Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama istemiyorum :(

dilerim kendi kendimizi bir şekilde mutlu etmenin yolunu buluruz. ben de bazen mutluluğu başkalarında arıyorum adıyorum. eğer karşınızda sizi dinleyip anlayacak değer verip uygulayacak biri varsa konuşun bence.
inşallah Allah herkesi iyilere karıştırsın 🙏🏻

İlişki yaşadığınıza emin misiniz? Daha doğrusu iki taraflı değil gibi duruyor yaşadığınız ilişki
örneğin mesajlaşirken aşk sevgilim vs bu kelimeleri kullaniyor ve daha önce ayrilmak istediğimde hayır seni bırakmam demişti ama benden yararlanıldığı bir durum yok zaten yüz yüzeyi birak mesajla bile günde 5 kez konuşuyoruz. neden devam ettiriyor olabilir

örneğin mesajlaşirken aşk sevgilim vs bu kelimeleri kullaniyor ve daha önce ayrilmak istediğimde hayır seni bırakmam demişti ama benden yararlanıldığı bir durum yok zaten yüz yüzeyi birak mesajla bile günde 5 kez konuşuyoruz. neden devam ettiriyor olabilir

Hiç mi yüz yüze görüşmediniz?

Hiç mi yüz yüze görüşmediniz?
görüştük elbette çok kez ama şöyle bir durum var o askeri personel örneğin iki gündür evdeymiş görevli değilmiş ve bana haber bile vermedi görüşelim demedi ayda bir kere belki görüşüyoruz resmen.

Olabilir insansiniz sonuçta duygulariniz var. Alışkanlığa mı dönüştü fiziksel olarak çekici gelmiyor mu onsuz daha mı mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ? Bazen bir insana o kadar alışırız ki uzvumuz gibi olur. Nasıl vazgeçicez bilemeyiz. Kimse yokken o vardi olur. Ayrılmayı gerçekten istiyorsanız onu değil kendinizi engelleyin. Sosyal medyanizi kapatın numarasını silin hicbir yerden takip etmeyin. Kendiniz de sosyalleşin beraber yapamadiginiz şeyleri yapın

Olabilir insansiniz sonuçta duygulariniz var. Alışkanlığa mı dönüştü fiziksel olarak çekici gelmiyor mu onsuz daha mı mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ? Bazen bir insana o kadar alışırız ki uzvumuz gibi olur. Nasıl vazgeçicez bilemeyiz. Kimse yokken o vardi olur. Ayrılmayı gerçekten istiyorsanız onu değil kendinizi engelleyin. Sosyal medyanizi kapatın numarasını silin hicbir yerden takip etmeyin. Kendiniz de sosyalleşin beraber yapamadiginiz şeyleri yapın
kibar ve düşünceli yorumunuza çok teşekkür ederim herkes sizin gibi iyi kalpli yorumlar yapmıyor🙏🏻

Tüm mutluluğunu günde gelen o 5 mesaja bağladıysan,ya çok mutsuzsun ya da mutluluk anlayışın başka.. Kendinle ilgilenmeyen birisin bu durumda..Kendine meşgale üret tatlım,sana gelen bir kaç sanal harfle mutluluk olurmu? Çünkü temelsiz şeyler..

Back
X