- Konu Sahibi onikisubat
İyi akşamlar hanımlar..
Başlıkta da belirttiğim gibi ayrılmak üzereyim. Yaklaşık üç aydır beraberiz. Yaşlar 22-24. Onun çok farklı biri olduğunu keşfettim. Geçen akşam facebook'unun şifresini verdi hesapları kapatacaktık kullanmayacaktık facebook'u. Neyse ben bir arkadaşıyla konuşmasına girdim. İlk şok orda başladı. Çıplak kadın fotoğrafları, kadınlar hakkında konuşmalar falan. Bildiğiniz abazan muhabbeti. Sonra ortak bir arkadaşımızla konuşmasına girdim girmez olaydım. Bizim çıkmaya başladığımız günlerde, bizim sınıftaki bir kız için 'çok fena hatun di mi' demiş. Arkadaş da bir şey yazmış, benimki de 'ağır ol yengen olur' demiş
Bu konu hakkında ayrıca bir anekdot var. Benimki üst sınıfta. Bir gün bizim derse girmişti, o zamanlar biz çıkmıyorduk arkadaştık. Hatta yeni yeni takılmaya başlamıştık. Neyse o gün o kız derse geç kalmıştı, sınıfa girince arkadan 'ooo' diye bir ses geldi. Benimki arka sırada oturuyordu ortak erkek arkadaşlarımızla. Benim yanımdaki arkadaşım da dedi ki 'x'e bak, kız sınıfa girince ooo dedi hiç beklemezdim ondan.' Gerçekten ondan beklenmeyecek bir hareketti. Neyse biz çıkmaya başladık, konusu geldi ben bu olayı anlattım. Köpürdü bana ben öyle biri miyim falan filan. Ama kız hakkında dediği şeylere bakın. Hem de bu derste olan olayla facebook'taki konuşma arasında bir ay kadar vardır ve bizim ilk günlerimizdi. Neyse konuşmaları okudukça başımdan kaynar sular döküldü yani bu benim sevgilim olamazdı. Bildiğiniz karı kız muhabbeti, inanılmaz küfürlü konuşmalar, resimler, bilmem neler.. Bunları görmezden gelemeyeceğimi bu işin bittiğini söyledim. İlk blöf yaptığımı sandı kendini savundu. Ciddi olduğumu görünce kabul etti yalvarmaya başladı. Ama affedemiyorum. Böyle biri olduğunu bilsem zaten onunla başlamazdım. Çünkü bu konuda hassasım o da biliyordu. Ve görünüşte böyle biri değil. Altından ne çıktı ama :26:
Başlıkta da belirttiğim gibi ayrılmak üzereyim. Yaklaşık üç aydır beraberiz. Yaşlar 22-24. Onun çok farklı biri olduğunu keşfettim. Geçen akşam facebook'unun şifresini verdi hesapları kapatacaktık kullanmayacaktık facebook'u. Neyse ben bir arkadaşıyla konuşmasına girdim. İlk şok orda başladı. Çıplak kadın fotoğrafları, kadınlar hakkında konuşmalar falan. Bildiğiniz abazan muhabbeti. Sonra ortak bir arkadaşımızla konuşmasına girdim girmez olaydım. Bizim çıkmaya başladığımız günlerde, bizim sınıftaki bir kız için 'çok fena hatun di mi' demiş. Arkadaş da bir şey yazmış, benimki de 'ağır ol yengen olur' demiş

Son düzenleme: