• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime atacağım mesajı yanlışlıkla patronuma attım

Ay bende pek sevmediğim bi arkadaşımla olan sohbetimi ss alıp kankitoma atacakken o sevimsiz arkadaşa atmıştım sonra kavga kıyamet:halay:
Yanlışlık oldu de allahtan ayıplı bi şey yokmuş. Başka açıklamaya da gerek yok sorarsa düşünürsün

Ay bende pek sevmediğim bi arkadaşımla olan sohbetimi ss alıp kankitoma atacakken o sevimsiz arkadaşa atmıştım sonra kavga kıyamet:halay:
Yanlışlık oldu de allahtan ayıplı bi şey yokmuş. Başka açıklamaya da gerek yok sorarsa düşünürsün

Çok ilginç
Sevimsizse neden sohbet ediyosun
İnsan konuşmalarını başka birine neden atar ki
Umarım senden uzak durur

Çok ilginç
Sevimsizse neden sohbet ediyosun
İnsan konuşmalarını başka birine neden atar ki
Umarım senden uzak durur

Ay umarım uzak durur canı gönülden amin diyorum:-)

Siz de benden pek hoşlanmadınız sanırım ama niyeyse iletişim kurma ihtiyacı hissetmişsiniz bu daha çok ilginç bence.Size ne mesela değil mi ama

Bir yönden iyi olmuş aslında :) en azından görüşmek durumunda değilsin artık.:halay::halay:

Bir yönden iyi olmuş aslında :) en azından görüşmek durumunda değilsin artık.:halay::halay:
Ay keşke, bi süre rahat bırakmıştı beni ama sonradan yine dadandı.Asla anlayamadığım insanlarda başı cekiyor kendisi:-)

Varya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi

Konu başlığını görünce istemsizce abooo dedim ve tıkladım konu içeriği dahada beter yandın ! !

canım gelip sormuş sende bazıs orunlar var demişsin yeterli bence, ayrıca çok memnun değilsen de bırak bilsin. biz de insanız yani ne yapalım. yanlışlıkla oldu dersin konu kapanır.

ben de daha bombası var, birgün iş yerinden dönerken şimdiki eşim o zaman ki sevgilime gidiyorum, telefon çaldı ekrana baktım ama güneş parlıyordu, arabada kullandığım için net göremedim ama nasıl olduysa sevgilim gibi geldi bana, o sırada da tam Gülşen in oynak bir parçası var açtım son ses, bağırıyorum "aşşşşkımmmm bakk senin şarkın duyuyor musun" bir yandan şarkıya eşlik ediyorum. sonra baktım karşıdan hiç ses yok sadece "alo? alo?" diyor ve ne yazık ki ses sevgilimin sesi değil. ekrana bir baktım bilmem ne bey yazıyor :KK57: patronummuş arayan :skandal:direk suratına kapattım panikle :olamaz:bir daha da konuyu açmadım, ne özür diledim ne bir şey, oda bir şey demedi. ikimizde hiç olmamış gibi yaşamaya devam ettik :KK48:

ayyyy bu yanlış mesaj gönderme olayı fenaa yaa... cool durun, kusura bakmayın yanlış oldu deyin sadece. iş yerinden bahsetseniz savunma yapmak zorunda kalacağınızı biliyor, rahat olun ki kendi de şüpheye düşsün "iş yerinden mi bahsediyor? yok canım öyle olsa 40 kere özür dilerdi" falan diye..

sonuçta sabah trafikte sıkışıp bu şehirden gitmek istiyorum anlamında da söylemiş olabilirsiniz

Mesajı attığınız saat mesai dışıysa kıvırma şansınız var.

O anda aileden hoşlanmadığınız birinin evine mecburen bu sıralar çok sık gittiğinizi ve rahatsızlığımı arkadaşınızla paylaştığınızı söyleyin. Size yanlış attım deyin geçin.

Zaten küçük bir yerdi işyeriniz, eminim bu tarz konuşmaya engel değildir ortam.

Mesai saati içinde gönderdiyseniz kıvıramazsınız.

Mesajı attığınız saat mesai dışıysa kıvırma şansınız var.

O anda aileden hoşlanmadığınız birinin evine mecburen bu sıralar çok sık gittiğinizi ve rahatsızlığımı arkadaşınızla paylaştığınızı söyleyin. Size yanlış attım deyin geçin.

Zaten küçük bir yerdi işyeriniz, eminim bu tarz konuşmaya engel değildir ortam.

Mesai saati içinde gönderdiyseniz kıvıramazsınız.

mesai saatleri içindeydik...kıvıramadım da zaten.. :110: napalım olan oldu artık

Ayyy ben de bigün arkadaşla tlfda konuşuyordum, başka bi arkadaşı çekiştiriyorduk.o sıra mesaj geldi. Tlf kapatınca baktım çekiştirdiğimiz arkadaş msj atmış. Msj yazdım" iti an çomağı hazırla, X mesaj atmış" diye , sonra ben akıllı bu msjı X kişisine attım yanlışlıkla:olamaz:

Ayyy ben de bigün arkadaşla tlfda konuşuyordum, başka bi arkadaşı çekiştiriyorduk.o sıra mesaj geldi. Tlf kapatınca baktım çekiştirdiğimiz arkadaş msj atmış. Msj yazdım" iti an çomağı hazırla, X mesaj atmış" diye , sonra ben akıllı bu msjı X kişisine attım yanlışlıkla:olamaz:
sonra ne oldu?
x ne dedi

mesai saatleri içindeydik...kıvıramadım da zaten.. :110: napalım olan oldu artık

Peki sonuç ne oldu ben onu merak ettim hakikaten.
Ben öyle bir durumda olsam ve patron bana sorsa "çok canımı sıkan birşey yaşadım o yüzden o anki duygularım bunlardı" der geçiştirirdim. İnsanız neticede. Kimsenin de birşey demeye hakkı yok.

sizde evinizden bahsettiğinizi ailevi problemden ötürü arkadaşınıza atmak isteyip ona attığınızı söyleyin... çıkarırsa da çıkarsın olacağı varmış dersiniz :(
bende daha kötü bir mj sandım bu iyiymiş üzülmeyin :halay::KK48:

her şeyde bir hayır vardır. benim arkadaşım da müdüre bir ton laf sayıp, sonundaoldu senin de sevmediğin kadar var yazıp müdüre atmış mesajı :D müdür kötü özelliklerini düzeltti ondan sonra :D

sonra ne oldu?
x ne dedi
Hep şakalaştığımız biriydi yani şakacı diyeyim. Bi daha yazdım, arkadaşla senden bahsediyorduk da diye. Gülücük koydum, önceki yanlış attığım mesajın sonunda da gülücük vardı. . Bişi demedi ya gerçekten şaka yaptığımı düşündü yada önemsemedi bilemiyorum. Ama başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hissetmiştim :KK17:

Peki sonuç ne oldu ben onu merak ettim hakikaten.
Ben öyle bir durumda olsam ve patron bana sorsa "çok canımı sıkan birşey yaşadım o yüzden o anki duygularım bunlardı" der geçiştirirdim. İnsanız neticede. Kimsenin de birşey demeye hakkı yok.

Bende benzer şeyler söyledim az öncesinde içerdeki personellerle tartışmıştım filan dedim..Pek bişey demedi yüzüme...Arkamdan homurdanır konuşur

Back
X