Kızlar ne garip bu erkekler, sevgilimle iyi kötü bir ilişkimiz vardı aslında hem seviyorduk hem de anlaşamıyorduk, sonrasında ben dualar ettim ayrılırız inşallah dedim ayrılmıyorduk da ama hep mutsuzduk bana çektirmediği dert kalmamıştı çok sorunluydu, benimle hiç bir şeyi paylaşmıyor hiç görüşmemeye çalışarak ilişki sürdürmeye çalışıyordu evlilikten bahsediyor ancak adım atmıyordu.
Kötü giden ilişkiyi bitiren bendim ve geri gelmemesi için dua ediyordum. Biz ayrılalı 2 ay oldu olmadı ve gidip yeni biriyle çıkmaya başladı ve şu an nişanlandı, eski birisi değildi kimi tanıyıp tanımadığını da biliyorum. Mutsuz gibiyim çünkü her ne kadar istemesem de o benimle evlenmeye yanaşmıyordu. Çok sevdiğini söylüyordu ama hiç yanaşmıyordu, maddi durumum da benim öyle iyi değil açıkçası.
Yeni sevgilisi zengin biri biliyorum ve hemen nişanlanmışlar. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum, hemen unutuveriyorlar sanırım bu erkekler. :uhm:
Oda bişey mi benimki 4 ay içinde evlenmişti.. Gerçi şimdi mutsuzmuş ama ne çare.. Allah çarşısına pazar versin boşver cnm yerimseniben
Mutsuzmuymuş, ah etmek istemiyorum ama mutlu olmasını da yediremiyorum aslında. Yani bana o kadar kötü davranıp gidip bir kızı el üstü tutup 2 günde nişan yapması ağır geliyor.
Allah çarşısını pazar etsin canım.
Kızlar ne garip bu erkekler, sevgilimle iyi kötü bir ilişkimiz vardı aslında hem seviyorduk hem de anlaşamıyorduk, sonrasında ben dualar ettim ayrılırız inşallah dedim ayrılmıyorduk da ama hep mutsuzduk bana çektirmediği dert kalmamıştı çok sorunluydu, benimle hiç bir şeyi paylaşmıyor hiç görüşmemeye çalışarak ilişki sürdürmeye çalışıyordu evlilikten bahsediyor ancak adım atmıyordu.
Kötü giden ilişkiyi bitiren bendim ve geri gelmemesi için dua ediyordum. Biz ayrılalı 2 ay oldu olmadı ve gidip yeni biriyle çıkmaya başladı ve şu an nişanlandı, eski birisi değildi kimi tanıyıp tanımadığını da biliyorum. Mutsuz gibiyim çünkü her ne kadar istemesem de o benimle evlenmeye yanaşmıyordu. Çok sevdiğini söylüyordu ama hiç yanaşmıyordu, maddi durumum da benim öyle iyi değil açıkçası.
Yeni sevgilisi zengin biri biliyorum ve hemen nişanlanmışlar. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum, hemen unutuveriyorlar sanırım bu erkekler. :uhm:
benimki de bulmus birisini hemen 4 ayda.. ustelik kendisi de arkadasim olur..
neler oluyor hayatta iste takmicaksin kafana cok fazla..
sevin tabi anlattığın gibi sorunlu bi insanla neden evleniceksinki
bırak gitsin sevin bile kurtulduğuna başkalarına kahır çektirmesin inş
duaların kabul olmuş canım hayırlısı buymuş demekki...evliliğe yanaşmıyordu bahsettiği halde diyorsun ama bahanesi neydi canım param yok falan mı diodu
karşı tarafın ne kadar nasıl sevdiğini asla anlayamayız..
o kızla parası için evlenecek olmasını düşünüyo olabİlirsiniz
ama o kişiye aşıkta olabilir..
hem her ne olursa olsun kendi bİtirdiğiniz bi ilişkide karşı tarafın ne yapıp etttiğini bi şekilde öğrenmeniz yalnış..
sonuçta herkes kendi yağında kavrulur..
siz kendi hayatınıza bakın derim ben..
görüşmemek istememesi sana ipucu vermiş aslında. zorlamamak gerekiyo ilişkileri. bizlerin ilişki sandığı "şeyler" erkekler için çerez olabiliyor. sen bir ilişkim var diye düşünüyormuşsun ama onun için aynı şey geçerli değilmiş. beklememek lazım olur mu olmaz mı diye. isteyen erkek direkt gelecektir.
Mutsuzmuymuş, ah etmek istemiyorum ama mutlu olmasını da yediremiyorum aslında. Yani bana o kadar kötü davranıp gidip bir kızı el üstü tutup 2 günde nişan yapması ağır geliyor.
Allah çarşısını pazar etsin canım.
Al işte bir de arkadaşın yani tanımadığın biri de değil hepsi fena ya hani4 ay yine geçerli bir süre de. Bilmiyorum 2 ayda nişanlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?