MERHABA ,yENi üye oldum ..derdi olan herkesle art niyet beslemeden yardım ettiğinizi mutlulukları hiç tanımadığınız insanlarda olsa paylaştığınızı gördüm ve çok sevdim bu siteyi..
Benim çıkmazda olduğum bir durumu var aslında..6 ay gibi saçma sapan bir birlikteliğim var..seviyor muyum evet seviyorum birlikte olduğum kişiyi..ama aramızda 600 km var..yani çok ama çok az görüşebiliyoruz sadece telde..6ay gibi kısa bir ilişki olduğu içinde güvenemiyorum çok fazla..aslnda baslarda çok güveniyordum sonra bir iki küçük yalanını yakaladım aslında yakalamadım sadece hissettim hani bi kadın hisseder ya öyle...mesela söylE yalanlar...işten çıkıyor 3 te bana 5'te cıkcam diyor halısahaya maça gidiyor sonra askım ben 5te çıktım maça gittim kızarsn diye söyleyemedim tarzında yalanlar..sonra telefonu kapalı oluyor 3-4 saat..İlgisi vs aslında çok iyi ama ailesiyle bir takım sorunlar yaşıyor bu aralar bu yüzden ihmal etmeye başladı beni

Annemlerde sıkıştırıyor yaşın gelmeye başladı (24 yasındayım ) işin var okulun bitti istemeye gelenLeri değerlendir bir kere yasın geçerse seçici olursun asla beğenemezsin armudun sapı üzümün çöpü deme değerlendir gelenleri diyor..Hak veriyorum çünkü bu sevgilim sürekli ailemi göndercem tanıscaksınız diyor sonra bi bakıyorum yalan oluyor gelmiyor gitmiyor ailesi falan ..Bende BOŞA KÜREK Mİ ÇEKİYORUM acaba bu ilişkinn sonu yok die düşünüyorum
İŞ YERİME GELİP GİDEN MÜŞTERİLERİMİZDEN BİRİ BENDEN BARİZ BİR ŞEKİLDE HOSLANIYOR ..BENİ YEMEGE DAVET ETTİ CAY İÇMEYE VS..NUMARAM VAR ZATEN İŞ GEREĞİ..SÜREKLİ YAZIYOR WHATSAPP'TAN SANAYİDE DÜKKANI VAR İŞİ GAYET İYİ EVLERİ BİZE YAKIN..YANİ MAKUL BİR ÇOCUK DEĞER VERİYOR SÜREKLİ ARIYOR ..BEN ARABA ALMAK İSTİYORUM DEMİŞTİM BİR KEZ BU HAFTA SONU HADİ SANA ARABA BAKALIM DEDİ MESELA SÜREKLİ DEGER VERİYOR BANA BULUSMAK GÖRSMEK İSTİYOR..SEVGİLİMSE GEL yanıma özledim diyorum tamam diyor sonra annem hastalandı işten izin alamadım annemle babam boşanacak gibi vs diyip duruyor..Dün patladım en son...oyalayıp durma beni derdin ne amacın ne ayrılalım yeter dedim yok ayrılık kelimesini etme birdaha deyip susutuyor beni..KIZLAR YA NAPCAM BEN NE SEVGİLİMDEN AYRILABİLİYORUM NEDE O SANAYİCİ COCUGU SEVEBİLİYORUM..SADECE MANTIK İÇİN EVLENCEM EVLENRSEM

SİZCE NE YAPMALIYIM ???????