ayrılcak hiçbi durum göremiyorum ortada sahiplenmiş kıskanmış olabilir,abartılı bi kıskançlık belirtisi yok.siz tepki gösterincede zaten bişey demiyorum demiş zmanlada karışmaz zaten..
İnstagramda görenlerden çok dışarıda gören oluyor atsan ne olur atmasan ne olur deli mi ne bu erkekler
herkesin sanırım yasadığı seylerden biri
sizi siz yapan seylere asık olup sonra o seyleri sizlerden almaya calismak
bunu bende yapmısımdır nisanlıma belki o da bana belki siz de yapmıssınızdır buna veya bir baskasına
cok buyuk bir sorun mudur bunlar bence değil ama bence olmamasının nedeni benim karakterim hayata bakısım vs. siz elbetteki benden bambaska bir insansınızdır bunun ayrımını sizin yapmanız en güzelidir yani. Kadınların kimisi ölümüne kısıtlanmak isterken kimisinin eteğin cok kısa lafına bile tahammülü olmayabiliyor.
sadece tatildeyken sorun etmeye baslamıs ancak oncesinde boyle birsey yoksa sizin yanında olamadığından da kuruntu etmis olabilir.
herkesin sanırım yasadığı seylerden biri
sizi siz yapan seylere asık olup sonra o seyleri sizlerden almaya calismak
bunu bende yapmısımdır nisanlıma belki o da bana belki siz de yapmıssınızdır buna veya bir baskasına
cok buyuk bir sorun mudur bunlar bence değil ama bence olmamasının nedeni benim karakterim hayata bakısım vs. siz elbetteki benden bambaska bir insansınızdır bunun ayrımını sizin yapmanız en güzelidir yani. Kadınların kimisi ölümüne kısıtlanmak isterken kimisinin eteğin cok kısa lafına bile tahammülü olmayabiliyor.
sadece tatildeyken sorun etmeye baslamıs ancak oncesinde boyle birsey yoksa sizin yanında olamadığından da kuruntu etmis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?