• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime babamın öldüğünü söyledim.

Öldü demişlerdi ama ölmemiş yoğun bakımda hayata geri dönmüş.sen de benimle ilgilenince yaşıyo diyemedim🙄olmadı.Üvey babam bu de...ama babana ne diycen.en iyisi seni çok seviyordum ve kaybetmek istemedim.bu da olmaz🫣
Ya şey desene zor günümde yanımda olup olmayacağını görmek istedim.Aslında sana güvenmiyordum ve seni ölçtüm.O tavrın beni çok etkiledi ve sana aşık oldum.Sonra da doğruyu söyleyemedim de.
Ya yapay zekaya sorsana.insan psikolojisini hesaplayarak sana makul gerekçeler bulsun😇

aşık değil takıntılısın
nedense bu ilişkinin evliliğe gitmeyeceğini hissettim
doğruyu söyleme bence
bana da öldüğü haberini gönderdiler
beni üzmemek için
doğrusu cezaevine girmiş de

veya cezaevine girmişti
utandığım için öldü dedim de

Lütfen beni yargılamayın, lütfen sadece ne yapacağım konusunda öneride bulunun..

Bundan yaklaşık 3 sene önce yeni taşındığım ülkede bir erkekle tanıştım. İlk izlenimim sadece takılmak isteyen, ciddi ilişki aramayan bir erkekti. Keza ben de öyle… Fakat zamanla iletişimimiz ilerledi ve iyi dost olduk. Sadece cinsel hayat ve iyi bir dostluktan oluşan bir ilişkiydi. Ciddi değildik fakat ben zamanla ona karşı şeyler hissetmeye başladım. O da biliyordu bunu ama o asla istemiyordu. En son 13 sene önce hayatına biri almıştı ve tamamen duygularını artık kullanmayan bi adam gibiydi. İmkansız olması onu daha çok takıntı yapmama sebep oldu. Ama bu ciddi bir takıntıydı ve onu elde etmeyi çok istiyordum. Bu süreçde psikolojik destek aldım. Bi dönem artık benimle görüşmek istemediğini belirtti ama iletişimimizi kesmedik, çıldıracak gibiydim. Bir kaç gün sonra beni bırakmasından tamamen uzaklaşmamızdan korktum ve bi anda sabaha karşı babamı kaybettiğimi söyledim. Bana acır ve yanımda kalmaya devam eder diye düşündüm. (bu arada babam türkiyede cezaevindeydi son 9 senedir) Babamı nasılsa asla tanımayacak zaten başka ülkede yaşıyoruz diye kaybetme korkusuyla böyle bir yalan söyledim. Bu olayın üzerinden 1,5 yıl geçti ve 2-4 ay önce bana aşık olduğunu söyledi, çok iyi giden bir ilişkimiz var şimdi evlenmek istiyor benimle. Ama ben çok büyük bir yalan söyledim ve 2 hafta önce babam cezaevinden çıktı, illa ki benim ziyaretime gelecek veya ben türkiyeye gittiğimde onu ziyaret edicem. Evlenmeye kalkarsam da bu yalanı saklayamam. Doğruyu söylemek istiyorum. Ama nasıl? Onu kaybederim diye korkumdan söyleyemiyorum, çok aşığım.
Ne yapacağım? Lütfen yardım edin…
Pp - konu uyumu

Ben doğruyu söylemezdim sanırım..
Güveni sarsılır su an tepki vermese bile ilerde kafaya takar diye düşünürdüm
Diğer arkadaşlar güzel öneriler vermiş
Hafif sallayarak anlatabilirsiniz

doğruyu söyleyin, ilişkilerde güven bağı çok mühim takdiri sevgilinize kalmış ama ben olsaydım böyle bir yalan söyleyebilen birisine karşı ciddi güven zedelenmesi yaşardım. toparlaması zor bir konu ama en azından doğru olanı yaparak vicdanınızı rahat ettirebilirsiniz. ayrıca yalan başka yalanla kapatılmaz gerçekten neden yalan söylediğinizi dürüstçe anlatmanız gerekiyor.

Babanin olmesini bekle 🤪 saka saka. Babaniz hangi suctan cezaevindeydi? Bu kadar uzun kaldigina gore ciddi bir suc olmali. Cok utandim, cezaevinde olmasi beni o kadar utandirdi ki olmus olmasini istedim, bosluguma geldi sonra dogruyu soyleyemedim falan filan. Olacagi varsa olur, olmasa da yapacak bir sey yok.

Buraya anlattığın gibi onada anlatacaksin bence tek yolu bu .Seviyorsa ve anlarda anlar yok o başka türlü bir görüşe sahipse bunu ayrılmak içinde kullanabilir.Yalan söylemiyorum diyen insanların çok iyi yalan söylediğine inanırım ben.Bence endişeye kapılmadan durumu aynen anlatın . Yüzleşmek en guzeli bakalım tepkisi ne olacak .Yani evli cocuklu olup gençkızım diye nikahlı olduğu halde kendini bekar tanıtan insanların olduğu kadın programları olan bir ülkede yaşıyoruz .Bu açıdan bakarsak en azından Medeni durumunuz yada hayatınızdaki diğer konularda gerçeği söylemiş olmanız belki biraz hafifletir durumu.Dilerim anlayışla karşılar yada sizden ayrrilma girisiminde bulunmaz.Yorumum bu

Back
X