- 5 Ağustos 2015
- 6
- 0
- 36
- Konu Sahibi Aysegulburcu
Merhaba calkantili bir iliskim var 26 yasindayim sevgilim 37 yasinda 1 yil once bosanmis 2 cocugu var cocuklar annesinde fakat almaya calisiyor yanina yaklasik 5 aydir birlikteyiz ama hergunumuz kavgayla gecti bosandiktan sonra ( bana soyledigi aldatilmis esi tarafindan ama emin degilim bosanma kagidini gordum kadin acmis davayi) hovardalik yapmis baya biz birlikte olduktan sonra hep bu kadinlarin mesajlarini yakaladim hic onun yazdini gormedim ama gecen bayramda farkli yerlerdeydik dun telefonunda unutulmus bir mesaj yakaladim kadina dokunmak istiyorum sana gibi seyler yazmis cildirdim hemen sildi mesaji ama ben fotosunu cekmistim affet beni dedi salagim ben hata yaptim dedi affettim ama icimden birsey gitti sanki birde kadin olarak insan birseyler bekliyo ozur cicek vs.. Hic bisey yok istemiyorsan soyle diye ben direttim seni seviyorum ama unutamicaksan bunu asamicaksan git dedi ama ben birsadaha yapmicam dedi ne yapmam gerek bilmiyorum bosanmis ve cocuklari olmasida buyuk bi sorun sanirim evlenmekte istemiyor birdaha ne yapmam gerek isin icinden cikamiyorum seviyorum ama cevremdeki arkadaslarim ayril diyorlar hayati yuzunden ben tekrar nasil guvenicem oda caba sarfetmicek eminim duzeltmek icin Yardim edin ne yapmam gerek