Sevgilime baskın yapmayı planlıyorum

aaa yapma sakın öyle şey. arkadaş değil bu amcası.... hem de evleneceğiz diyorsunuz. kız dediğin biraz geride durur. erkek koşar. sen öyle kendi kendine gidip kimseyl tanışma. bırak... söz olur. o zaman onlar seni tek tek tanıştırır. şimdi baskına gittin, amca da anladı olayı yarın evlendiniz ee ne olacak? o amca seni yanlış yorumlayacak.

erkeği sıkma bırak... soğuk mu sana... sen de soğuk ol sebeplerini söyle çek kendini. bırak o gelsin peşinden, o açıklasın kendini, özür dilesin.

Orada problem yok ki akşam eve geldiğinde kendiliğiden özür dileyip yalvarıyor zaten beyfendi ama sorun işyerinde ilgilenmemesi yoğunluktan mı yoksa başka bişeyden mi anlamadm gitti :44:

Orada problem yok ki akşam eve geldiğinde kendiliğiden özür dileyip yalvarıyor zaten beyfendi ama sorun işyerinde ilgilenmemesi yoğunluktan mı yoksa başka bişeyden mi anlamadm gitti :44:

ama böyle de öğrenemzsin... iş yerine gittin müthiş güzel bir sekreter var. ee bu neyin ıspatı. seninkinin kıza baktığı kızın seninkine baktığı ne malum? diyelim ki kızın gözü var seni görünce vaz mı geçecek?

işyerinde yanında amcası varsa utanıyordur. ben yanımda ailem varken eşime telefonda aşkım diyemem utanırım. eşim de mesele telfonda "canım" dedi hemen anlarım yanında müşterisi ya da kardeşi var. belki amcası yanındadır ondandır.

madem için içini yiyor. açıkça sor. neden işte soğuksun de.

boyle bırsey yapmanız sozlenme arefesın de hos karsılanmaya bılır ama ,
ıllakı ben gıdecegım kendımı gosterecegım ortamı gorecegım dıorsan da baskın yapıyormus gıbı degıl de sankı
suprız yapıyormus gıbı gıt :1:
kalplı kurabıye ya da kek ya da pasta ne bılıyım ıste cayın yanın da yenecek bırsey yap kendı ellerınle (sozde suprız yaa elınle yap)
sonra da gıtt.
suprızzzzz ben geldım de:1:ben boyle yapmıstım da :1:
amac baskın yapmaktı ama suprız yapıyormus gıbı gıtmıstım .soyle bır ortamı goz gezdırdım varlıgımdan haberdar etmıstım mılletı
Öyle yapmak istiyorum ama bide erzurumlular yanlış karşılanmasa kurnazlık yapar giderm ilk tanışmaya allah kahretsin:19:
Sekreter sarışın olunca potansiyel tehlike mi oluyor ? :S

Not: Sarışın değilim.
Sevgilim sarışın dedi o kafama takıldı kendiside sarı saç sever :47: ama bi benmkini boyattırmaz ...

Diğer konunuz da sözlüm diye bahsetmişsiniz, 18 yaşındasınız..:44:
Bence böyle bir şeye gerek yok. Sizin ona güvenmediğinizi düşünür, aranız açılır.:ssz:
Sözlenecek kadar güvendiyseniz sevgisine, bu durumda da sakin olmalısınız!
Bu ara da babaanesine cazgır demişsiniz, :53: yazık kadıncağıza böyle söylemeyin:1:

bir o kadar terbiyeliyim inanın :9: Ama sevgilimin kendi annesi bir anlatıyor ki " gerçekten çok çektirmiş hala çektiriyormuş " işte cazgır az bile kalıyor :17:

güldürdün beni çekirdek 2,5 yıldır berabersin,ailesini biliyorsun onlar seni biliyor.gerçekten sarışın olunca tehlikemi oluyor.ne demek baskın yapacam.sakın sakın.sevgilinizin yerinde olsam kesinlikle affetmezdim.yani bunca zaman beni tanımamış mı kız derdim.hem iş yeri baskın yapılır mı.zate iş yeri diye sizle konuşamıyordur bile.anladığım sevgilinizi çok seviyorsunuz.bu yüzden de kaybetme korkusu yaşıyorsunuz.korkmayın bir şey olmaz.yapacak olan öyle bir yaapr ki burnunun dibinde yapar isterse.demişsin ya etrafında kızlar var bir beni görsünler falan.ee güzelim sevgilisi olduğunu bile bile erkeklere asılanlar var.sevgiline güven gerisini boş ver

Back
X