canım senı çok iyi anlıyorum bunun bir benzerini ben yasadım.. benimde 1 yıllık ilişkimde ooldu bu olay biz başlarda şakalasıyorduk hatta amacımız arkadaslarımızı şaka yapmaktı onları şaka yapalım derken biz şakalandık... dediqim gibi şaka yaparken bizim sinirler gerildi ve olay kavgaya döndu bende sinrlendiqi zamn gözü hiç birşey görmeyen insanım kavga ederken bazı ewraklar vardı zaten kavga o ewraklar üstüne çıktı bende onları yırttım yırtıqm anda bişi olcaqını anladım erkek arkadasıma baktım o onda bana vurdu ama öle çok şiddetli deildi hatta acımamıştı. ben ondan böle bi hareket görduqumde çok şaşırmıstım yanı herkesden her insandan beklerdim ama ondan asla benı çok kötu hayal kırıklıqına uğratmıstı.. bana kendısını affettirmek için 40 takla attı desem yeri zaten burda izindeydi askere gidecekti gidesiye kadr elinden ne geliosa yaptı.. oınu affetmedim ki zatende bunu biliyor herzamn basına kakacaqımıda bilio ki her benı aradqında da mutlaka özür diler. ama sewqi işte ağır bastımirmirmirmir