• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 1.yil hediyesi

sentimiento

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
188
7
38
İstanbul
Merhabalar 1 ay sonra 1.yilimiz olacak gecen ayda dogum gunuydu hediye almadim ellerimle pasta ve kucuk bir hediye yaptim ama bu sefer hediye almak istiyorum. Ben 18 o da 20 yasinda ve calisiyor. Calistigi icin herseyini alabiliyor bu yuzden ona hediye almak zor. Fikirlerinizi istiyorum sizden. İlla satin alacagim diye bir sey yok yine yapabilirimde .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Canim sokakta video cok populer oyle bisey yapabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir kalp kutu alın 1 milyoncularda 4-5 tl evde de yapılabilinir , içine bi ton not ve çikolata atın :D güzelce süsleyin bence beğenir,ya da albüm hazırlayın

Merhabalar 1 ay sonra 1.yilimiz olacak gecen ayda dogum gunuydu hediye almadim ellerimle pasta ve kucuk bir hediye yaptim ama bu sefer hediye almak istiyorum. Ben 18 o da 20 yasinda ve calisiyor. Calistigi icin herseyini alabiliyor bu yuzden ona hediye almak zor. Fikirlerinizi istiyorum sizden. İlla satin alacagim diye bir sey yok yine yapabilirimde .

Cnm ben esime ilk yilimizda kalpli bi kutu alip kalpli kurabiyeler yapip kalpli notlarla susledim we bi cicekciden kaktus alip (aramizda esprisi war) kutuyla birlikte yolladim bu manewi hediyemdi maddi olarakta dolce gabbana pour homme parfum aldim cok guzel bi kokudur ama cok pahali oyle cnm ilk yil oldugu icin kiydim paraya walla hahhahah

Dogum gununde elimle kocaman bir kalp yapip ustune fotograflarimizi yapistirip suslemistim ve de dogum gununu kutladigim bi video cekmistim. Sanki album ve video olayi benzer biraz. Kutuyu dusunucem ama :) sagolun

bir kalp kutu alın 1 milyoncularda 4-5 tl evde de yapılabilinir , içine bi ton not ve çikolata atın :D güzelce süsleyin bence beğenir,ya da albüm hazırlayın

Hahaha kalpli kutudan bahsetmisiz ikimizde :D

Cnm ben esime ilk yilimizda kalpli bi kutu alip kalpli kurabiyeler yapip kalpli notlarla susledim we bi cicekciden kaktus alip (aramizda esprisi war) kutuyla birlikte yolladim bu manewi hediyemdi maddi olarakta dolce gabbana pour homme parfum aldim cok guzel bi kokudur ama cok pahali oyle cnm ilk yil oldugu icin kiydim paraya walla hahhahah

Kurabiye fikri guzelmis midesine cok duskun bende yapabilirim kurabiye :) parfumu ve kol saati dusundum bende ama cok parfum ve saati var o yuzden kiyafet olabilir belki. Ama hangi marka ve ne olmali? Bide garip garip huylari var cepli gomlek vs giymez :D

Kurabiye fikri guzelmis midesine cok duskun bende yapabilirim kurabiye :) parfumu ve kol saati dusundum bende ama cok parfum ve saati var o yuzden kiyafet olabilir belki. Ama hangi marka ve ne olmali? Bide garip garip huylari var cepli gomlek vs giymez :D

Aynen benimkide oyle aaa gomlekte sarardan sasma benim uyuz hic biseyi begenmeyen kocam bi sarari begenir bak sisdetle tawsiye ederim yeni sezona hic bakmadim 1 ay sonrada benimkinin dogum gunu ne yapsam diye kara kara dusunuyorum

Hiçbişey yapma kız bu erkeklere hiç bişey değmez.. off çok karamsarmıyım ne...canım sıkılıyor ..ben topik değiştireyim kız eniysi.. Senin konuya nasipmiş bunlarda ..öptüm kib by aeo aro as

