- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi sentimiento
-
Guzel bi gomlek ve kutu icinde kurabiyeler guzel olabilir :) birde son bir sorum olacak. Kurabiye yapmisken soyle guzel bir sey kalpli ve renkli biseyler yapmak iyi olur. Denemis oldugunuz tarifleri atar misiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence kutu içinde çikolata falan vermeye kalkmayın. Daha çok kızlara yönelik birşey, gerçi onun bile miladı doldu. Herkes tarafından yapıldığı için bir özelliği kalmadı, benim düşünceme göre komikte. Ayrıca erkeklerin çoğuda sevmiyor sanırım -internette yorumlar bu yönde- Seviyorsa eğer Lacoste polo yakalardan alabilirsiniz, benim erkek arkadaşım sürekli giydiği için ilk aklıma gelen fikir bu oldu hem yazada uygun :))
kurabiye tarifi değil ama şöyle bir şey önerebilirim kurabiyeye karar verdiyseniz..
kurabiyeleri kalp şeklinde yapın..
ayrı olarak da küçük kağıtlar kesip içerisine güzel dilek sözleri yazın..
bu yazdığınız kağıtları alüminyum folyoya sarın.. ve kurabiyelerin içerisine sıkıştırıp öyle pişirin..
yemeye başladığı sırada içlerinden not çıksın..
kurabiylerimi beğendi mi beğenmedi mi endişesi de olmaz :)
içinden bir şey çıkar mı, ne yazdı acaba diye merak ede ede tüm kurabiyelere birer ısırık atıverir
Guzel bi gomlek ve kutu icinde kurabiyeler guzel olabilir :) birde son bir sorum olacak. Kurabiye yapmisken soyle guzel bir sey kalpli ve renkli biseyler yapmak iyi olur. Denemis oldugunuz tarifleri atar misiniz
Bu tawsiyeyi ben yazmistim zaten
anlayamadım ?
ne demek istediniz ?
tavsiyenizi kendi tavsiyem gibi mi göstermeye çalışmışım?
ne niyetle bunu yazdığınızı merak ediyorum
Merhabalar 1 ay sonra 1.yilimiz olacak gecen ayda dogum gunuydu hediye almadim ellerimle pasta ve kucuk bir hediye yaptim ama bu sefer hediye almak istiyorum. Ben 18 o da 20 yasinda ve calisiyor. Calistigi icin herseyini alabiliyor bu yuzden ona hediye almak zor. Fikirlerinizi istiyorum sizden. İlla satin alacagim diye bir sey yok yine yapabilirimde .
Sakin ol sampiyonhayir ya ne alaka aa aynisini yazmisiz anlaminda dedim pes ya hemen kotuye cekin super yaa orda laf soksam sana gulucuk eklemezdim sonuna
2 yumurta
1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagi cewiz
1 paket margarin
Alabildigine un istege gore kirmizi gida boyasi yogurup kalpli kaliplarla sekil wer
bir kalp kutu alın 1 milyoncularda 4-5 tl evde de yapılabilinir , içine bi ton not ve çikolata atıngüzelce süsleyin bence beğenir,ya da albüm hazırlayın
Aşkınızın defterini yapın ; dış kabı güzel bir defteri gümüşçüye götürün, üzerine baş harflerinizin ya da adınızın tam yazdığı gümüş küçük bir levha yaptırın ve birinci yıldan itibaren, özel günlerinizde bu deftere bir şeyler karalayın, güzel birkaç resminizi yapıştırın, her sayfasında ikinizin de el yazısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?