Sevgilimden Biraz Uzaklaşmam Lazım Ama Nasıl ...

uzumgozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
75
1
36
Ankara
Kızlar güzel giden bir ilişkim var diğer yazdığım konuları okuduysanızda bilirsiniz ciddiye giden bir ilişki ama beni rahatsız eden bazı durumlar var .Dikkat ediyorum ben kendimden çok fazla ödün veriyorum sanırım şöyleki ben onu görmek adına elimden gelen herseyi yapıyor hayatımdaki bütün önceliği ona ayırıyorum.O da benim üstüme titriyor kırılmam üzülmemem için elinden geleni yapıyor ama hayatının merkezinde degilim o normal işlerine özel hayatına devam edebiliyor .Benim onu nekadar cok sevdigimden asla ondan vazgecemicegimden okadar eminki kaybetme korkusu yaşayıp yaşamadıgından emin degilim.
Şimdi kendimi biraz geri çekmek istiyorum çok fazla ona adanmış bir hayat yaşıyorum ve artık bu beni üzmeye başladı .Ama bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum .Birden bire böyle davranırsam neler düşünür aklına neler gelir emin olamıyorum .Onu huylandırmadan aklına farklı düşünceler getirtmeden nasıl uzak davranırım nasıl kaybetme korkusunu yaşar bana yardım edermisin fikirlerinize ihtiyacım var kızlar . ilşikin iyi gidiyor neden böyle biseye ihtiyac duyuyosun diyenleriniz olabilir ama artık bu durum beni üzmeye başladı kişisel olarak benle alakalı okadarda emin olsun istemiyorum ama heran baskasına gidicek kız imajıda vermek istemiyorum ..eminimki beni anladınız .hadi bakalım güzell fikirler bekliyorum :):):)

ben de bazen boyle dusunuyorum. ben herseyimi ona gore ayarlayabiliyoken o islerinin sirasini degistirmiyo. mesela o ailesiyle vakit gecirirken ben aradigimda ailemle vakit geciriyorum diyip kisa kesince bozuluyodum. ben ayni durumdayken mesela arasa ha tamam sonra konusalim o zaman dese ben yok yok konusalim giderim gene yanlarina diye onu hemen siralamada ilk yere oturtuyodum. veya onceden gereksiz yere tartisip telefonu kapattigimiz zaman kus sekilde telefon kapatmak hosuma gitmedigi icin arayip duzeltmek adi altinda konuyu daha cok uzatip boguyodum. artik tartisip kapatinca kendi halime cekiliyorum. zaten bi sure sonra kendi arayip ozur diliyo. bunun gibi seyler. trip atmadan geri cekilmen lazim. triple, soguklukla geri cekilirsen baska seylere yorar. kendine vakit ayiriyomussun gibi geri cekilirsen ama yine de gorustugunuz zamanlar eskisi gibi olursan sorun olmaz.

Canim erkeklerle bayanlar bir olmuo..biz hayatimizin tam ortasina koyarken onlari;onlar ole yapmio ruhlarinda yok..ve belli etmezler kaybetme korkusunu..sana iyi davranio seni memnjn ediosa gerek yok yapmana...tabi bu benm fikrim..

Katılıyorum size arkadaslar bencede bayanlar herzaman daha çok değer veriyor daha çok ilgilenirler sevgilileriyle erkekler bunu okadar beceremez. ama diyorsunki ilişkimiz güzel gidiyor ozaman ona biraz trip at yani aranızı hafif açıcak birşeyler bul falan baktın bu senin peşini bırakmıyor gercekten seviyor ama baktın hiç ilgilenmıyor eskisi gibi hayatına devam ediyo o zaman boş ver gitsin .. kaybeden o olurr .

Bunun için bıçağın kemiğe dayanması lazım sanıyorum ki. :)) Bizler hep daha fazla ödün veriyoruz,her ne kadar kabul etmeseler de.Sanırım doğamız bu.Siz daha farklı şeylere yönelmeniz gerektiğinin farkındasınız.O halde bunu yapın.Zaten sizi tanıyorsa hemen başkasına gitmeyeceğinizi bilir.Ama çantada keklik sanılmak can sıkıcı gerçekten.O yüzden yanlış anlaşılırım vs.diye düşünmeyin.Sorarsa geç kaldığım bir şeyi yapıyorum,durum seninle değil benimle alakalı dersiniz.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…