Sevgilime baskın yapmayı planlıyorum

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Kızlar sevgilimin işyerine gidip baskın yapmayı düşünüyorum..
Durum şundan ibaret aslında amcasının yanında çalışıyo işe gittiğinde değişiyo bişeyler oluyo aradığımda cevap vermiyo umursamaz davranıyo .. bu haftada oraya sekreter almışlar sarışın falan
önceden yine amcasının yanında çalışıyodu yine böyle davranıyodu, ama çıkmıştı işten. Şimdi geçen hafta yine amcasnın yanına başladı.
ben çok sinir oluyorum bu duruma. yakında sözlenicez ama annesi babası hariç amcalarıyla tanışmadım. Ben oraya gidersem aniden amcaları nasıl düşünür bilmiyorum. Hani ilk tanışma olcakya ondan . bi bahane uydurrum geldim falan derim ama nasıl düşünürler ondan korkuyorum bide ben çok istiyorum akrabasıyla tanışmak, hep kızlar var çevresinde artık bilsinler istiyorum 2,5 senedir beraberiz tak etti yanii .. :2:

Bu sekilde davranarak kendi degerini dusurursun yapma derim,hem sekreterle ne alaka ki? Biraz sakinles rahatla hic mi kadin yuzu gormucek bu erkekler anlamiyorum sizi,aranizda guclu bir sevgi bagi varsa gokten melekler gelse donup bakmaz guzel mi cirkin mi diye merak etmeyin,kendinize guvenin biraz

Evet kendimi düşürmek istemiyorum doğru düzgün tanışmak istiyorum akrabasıyla işyerine aniden giderek değil. ama işte tutamıyorum kendimi

Durduk yerde baskin yapmak daha cok sinirlendirir erkek arkadasinizi.
Erkek arkadasiniza ailesiyle tanismak istediginizi belirtin en kotu ihtimalle mesela bir gun geliyim amcanlarla tanisiyim olmaz mi gibisinden sorun mesela ama oyle kendi kafaniza gore catkapi gitmek ho$ olmaz bence

Söyledim ama akrabasının dedikoducu olduğunu şimdi tanıştırmak istemediğini sözlendiğimizde tanıştırcağnı söyledi :/

2.5 yıldır beraberliginiz var o annesine/ailesine hiç sizden bahsetmemiş mi? (sevdigim biri var diye)

durum bir düşünmek gerek bence......

Tabii ki annesi ve babasıyla tanışıyorum ben. çok sıkı fıkıyız gelip gidiyorum falan ama işte babannesi çok cazgırmış baya çektirmiş annesine. sevgilim babannesinde kalıyodu bi aralar biz kavga ediyoduk. duymuş babannesi, annesine demişki o kız kimse ayıralım barbarosu çileden çıkarıyo demiş. Annesi onun için anlatmadık diyor seni. Yeni tanıştığımızı ve hemen sözlendiğimizi bilecek akrabası.
Eğer anlatırsak, sana takar dedikodu çıkarır babannesi dedi. Bende tamam dedim haklılarda yani ama işte ben hemen tanışmak istiyorum

Eğer amcası ile, sizi kendi tanıştırmadıysa işyerine baskın yapma gibi bir lüksünüz yok maalesef.
Tamamen emrivaki olur çünkü.
Ve ayıp, hoppa kaçar amcası tarafından.

Nasipse yakında sözleneceksiniz; böyle emrivaki yaparsanız hem akrabaları gözünde hem sevdiğinizin gözünde hoş görünmezsiniz.

Zaten ne kazanacaksınız ki olumlu olarak bu baskını yaparak ?

Anladığım kadarıyla, yanılmıyorsam çok arıyorsunuz çok üstüne düşüyorsunuz; bir erkek ya da kadın çalıştığı yerde çok rahatsız edilmemeli, varsa öğle aralarında aranmalıdır..

benim sevgilim iş yerinde beni aramasa, konuşmasa falan ben giderdim. hatta elimde kek pasta bişi alır sürpriizz derdim

Sabretcem yapcak bişey yok hepiniz haklısınız pata küte gidememya ayıp denen bişey var
aaah bi sözü taksak ne kekler ne börekler yapıp götürrüm deee

Diğer konunuz da sözlüm diye bahsetmişsiniz, 18 yaşındasınız..:44:
Bence böyle bir şeye gerek yok. Sizin ona güvenmediğinizi düşünür, aranız açılır.
Sözlenecek kadar güvendiyseniz sevgisine, bu durumda da sakin olmalısınız!
Bu ara da babaanesine cazgır demişsiniz, yazık kadıncağıza böyle söylemeyin

boyle bırsey yapmanız sozlenme arefesın de hos karsılanmaya bılır ama ,
ıllakı ben gıdecegım kendımı gosterecegım ortamı gorecegım dıorsan da baskın yapıyormus gıbı degıl de sankı
suprız yapıyormus gıbı gıt
kalplı kurabıye ya da kek ya da pasta ne bılıyım ıste cayın yanın da yenecek bırsey yap kendı ellerınle (sozde suprız yaa elınle yap)
sonra da gıtt.
suprızzzzz ben geldım deben boyle yapmıstım da
amac baskın yapmaktı ama suprız yapıyormus gıbı gıtmıstım .soyle bır ortamı goz gezdırdım varlıgımdan haberdar etmıstım mılletı

Canim anladigim kadariyla bu bahs ettigin bayan eleman yeni baslamis ise, ama sen sevgilinin önceden´de is yerinde böyle davrandigini söylüyordun. Simdi söyle´de olabilir, amcasini hic tanimiyorsunuz, belki cok otoriter bir adamdir, böyle telefonda uzun uzun görüsmelere karsidir. Veya öyle olmasa bile sevgilin cekiniyordur, o yüzden onun yaninda konusamiyordur. Bu cok normal birsey. Bak ben evliyim ama esim babasinin yaninda hala daha benimle rahat konusmaya cekinir. Ben ise babamin yaninda cok rahat telefonlasirim esimle, hatta babamin aramizin iyi olmasi hosuna gider, güzel davran kocana diye kendisi ögüt verir Bende cok rahat bir sekilde "canim benim ne yapiyorsun" diye konusabilirim esimle. Kayinpederim ise birbirimize ismimizle bile hitap etmemizden rahatsiz olur. Her insan farkli iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…