Benim hoşlanmayacağım samimiyetler, aldatma gibi de değil ama insanı huzursuz eden şeylerBöyle durumlarda psikolojik destek alinmasini öneririm, cünkü sagliksiz davranislar var. Adam iliskinize zarar verecek ne yapti?
Çok yoruldum ve artık güvende hissetmek istiyorum. Mantığımla duygularım her zaman savaş halindeymiş gibiYardim almani tavsiye ederim, zaten durumun farkindasin kendine de cok yuklenme belliki elinde olmayan seyler
Artık kendimi o kadar işe yaramaz hissetmeye başladım ki, çevremdeki herkesi bir bahaneyle zaman içerisinde soğuttum yaşadığım şehirde arkadaş sayım çok ciddi azaldı bugün kahve içmeye çıkmak istediğimde arayabileceğim arkadaş sayısı 2 falan maksimum. Bir de hissettiğim sevgi bağımlılık o kadar büyük ki bana çok zarar veriyor. Güzel bir günün sonunda bile kendimi mutsuz edebiliyorumAslında en büyük etken sosyal hayatını terk etmen ama eminin sen bunun farkındasındır. Bütün hayatını ona bağlarsan elbette sorun yaşarsın. Bir de ilişkilerde mutlaka bir dengesizlik oluyor sevgi konusunda. Bi taraf daha verici oluyor hep. Bu kişi sensin anlattığın kadarıyla. Ondan uzaklaşmayı, ayrılmayı düşünmeden kendi hayatına dönmeye başla yavaş yavaş. Arkadaşlarınla çık, hobiler edin ve bunu kendin için yap, ilişkin için değil. Bu kadar sağlıksız bağlanırsan ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsin. Onu da sev, yine önemse ama kendi hayatına dön aynı anda ufak ufak. Etkisini göreceksin
O kadar çok ektim ki arkadaşlarımı bu zaman içinde artık dışarı çıkacak arkadaşım yok neredeyse. Bir şeyler yapmayı denedim ama onunla olduğu kadar zevk vermiyor hiçbir şey. KurtulamıyorumAslında en büyük etken sosyal hayatını terk etmen ama eminin sen bunun farkındasındır. Bütün hayatını ona bağlarsan elbette sorun yaşarsın. Bir de ilişkilerde mutlaka bir dengesizlik oluyor sevgi konusunda. Bi taraf daha verici oluyor hep. Bu kişi sensin anlattığın kadarıyla. Ondan uzaklaşmayı, ayrılmayı düşünmeden kendi hayatına dönmeye başla yavaş yavaş. Arkadaşlarınla çık, hobiler edin ve bunu kendin için yap, ilişkin için değil. Bu kadar sağlıksız bağlanırsan ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsin. Onu da sev, yine önemse ama kendi hayatına dön aynı anda ufak ufak. Etkisini göreceksin
Birkaç şey denedim ya zevk vermedi ya da kafamı toplayamadım bir türlü. Bu döngüden nasıl çıkabilirim?2 sene uzun bir süre bağımlı olman normal, bende sevgilimle aynı şehirdeyken sürekli görüşür onsuz plan yapmazdım. şimdi uzağız o yurt dışında ben 4 ay sonra gideceğim. gideli 1 ay olacam o başta büyük boşluk içindeydim ama zamanla kendimi törpüledim.
kendime yeni hobi edindim, arkadaşımla tatile gittim. kendim içn farklı ve yeni şeyler yapıyorum. sende yeni hobiler edinmeyi dene. sürekli bağımlı olmak çok zor ayrı kalınca unutması da cok zorlasır.
zamanla kendini törpüle başka ilgi alanlarına yönel
İlişkinizin dinamiğini bilemiyorum ama yeni arkadaşlar da edinebilirsin. Ya da kendini bir hobiye verebilirsin. Ben resim çizmeyi çok severim örneğin. Müzik yapmak beni mutlu eder. Eğer tek mutluluğun o olursa o zaman tükenirsin. Ağaca yaslanma çürür, insana yaslanma ölür. Kendi hayatına odaklan dediğim gibi. Inan ki çok faydasını göreceksinArtık kendimi o kadar işe yaramaz hissetmeye başladım ki, çevremdeki herkesi bir bahaneyle zaman içerisinde soğuttum yaşadığım şehirde arkadaş sayım çok ciddi azaldı bugün kahve içmeye çıkmak istediğimde arayabileceğim arkadaş sayısı 2 falan maksimum. Bir de hissettiğim sevgi bağımlılık o kadar büyük ki bana çok zarar veriyor. Güzel bir günün sonunda bile kendimi mutsuz edebiliyorum
Bu şekilde düşünürsen zaten mutlu olamazsın ki. Kendine şans vermelisin. Dünyanın en mutlu insani olmana gerek yok. Kafan dağılsın, vaktini başka şeylere harca. Kendini bu şekilde tüketmeBir şeyler yapmayı denedim ama onunla olduğu kadar zevk vermiyor hiçbir şey. Kurtulamıyorum
Böyle yaşamak çok yorucu olmalı..Çok yoruldum ve artık güvende hissetmek istiyorum. Mantığımla duygularım her zaman savaş halindeymiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?