Sevgilimden ayrılmalı mıyım ne yapıcam yardım edin:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacım bence sen ayrıl ve kendi istediğin gibi birini bul. Devamlı olarak sana ilişki için ısrar edecek ve sen de hayır nikah olmadan olmaz mı diyeceksin?
Gerek yok bunlara. Madem sen evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorsun sana bunun için ısrar etmeyen birini bul.

Nur suresi 3. Ayete bakmanızı öneririm. Kuran'da bu konu çok açık ve nettir. İsteyen uyar isteyen uymaz ancak kuran-ı Kerim'de bu açıkça vardır. Ve bu din de islamdır. Size yanlış gelebilir ama gerçek bu.
Okumuştum ayeti yani tövbe etmesi gerekiyor evlenmeden önce öyle mi?

Canım benim sen tövbeyi filan geç bence. Adam sana ilişki teklifi etmiş zaten. Sence tövbe edip yaptıklarından pişman olacak birine benziyor mu? Bence benzemiyor.
Eder bence🙄 sureklı illede olsun diye baskı yapmıyor bi erkek bekleyemez falan demişti ben niyetin bu yöndeyse ayrılalım dedim eğer değilse bu yönde olmadığını anlarım dedim ayrılmadık Daha önce Allahın var olduğuna inanmayan birisi kendisi

Nur suresi 3. Ayete bakmanızı öneririm. Kuran'da bu konu çok açık ve nettir. İsteyen uyar isteyen uymaz ancak kuran-ı Kerim'de bu açıkça vardır. Ve bu din de islamdır. Size yanlış gelebilir ama gerçek bu.
Her sureyi kendinize göre yontmayın bakire olmayan kadın evlenemez ya da bakir olmayan erkek evlenemez sizin dini saçmalıklarınız bi bitmediniz bi siz biliyosunuz dini islamı zaten tövbe diye bişey var dinimiz de duydunuz mu acaba ? tövbe eden her kulunu Allahım affederim diyor hala gelip burda o sure bu sure diyorsunuz siz dininizi iyi anladığınızdan eminmisiniz ?

Evlendikten sonra bu kafayla o kadar çok sorun yaşayacaksın ki, bekaret aklına bile gelmeyecek.

Erkek bekleyemez mantığı nedir?
Neden?
Erkeğe geçerli değil mi dini kurallar?
Sevgiliniz kafasını sizle yatmakla bozmuş, sürekli bu konuda ısrar edecek ve siz evliliği öne süreceksiniz bu böyle devam mı edecek. Ne itici.

Bu tarz konularda hep aynı yorumu yapıyorum.
Bakir erkek de bulunur, bakire kız da.
Her ne kadar "bu devirde bakir adam mı var" diyenler olsa da evet var. Bunun devirle alakası yok çünkü.

Siz geçmişi sindiremeyecekseniz ayrılırsınız bu kadar basit.
Benden öncesi beni ilgilendirmez,derseniz devam edersiniz bu kadar basit.
Biri ile flört etmekle zina etmek arasında da fark vardır. Her günahın sevabın derecesi farklıdır. Bunu tayin etmek de bize düşmez.
Yaradan bilir öyle değil mi.

İlk başta erkek yapar normal bişey diyerek konuştu sonra ben pişman olman gerekiyor dedikten sonra sonradan pişman olduğunu söyledi

Erkek yapar normal mi dedi?? :D :D böylelerini çok mu arıyorsunuz? Sen adam tövbe etsin diyorsun, ama diğer yorumda daha önce inançsız olduğunu söylüyorsun. Ikinizde birbirinizi belli kıvamlara getirmeye çalışıyorsunuz.o senin istediğin gibi değil. Oda seninle cinsel ilişki de istiyor. Yani 🍐 nasıl elmaya ceviremiyorsan, başka bir insanı da kafandaki kategorilere göre sekillendiremezsin. Adam yasadiklarindan pişman olsaydı, seninle de yatmak istemezdi şimdi. Birde "erkek yapar" demiş üstüne :D

Turkiyede bakir erkek bulmak cok zor artik.
Kendisi neden bakire bir sevgili istemis? Ona sordunuz mu?

Bak canım az önce bir arkadaşa da yazdım buna benzer bir yorum. Onun ki pismanlikti senin ki tövbe. Yazımı farklı olsa da anlamı aynı yani.
Şimdi o adam erkek bekleyemez,erkek kendini tutamaz, erkek sabredemez vb. düşünceler icersindeyse zaten dilden tövbe etse de o tövbe olmaz yani. (Yine allah bilir de)
Niye dersen pismanligin hiç bir haklı gerekçesi yoktur çünkü. Ya pismansindir yaptigindan ya degilsindir.
Ben şunu yaptım evet pişmanım ama diyorsa o ama lar varsa hep bir gerekçesi var demektir.ki bu adam bırak pişman olmayı sende de sansini denemiş yani. Sen şöyle böyle deyince geri fites yapmış.
Iliskinizde başka sorunlar var mı bilmiyorum kafanı kurcalayan ama bu senin kafanı kurcalamasin.
Ben seni çok iyi anladım. Sen bu çocuğu seviyorsun onu bu haliyle kabul etmek için bahaneler arıyorsun. Tövbe et demen bunun bir ispatı.
Tövbe edip etmemesi onu bağlar sen onun her haliyle onu istiyormusun istemiyor musun ona bak bence. Ya aktir ya karadır. Onun tobve etmesi yapmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecek(Senin acindan yani). Sen bunu aklına getirip kendini kötü hissedeceksen yolunu ayır yok benim kabulumdur diyorsan bi daha konuyu açma.

Herkese merhaba sevgilimle 8 aydır birlikteyiz ve kendisi bakire değil ama ben bakireyim bu konu çok kafamı karıştırıyor lütfen bana bişeyler söyleyin :KK43: Aklıma geliyor ve acaba onunla daha önce yaşadıklarını düşünüyor mu benimle karşılaştırmalar yapıyor mu diye düşünüyorum. Dinen de bir bakire kadının bakire olmayan erkekle evlenmesi yanlış mı çok seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum:///
erkeklere bakire denmez bakir denir
partnerınıze bakıre bakıre deyıp duruyorsunuz esınızın cınsıyetını sonra anladım

bırde her ota b.ka dini karıstırmayın ya herseyı duzgun yaptınız tum ıslam kurallarına uydunuz da esınızın bekaretı mı eksık kaldı

Ben bu konuyu araştırmıştım diyanette erkeğin tövbe etmesi gerektiği ancak o zaman evliliğin olabileceği yazıyordu o yuzden dinen de sordum. Saygı gösteriyor evlenmeden böyle bişeyin olmuycağını söylüyorum ama arada bir erkek bekleyemez diyor bu daha bi sinirlerimi bozuyor aklıma bakir olduğunu getiriyo. Bekleyemezsen ayrılalım diyorum ayrılmıyo tabi bende ayrılmak istemiyorum ama keşke ilki ve sonu olarak kalsaydım diye düşünüyorum bu yüzden kafam çok karışık
Hahhah bekleyemem
Nedir ya, yeme bunları canım. Yaş kaçtı? Hayır böyle
Sacma bekleyemem edemem derse bu seni düşündürsün, bakirliği değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X