sevgilimden soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sogudugunu sanmiyorum o anki öfke sinirle sana sevgilin yaptigi davranislardan sana itici geliyor kisa bir süre icindir ama sunuda düsünmen lazim hayatin boyuncada bu böyle olcak kaldirabiliyorsan ayrilma derim..

Arkadaş cevrenızı genişletın, yanı ınsanlar tanıyın sohbet edin, aktif olun. Sadece hayatınızdakı kişiyle uğraşmayın. Böylece boşluk mu dolduruyorsun yoksa sevıyor musun anlarsın zaten. Ama fazla aktif değilsen ve hayatına farklılık katan tek sey sevgılınse sevmesende ayrılmak zor gelebılır.

Fazla müdaheleci olduğu için itici geliyor sana davranışları. Açık açık bu davranışların beni biraz uzaklaştırdı. Eğer toplayamayacaksan, hep böyle gidecekse ne vaktimi çal ne vaktini çalayım de. Seviyorsa gerçekten düzeltecektir. Düzeltemiyorsa takıntılı biridir. Denemesi bedava. Boş yere aylarını bir umuda bağlamandan iyidir.

Konuştum .. Kabullendi. Psikologa randevu aldı hatta. Çiçek yollamış işyerime özür diledi..
Bakalım ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…