sevgilimden ayrıldım onu unutamıyorum lütfen yardım edin :(

aynıı benim durum ararsın açmaz cevap vermezz başkasımı var dersin yok der. ne diycek yok diycek tabiki de :) sen onu yakalayana kadar böyle diycek sonra yalanlar bahaneler kendini haklı çıkarmalar. biz bu erkekleri seviyoruz ok ama onlarda kendini seviyor kızlar aman deyim uzak ddur arkadaş

hayatında başkası varmı diye sordum her defasında yok diyor bende şaşırdım kaldım.Annesine şikayet ettim oğlun böyle yapıyor diye kadının bana söylediği söz"boşver sen o serseriyi dünya onun etrafında dönmüyo kızım olursa olsun olmazsa olmasın sen kendini üzme dedi ve kafası çok karısık ne yapacagını bilmiyor işi gücü yok oda zor durumda dedi" ve onun yüzünden tekrar döner diye kimseyle birlikte olmuyorum :( napcagımı bile biliyorum :(

Bi'de durup annesine mi şikayet ettin:53:
Annesinin demek istediğini açıklayayım sana arkadaşım: "kızım oğlum seni sevmiyo üzgünüm ama artık arama sorma, üzülme diye kafası karışık diyoruz lütfen zorlama artık".

Üzmek istemiyorum ama birinin seni sıkıca bi'sarsması lazım. Bu çocuk seni sevmiyo sen hala başkası mı vardır diyosun başkası olmasa bile bu çocuktan sana yar olmaz ki. Niye kendini bu kadar alçaltıyosun onların gözünde?

4 ayda ne bağlanması yahu? İnsan kaç senelik çocuğunun babasından vazgeçiyor da...

Bi'de durup annesine mi şikayet ettin:53:
Annesinin demek istediğini açıklayayım sana arkadaşım: "kızım oğlum seni sevmiyo üzgünüm ama artık arama sorma, üzülme diye kafası karışık diyoruz lütfen zorlama artık".

Üzmek istemiyorum ama birinin seni sıkıca bi'sarsması lazım. Bu çocuk seni sevmiyo sen hala başkası mı vardır diyosun başkası olmasa bile bu çocuktan sana yar olmaz ki. Niye kendini bu kadar alçaltıyosun onların gözünde?

şikayet derken şöyle doğum gününde evlerine gittiğimde kadın bana neden uzun zamandır gelmiyorsun dedi bnde şahinle konusmuyoduk teyze küstük ayrılmıstık o yüzden gelmedim oğlun beni çok üzüyor teyze dedim olay böyle oldu :/

Back
X