Hahaha kalpli kutudan bahsetmisiz ikimizde :D

:27::1:aynen , hatta sizle aynı şeyleri yapmışız :D bende aynı şeyleri yaptım kurabiye yerine arabaya çok düşkün araba figürlü çikolata - kaktüs yerine magnet tutkunu olduğundan magnet - maddi olarakta buryy bery clasik almıştım ( para biriktirmiştim o dönem )

Aynen benimkide oyle aaa gomlekte sarardan sasma benim uyuz hic biseyi begenmeyen kocam bi sarari begenir bak sisdetle tawsiye ederim yeni sezona hic bakmadim 1 ay sonrada benimkinin dogum gunu ne yapsam diye kara kara dusunuyorum

Guzel bi gomlek ve kutu icinde kurabiyeler guzel olabilir :) birde son bir sorum olacak. Kurabiye yapmisken soyle guzel bir sey kalpli ve renkli biseyler yapmak iyi olur. Denemis oldugunuz tarifleri atar misiniz

yıl dönümü olduğu için ilişkinize dair bir hediye düşünün derim..
kişisel bir hediye değil yani..

bir albüm oluşturabilirsiniz, fotoğraflarınıza küçük notlar ekleyebilirsiniz,
gelecek albümü oluşturabilirsiniz, seninle bunları yapmak istiyorum şeklinde..

ilişkinizin hikayesini yazıp resim yeteneğiniz varsa çizimlerle hikayeye görsellik de katabilirsiniz..

bahsedildiği gibi bir kutu hazırlayıp yine içine ilişkinize dair güzel dilekler yazabilirsiniz..

ama temanız ilişkiniz ve gelecek nice güzel yıllarınız olsun.. :16:

yıl dönümü olduğu için ilişkinize dair bir hediye düşünün derim..
kişisel bir hediye değil yani..

bir albüm oluşturabilirsiniz, fotoğraflarınıza küçük notlar ekleyebilirsiniz,
gelecek albümü oluşturabilirsiniz, seninle bunları yapmak istiyorum şeklinde..

ilişkinizin hikayesini yazıp resim yeteneğiniz varsa çizimlerle hikayeye görsellik de katabilirsiniz..

bahsedildiği gibi bir kutu hazırlayıp yine içine ilişkinize dair güzel dilekler yazabilirsiniz..

ama temanız ilişkiniz ve gelecek nice güzel yıllarınız olsun.. :16:

Cok guzel bir cevap tesekkur ederim :)

Guzel bi gomlek ve kutu icinde kurabiyeler guzel olabilir :) birde son bir sorum olacak. Kurabiye yapmisken soyle guzel bir sey kalpli ve renkli biseyler yapmak iyi olur. Denemis oldugunuz tarifleri atar misiniz

kurabiye tarifi değil ama şöyle bir şey önerebilirim kurabiyeye karar verdiyseniz..

kurabiyeleri kalp şeklinde yapın..
ayrı olarak da küçük kağıtlar kesip içerisine güzel dilek sözleri yazın..
bu yazdığınız kağıtları alüminyum folyoya sarın.. ve kurabiyelerin içerisine sıkıştırıp öyle pişirin..

yemeye başladığı sırada içlerinden not çıksın..

kurabiylerimi beğendi mi beğenmedi mi endişesi de olmaz :)
içinden bir şey çıkar mı, ne yazdı acaba diye merak ede ede tüm kurabiyelere birer ısırık atıverir :1:

kurabiye tarifi değil ama şöyle bir şey önerebilirim kurabiyeye karar verdiyseniz..

kurabiyeleri kalp şeklinde yapın..
ayrı olarak da küçük kağıtlar kesip içerisine güzel dilek sözleri yazın..
bu yazdığınız kağıtları alüminyum folyoya sarın.. ve kurabiyelerin içerisine sıkıştırıp öyle pişirin..

yemeye başladığı sırada içlerinden not çıksın..

kurabiylerimi beğendi mi beğenmedi mi endişesi de olmaz :)
içinden bir şey çıkar mı, ne yazdı acaba diye merak ede ede tüm kurabiyelere birer ısırık atıverir :1:

Supermis insallah basarabilirim bunu😄

Back
X