Sevgilime 1.yil hediyesi

Oglumu uyutuyum yazarim cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kutu içinde çikolata falan vermeye kalkmayın. Daha çok kızlara yönelik birşey, gerçi onun bile miladı doldu. Herkes tarafından yapıldığı için bir özelliği kalmadı, benim düşünceme göre komikte. Ayrıca erkeklerin çoğuda sevmiyor sanırım -internette yorumlar bu yönde- Seviyorsa eğer Lacoste polo yakalardan alabilirsiniz, benim erkek arkadaşım sürekli giydiği için ilk aklıma gelen fikir bu oldu hem yazada uygun :))

Tesekkur ederim :)

Aşkınızın defterini yapın ; dış kabı güzel bir defteri gümüşçüye götürün, üzerine baş harflerinizin ya da adınızın tam yazdığı gümüş küçük bir levha yaptırın ve birinci yıldan itibaren, özel günlerinizde bu deftere bir şeyler karalayın, güzel birkaç resminizi yapıştırın, her sayfasında ikinizin de el yazısı olsun...

Bu tawsiyeyi ben yazmistim zaten

2 yumurta
1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagi cewiz
1 paket margarin
Alabildigine un istege gore kirmizi gida boyasi yogurup kalpli kaliplarla sekil wer

Kabartma tozu we wanilyayi yazmayi unutmusum 😮

anlayamadım ?
ne demek istediniz ?

tavsiyenizi kendi tavsiyem gibi mi göstermeye çalışmışım?
ne niyetle bunu yazdığınızı merak ediyorum

Sakin ol sampiyon hayir ya ne alaka aa aynisini yazmisiz anlaminda dedim pes ya hemen kotuye cekin super yaa orda laf soksam sana gulucuk eklemezdim sonuna

Öncelikle 1. yılınız kutlu, mutluluğunuz daim olsun :) Ben bizim özel günlerimizde neler yaptığımızı anlatayım sen beğenirsen içinden seçersin :)

Bir sevgililer gününde sabahın erken saatinde onun evinin bir odasını balonlarla süslemiştim her balon farklı bir renkteydi ve her balonun içinde balonla aynı renkteki rulo yapılmış kağıtlar vardı ve tabi bu rulo kağıtların ipleri de uyumlu olacak :) her kağıtta farklı şeyler azıyordu bazısında bir şiir bazısında uzun bir mektup bazısında hoş bir anı vs...

Bir yılbaşında atkı örmüştüm ona hala takar o atkıyı :) ve bir gömlek alıp cep kısmına baş harflerimizi işlemiştim çok hoşuna gitmişti :)

Bir defasında da bir defter alıp ilk günümüzden itibaren en önemli anlarımızı karikatür olarak çizdim (çöp adamdan hallice oldu tabi ) çok komik ve çok hoş bir hediye olmuştu hala bakar güleriz arada :)

Onun bir doğum gününde de uzakta olduğu için plan yapamamıştık ama ben yine duramadım :) bir kutu alıp içine ilk konuşmalarımızdan itibaren (tüm internet ve telefon mesajlarını saklıyorum ) en güzel ve komik olanları yazdım yüzlerce renkli kağıtlara bir tane de browni ve minik pasta mumu koydum kargoyla yolladım çok hoşuna gitmişti :))

O da bana mutsuz olduğum bir anda fotoğraflarımızdan oluşan bir video hazırlamıştı her fotoğrafta ayrı bir şey yazıyordu mutluluktan ağlamıştım resmen :)

Bir defasında da kendi evinin kapıdan başlayarak her odaya ayrı bir not gizlemişti mesela kapıdaki not " hoşgeldin mutfaktayım ben" gibi. mutfaktaki not "buzdolabındayım dondum burada çıkar benii" vs. Her odada da küçük bir hediye vardı tüm evi dolaştıktan sonra onu bulabilmiştim.

Güzel bir piknik ayarlayıp her tarafı mumlarla donatmıştı ve dilek balonu almıştı onları uçurmuştuk.

Bir de bana tüm gün sınavım var deyip taa kıbrıslardan gemiyle yanıma gelmişti sürpriz olsun diye şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktım az kalsın :)

İlk doğum gününde isimlerimizin yazılı olduğu kupalar almıştım pikniğe gitmiştik meyve sularını koydum kupalara o görmeden bir anda çıkardım benim ismimin yazılı olduğunu ona verdim onunkini de ben aldım :)) benimki sonradan kırıldı ama onunki hala duruyor hatta ondan çok annesi kullanıyor ohh kızımın ismi yazılı olduğu kupadan içiyorum diye bir de anahtarlık almıştım iki tane aynı olandan biri onda diğeri bende duruyor :)

Onun en yakın arkadaşları hep yurtdışında yaşıyor. Hepsiyle anlaşıp doğum günü videosu hazırlamıştım.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Sevgilim 2.yilimiz icin bunu cizdirmisti cok benzememis ama o kadar hosuma gitti ki anlatamam bayada buyuk bisey cok guzel boyle bisey cizdirebilirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406062694180.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 69
Bende bunu yapmistim dogum gununde resimlerimizi cikarttirmistim siyah kutuda o var ,kış oldugu icin eldiven ormustum :) bide kazak almistim :)

Eklentiler

• $1406062869984.webp
    28 KB · Görüntüleme: 52
2.yilimiz icindi bu da sanirim :) ben herseyimizi saklarim sinema bileti alisveris fisleri felan onlardan renkli zarflara koyup icinede notlar yazip kutuya koymustum :)

Eklentiler

• $1406063054926.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 70
Sakin ol sampiyon hayir ya ne alaka aa aynisini yazmisiz anlaminda dedim pes ya hemen kotuye cekin super yaa orda laf soksam sana gulucuk eklemezdim sonuna

"sakin ol şampiyon " ?
Allah neşenizi daim kılsın hanımefendi.

bana bu kadarı fazla

Pes oynamaya hasta kendileri o yuzden boyle bisey geldi aklima yaptim bi kac gun oncede tabi elimin degmesiyle boya olan yerler kaydi boyle biseyde yapabilirsin elinden geliyosa . Kurabiyeleride o yaptirmisti birinde kalp cikiyo digeri ikimiz yemeye kiyamamistim :) normal cam kavanoza boyle bisey dikip icine notlar yazicam simdide bakalim hayirlisi tum verebilcegim fikri verdim sonucu yazarsan sevinirim merak ettim farkli bisey yaparsan fikir olur banada

Eklentiler

• $1406063949216.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $1406064007260.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $1406064048001.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $1406064119760.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 56
2 yumurta
1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagi cewiz
1 paket margarin
Alabildigine un istege gore kirmizi gida boyasi yogurup kalpli kaliplarla sekil wer

Cok sagolun :)

Biz bunu yapiyoruz zaten her bulustugumuzda bulusmada neler yaptigimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…