Ben daha önce kimseyle öpüşmedim ilkim yani bende onun ilki ve sonu olmak isterdimsen pişman mısın öpüşüp sarıldığın için?
onun neden pişman olması gerekiyor?
5 lira da çalsan 5 bin lira da adın hırsız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha önce kimseyle öpüşmedim ilkim yani bende onun ilki ve sonu olmak isterdimsen pişman mısın öpüşüp sarıldığın için?
onun neden pişman olması gerekiyor?
5 lira da çalsan 5 bin lira da adın hırsız.
Sevgili konu sahibi, samanlıkta iğne arar gibi olursun. Bulduğun da iğne olmaz zaten.Ben daha önce kimseyle öpüşmedim ilkim yani bende onun ilki ve sonu olmak isterdim
Okumuştum ayeti yani tövbe etmesi gerekiyor evlenmeden önce öyle mi?Nur suresi 3. Ayete bakmanızı öneririm. Kuran'da bu konu çok açık ve nettir. İsteyen uyar isteyen uymaz ancak kuran-ı Kerim'de bu açıkça vardır. Ve bu din de islamdır. Size yanlış gelebilir ama gerçek bu.
Canım benim sen tövbeyi filan geç bence. Adam sana ilişki teklifi etmiş zaten. Sence tövbe edip yaptıklarından pişman olacak birine benziyor mu? Bence benzemiyor.Okumuştum ayeti yani tövbe etmesi gerekiyor evlenmeden önce öyle mi?
Eder benceCanım benim sen tövbeyi filan geç bence. Adam sana ilişki teklifi etmiş zaten. Sence tövbe edip yaptıklarından pişman olacak birine benziyor mu? Bence benzemiyor.
Ben daha önce kimseyle öpüşmedim ilkim yani bende onun ilki ve sonu olmak isterdim
Her sureyi kendinize göre yontmayın bakire olmayan kadın evlenemez ya da bakir olmayan erkek evlenemez sizin dini saçmalıklarınız bi bitmediniz bi siz biliyosunuz dini islamı zaten tövbe diye bişey var dinimiz de duydunuz mu acaba ? tövbe eden her kulunu Allahım affederim diyor hala gelip burda o sure bu sure diyorsunuz siz dininizi iyi anladığınızdan eminmisiniz ?Nur suresi 3. Ayete bakmanızı öneririm. Kuran'da bu konu çok açık ve nettir. İsteyen uyar isteyen uymaz ancak kuran-ı Kerim'de bu açıkça vardır. Ve bu din de islamdır. Size yanlış gelebilir ama gerçek bu.
İlk başta erkek yapar normal bişey diyerek konuştu sonra ben pişman olman gerekiyor dedikten sonra sonradan pişman olduğunu söyledi
erkeklere bakire denmez bakir denirHerkese merhaba sevgilimle 8 aydır birlikteyiz ve kendisi bakire değil ama ben bakireyim bu konu çok kafamı karıştırıyor lütfen bana bişeyler söyleyinAklıma geliyor ve acaba onunla daha önce yaşadıklarını düşünüyor mu benimle karşılaştırmalar yapıyor mu diye düşünüyorum. Dinen de bir bakire kadının bakire olmayan erkekle evlenmesi yanlış mı çok seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum:///
Hahhah bekleyememBen bu konuyu araştırmıştım diyanette erkeğin tövbe etmesi gerektiği ancak o zaman evliliğin olabileceği yazıyordu o yuzden dinen de sordum. Saygı gösteriyor evlenmeden böyle bişeyin olmuycağını söylüyorum ama arada bir erkek bekleyemez diyor bu daha bi sinirlerimi bozuyor aklıma bakir olduğunu getiriyo. Bekleyemezsen ayrılalım diyorum ayrılmıyo tabi bende ayrılmak istemiyorum ama keşke ilki ve sonu olarak kalsaydım diye düşünüyorum bu yüzden kafam çok karışık
20 yasındayımHahhah bekleyemem
Nedir ya, yeme bunları canım. Yaş kaçtı? Hayır böyle
Sacma bekleyemem edemem derse bu seni düşündürsün, bakirliği değil.
Ne alakaBakir ve sevgilisi olmayan erkek olsam seninle evlenmezdim..
Çocuk kaç yaşında canım20 yasındayım