Arkadaşlar bir problemim var. Erkek arkadaşımla aramız gayet iyiyken son zamanlarda sürekli bana karışmaya kıskançlık adı altında baskı kurmaya çalışmaya başladı. İnstagrama fotoğraf attım tatilden. İşte biraz şortum açılmış belirtti tamam dedim hak verdim kaldırdım. Sonra başka bir fotoğraf ekledim hamakta oturmuşum şort var ama öbür foto gibi bi yerim açılmamış normal bir fotoğraf. İşte bu da çok açık falan dedi tartıştık. Senden önce ben nerde ne yapacağımı bilmiyor muydum dedim tamam giymene bişey demiyorum tatil yerindesin tabii giyceksin ama fotoğraf ekleme dedi ben de baş üstüne emredersin ya sen istemiyorsun diye tatilden fotoğraf paylaşmam ne diyorsun sen canım abartma artık dedim ben 25 yaşında bir kadınım ne giyeceğimi de hangi fotoğrafı ekleyeceğimi de ben bilirim dedim ilk fotoğrafı silmekle hata yaptım bunu taviz olarak algıladın isteklerinin arkası gelecek belli ki dedim. Bu sıra birkaç kez böyle konular geçmesi beni rahatsız etti yol yakınken dönsem mi demeye başladım. Ki işin ilginci karakter olarak da gayet rahat bi insan öyle dindar bi insan değil ayrıca benden önceki kız arkadaşlarından bazılarıyla beraber olmuş falan ben buna rağmen geçmişindir dedim sildim şimdisi önemli dedim seni olduğun gibi kabul ettim sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun kalıplarına sokmaya çalışıyorsun açık giyinen kadın istemiyorduysan baştan gelmeseydin koşmasaydın peşimde ben gene böyle fotolar paylaşıyordum baksaydın ya madem dedim tamam bişe demiyorum dedi düzeldik sözde ama yok bende soğuma oldu şuan böyle yaptıkça daha da uzaklaşıyorum şuan mutlu değilim konuşasım bile yok ve sebebinin de farkında değil sizce napsam konuşup bitirsem mi? Sanki hiç değişmicek hep bu konularda sorun yaşayacağız birbirimize göre değiliz gibi geliyor