• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden soğudum ama bunu ona söyleymiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar bir problemim var. Erkek arkadaşımla aramız gayet iyiyken son zamanlarda sürekli bana karışmaya kıskançlık adı altında baskı kurmaya çalışmaya başladı. İnstagrama fotoğraf attım tatilden. İşte biraz şortum açılmış belirtti tamam dedim hak verdim kaldırdım. Sonra başka bir fotoğraf ekledim hamakta oturmuşum şort var ama öbür foto gibi bi yerim açılmamış normal bir fotoğraf. İşte bu da çok açık falan dedi tartıştık. Senden önce ben nerde ne yapacağımı bilmiyor muydum dedim tamam giymene bişey demiyorum tatil yerindesin tabii giyceksin ama fotoğraf ekleme dedi ben de baş üstüne emredersin ya sen istemiyorsun diye tatilden fotoğraf paylaşmam ne diyorsun sen canım abartma artık dedim ben 25 yaşında bir kadınım ne giyeceğimi de hangi fotoğrafı ekleyeceğimi de ben bilirim dedim ilk fotoğrafı silmekle hata yaptım bunu taviz olarak algıladın isteklerinin arkası gelecek belli ki dedim. Bu sıra birkaç kez böyle konular geçmesi beni rahatsız etti yol yakınken dönsem mi demeye başladım. Ki işin ilginci karakter olarak da gayet rahat bi insan öyle dindar bi insan değil ayrıca benden önceki kız arkadaşlarından bazılarıyla beraber olmuş falan ben buna rağmen geçmişindir dedim sildim şimdisi önemli dedim seni olduğun gibi kabul ettim sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun kalıplarına sokmaya çalışıyorsun açık giyinen kadın istemiyorduysan baştan gelmeseydin koşmasaydın peşimde ben gene böyle fotolar paylaşıyordum baksaydın ya madem dedim tamam bişe demiyorum dedi düzeldik sözde ama yok bende soğuma oldu şuan böyle yaptıkça daha da uzaklaşıyorum şuan mutlu değilim konuşasım bile yok ve sebebinin de farkında değil sizce napsam konuşup bitirsem mi? Sanki hiç değişmicek hep bu konularda sorun yaşayacağız birbirimize göre değiliz gibi geliyor

Benim yeni ayrildigim erkek arkadasim da bu türdendi. Kiyafetime, makyajima, sacima, kisaca her seyime karisiyordu. Sunu diyebilirim ki bir kere taviz verirseniz daha da fazlasini isteyecektir. Eger ciddi anlamda mutsuz oldugunuzu düsünüyorsaniz ayrilin derim. Bol sans!

ayrılcak hiçbi durum göremiyorum ortada sahiplenmiş kıskanmış olabilir,abartılı bi kıskançlık belirtisi yok.siz tepki gösterincede zaten bişey demiyorum demiş zmanlada karışmaz zaten..

ayrılcak hiçbi durum göremiyorum ortada sahiplenmiş kıskanmış olabilir,abartılı bi kıskançlık belirtisi yok.siz tepki gösterincede zaten bişey demiyorum demiş zmanlada karışmaz zaten..

Ayrılmanın eşiğinden döndük tamam birşey demiyorum dedi ama yerine göre elbet karıştığım zamanlar olur biz de eşek başı değiliz ama bu sanki buraya gitmedi mi aşkım dan öteye gitmeyecek dikkat edeceğim dedi

Bende bu kadar baskı yapılmasını, karışılmasından hoşlanmam 25 yaşındaki bir bayan senden mi öğrenecek neyi atacağını, nasıl giyineceğini. Yüz verdikçe bunların isteklerinin ardı arkası kesilmez. Bitirecek bir şey yok ama bu konuda hassas olduğunuzu ve bir daha müdahale etmesini istemediğinizi belirtin. Yokuşa sürüp kavga çıkarırsa beni olduğum gibi kabullenemeyeceksen bu ilişkiyi yürütmenin de anlamı yok diyebilirsin.

herkesin sanırım yasadığı seylerden biri
sizi siz yapan seylere asık olup sonra o seyleri sizlerden almaya calismak
bunu bende yapmısımdır nisanlıma belki o da bana belki siz de yapmıssınızdır buna veya bir baskasına
cok buyuk bir sorun mudur bunlar bence değil ama bence olmamasının nedeni benim karakterim hayata bakısım vs. siz elbetteki benden bambaska bir insansınızdır bunun ayrımını sizin yapmanız en güzelidir yani. Kadınların kimisi ölümüne kısıtlanmak isterken kimisinin eteğin cok kısa lafına bile tahammülü olmayabiliyor.
sadece tatildeyken sorun etmeye baslamıs ancak oncesinde boyle birsey yoksa sizin yanında olamadığından da kuruntu etmis olabilir.

bunu bende yapmısımdır nisanlıma belki o da bana belki siz de yapmıssınızdır buna veya bir baskasına
cok buyuk bir sorun mudur bunlar bence değil ama bence olmamasının nedeni benim karakterim hayata bakısım vs. siz elbetteki benden bambaska bir insansınızdır bunun ayrımını sizin yapmanız en güzelidir yani. Kadınların kimisi ölümüne kısıtlanmak isterken kimisinin eteğin cok kısa lafına bile tahammülü olmayabiliyor.
sadece tatildeyken sorun etmeye baslamıs ancak oncesinde boyle birsey yoksa sizin yanında olamadığından da kuruntu etmis olabilir.

Bunu bir kez tatilde göbek açık giydim öyle giymesen olur mu diye rica etti. Ben de güzelce konuştum beni kısıtlama bu konularda hoşlanmıyorum diye. Tatilde de şortumu da eteğimi de giydim. Giymeme bi şey demedi tatilde ama fotoğraf ekledim instagrama ona taktı

Ben de buna anlam veremedim giymişim sonuçta giymeme karışmıyorsun tatilden fotoğraf eklememe neden karışıyorsun

yanında yarı çıplak kadınla yürüyüp,etrafın bakışları altında yanında bayan taşıyan insanlarıda ben anlamam... bi yere kadar sahiplenilmek güzeldir.zamanla aşılacak şeyler..

bence bir daha yaparsa aynı seyi ozaman bitir. sen uyarmıssın bır daha yaparsa bende hoslanmam bu tarz kısıtlamalardan dırek şutlardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X