterki iyi ol mutlu ol ben cekilirim aranzdan sesimde cıkmıcak sen mutlu ol hep dedi sonra ben ayrıldım barıstığım sevgilimden yapamadım meğer onu sevmişim bilemedim. ama hep uzak duruyorum ondan buna rağmen evlenelim herşeyi arkamızda bırakalım annenden seni isticem ben herşeye varım sen iste yoluna koyaym kimseden korkum yok diyor bunun derdi ne sizce arkadaşlar bir erkek böyle bir olayı yasayıp nasıl evlenmek ister ben anlam veremedim tabi tersledim uzaklastrdm kendimden ama yine yazıyor lütfen düşün bunu diye delircem sizce bu düştüğüm durum ne böyle.

Altından hain bi plan çıkmasın? Sizin yaptığınız çünkü kabul edilir şey değil

Altından hain bi plan çıkmasın? Sizin yaptığınız çünkü kabul edilir şey değil

valla düşündüm hatta direk o dedi bn demeden aklından öyle düşünüyor olabilirsin ama asla değil annenin numarasını ver n kadarciddi olduğumu göreceksin dedi zaten intikamım olsa bana dediğinde bunu yapardım o eski sevgiline herşeyi anlatırdım sevdim ben seni ulan flan dedi

O da sana evlenme teklif ediyorsa, sen de onu seviyorsan , git o zaman sevdigine problem nedir? Birazcik karisik yazmissin cozemedim durumu:)

O da sana evlenme teklif ediyorsa, sen de onu seviyorsan , git o zaman sevdigine problem nedir? Birazcik karisik yazmissin cozemedim durumu:)

aynı mahalledeler herkes biliyordu cıktımı ve ben ilk eski sevgilimle oldm bunu bile bile istiyor benle evlenmek o yüzden delircem. nasl olur böyle.

valla düşündüm hatta direk o dedi bn demeden aklından öyle düşünüyor olabilirsin ama asla değil annenin numarasını ver n kadarciddi olduğumu göreceksin dedi zaten intikamım olsa bana dediğinde bunu yapardım o eski sevgiline herşeyi anlatırdım sevdim ben seni ulan flan dedi
Hımm demek evlenme teklif eden eskisi değil intikam uğruna çıktığınız kişi. Yalnız eski dosttan düşman olmaz bunu da unutma... ben yapamazdım zaten intikama da kalkışmazdım ama ilerisi için de yapamazdım...

aynı mahalledeler herkes biliyordu cıktımı ve ben ilk eski sevgilimle oldm bunu bile bile istiyor benle evlenmek o yüzden delircem. nasl olur böyle.

Cunku seni seviyor, sen de onu seviyorsun, o da bunu biliyor.

Basar gidersiniz tasinirsiniz kimsenin dedikodunuzu yapamayacagi bir yere. Elalem ne deri senin kadar takmiyor belli ki, helal olsun.

Mahalleli dedikodu yapacak diye sevdiginden mi vazgecsin? Insanlar bir konusuyor, iki konsuuyor, sonra unutup gidiyor.

Belli ki seni uzun zamandir seviyormus, diger herifle beraberken. Firsat bulmusken seni kacirmak istemiyor :))

Aldatan herifi sevmiyorsun artik, bu herifte gonlun. Ne yapacaksin peki, dedikoducu mahalle teyzeleri yuzunden hayat boyu sevdiginden uzak mi kalicaksin??? Sen ne yapmayi planliyorsun?

O dedi bu dedi, sevdi sevmedi...
Kim kimi seviyor?
Neyse cevap vereyim, seviyorsan kabul et sevmiyorsan etme. ( içime sinmez diyorsan da kabul etme, devlet meselesi değil, çözümü basit)

Dip not:
Bu konunun da ergenyus deneyi olma ihtimali yüksek.

O dedi bu dedi, sevdi sevmedi...
Kim kimi seviyor?
Neyse cevap vereyim, seviyorsan kabul et sevmiyorsan etme. ( içime sinmez diyorsan da kabul etme, devlet meselesi değil, çözümü basit)

Dip not:
Bu konunun da ergenyus deneyi olma ihtimali yüksek.

mesajları atayım isterseniz size :) malesef doğru önceden böyle olan insanları ayıplardım ben.

Evlenmek kolay bisey mi. Sizi seviyor bence intikam icin evlenilmez. Evlilik yemi ile evlilikten donebilirsiniz ve farkli boyutlarda yasayip yasadiklarinizdan pisman olabilirsiniz
Eger seviyorsaniz ve evlenmeyi dusunuyorsaniz uzun sure izlemenizi tavsiye ederim. Eger hersey normslse onu birdaha uzmeyin sizi bu kadar cok seven baska birini daha bulamazsiniz:KK51:

Cunku seni seviyor, sen de onu seviyorsun, o da bunu biliyor.

Basar gidersiniz tasinirsiniz kimsenin dedikodunuzu yapamayacagi bir yere. Elalem ne deri senin kadar takmiyor belli ki, helal olsun.

Mahalleli dedikodu yapacak diye sevdiginden mi vazgecsin? Insanlar bir konusuyor, iki konsuuyor, sonra unutup gidiyor.

Belli ki seni uzun zamandir seviyormus, diger herifle beraberken. Firsat bulmusken seni kacirmak istemiyor :))

Aldatan herifi sevmiyorsun artik, bu herifte gonlun. Ne yapacaksin peki, dedikoducu mahalle teyzeleri yuzunden hayat boyu sevdiginden uzak mi kalicaksin??? Sen ne yapmayi planliyorsun?

oda öyle diyor basar gideriz ama kolay mı be ablam benim işte eski sevgilim ilk beraber olduğum kişi bide bakire bile değilm buna rağmen istiyor hiç böyle bu kadar bu durumda kararlı bi insan ne cevremde gördüm ne sahit oldum garip geliyor

mesajları atayım isterseniz size :) malesef doğru önceden böyle olan insanları ayıplardım ben.
Uyuyacağım yoksa olur niye olmasın okurdum ama yine de saçma ya..
Gerçek olsa daha bir kötü...
Belli ki içinize sinmeyecek boşverin evlenmeyin, kafa ağrısına gerek yok.
Zaten çok sevseniz tek derdiniz birarada olmak olurdu.

Evlenmek kolay bisey mi. Sizi seviyor bence intikam icin evlenilmez. Evlilik yemi ile evlilikten donebilirsiniz ve farkli boyutlarda yasayip yasadiklarinizdan pisman olabilirsiniz
Eger seviyorsaniz ve evlenmeyi dusunuyorsaniz uzun sure izlemenizi tavsiye ederim. Eger hersey normslse onu birdaha uzmeyin sizi bu kadar cok seven baska birini daha bulamazsiniz:KK51:

konusurken bile ben seni elini tutmaya korktum sadece alnından öptüm o naptı sana zarar vermekten baska diyor eski sevgilim için hep karşılastırma ona eziyet değil mi bu.

X