• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime bu durumu nasıl söyle meliyim?

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
arkadaşlar merhaba herkese öncelikle sizlre danışmak istediğim bi konu var benim 1 yıldır bi ilişkim var... teyzem belediyede çalışıyor bazende evlere temizliğe gidip geçimini sağlıyor şinden boşanmış iki çocuğuyla kalıyor ekmeğini kazanıyor bazen inşaattan yeni çıkan evler oluyo ve bayağı kazanıyor ordan 400 civarı iki gün sürüyor ağır oluyor geçenlerde banada gel dedi beraber gidelim ne kazanırsak yarı yarıya bende kabul ettim üniversite 3. sınıf öğr€ncisiyim artı kpss ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum her ay 300 liralık bursun 150 sini dershaneye yatırıyorum ailemin durumu çok şükür iyi fakat bu aralar gerçekten sıkışık durumdayız ailemde bana 50 lira verebiliyorlar benim dershane paramda iki ay geçikti ödemem gerekiyor ben temizliğe gidip harçlığımı çıkamak istiyorum fakat sevgilime durumu anlatmam lazım mı sizce çekiniyorum biraz da :( ne düşünür diye bişey saklamam kalakaldım öyle :(

Son düzenleme:
Sence ne düşünebilirki?
Herkes gibi çalışacak, paranı kazanacaksın!
Bundan daha normal birşey olamaz.

Haa eğer yapacağın işi beğenmeyecekse, daha iyisini kendisi bulsun sana.

arkadaşlar merhaba herkese öncelikle sizlre danışmak istediğim bi konu var benim 1 yıldır bi ilişkim var... teyzem belediyede çalışıyor bazende evlere temizliğe gidip geçimini sağlıyor 3şinden boşanmış iki çocuğuyla kalıyor ekmeğini kazanıyor bazen inşaattan yeni çıkan evler oluyo ve bayağı kazanıyor ordan 400 civarı iki gün sürüyor ağır oluyor geçenlerde banada gel dedi beraber gidelim ne kazanırsak yarı yarıya bende kabul ettim üniversite 3. sınıf öğr€ncisiyim artık kpss ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum her ay 300 liralık bursun 150 sini dershaneye yatırıyorum ailemin durumu çok şükür iyi fakat bu aralar gerçekten sıkışık durumdayız ailemde bana 50 lira verebiliyorlar benim dershane paramda iki ay geçikti ödemem gerekiyor ben temizliğe gidip harçlığımı çıkamak istiyorum fakat sevgilime durumu anlatmam lazım mı sizce çekiniyorum biraz da :( ne düşünür diye bişey saklamam kalakaldım öyle :(

canım bunda saklamaya değecek bir şey yok bence. bilmese de olur ama sonra benden neden sakladın diyebilir. o nedenle izin alır gibi değil de kendi hayatında gayet normal olarak karar verdiğin bir konuymuş gibi açıklayabilirsin. baştan çok yüz verirsen sonra hep kullanmaya çalışır. erkek sonuçta.

anlatmak zorunda değilsin
anlatacağım dersen helal para kazanmak asla utanılacak sıkılınacak bişi değil bana göre
gitmek istiyorsanız gidin.

canım bunda saklamaya değecek bir şey yok bence. bilmese de olur ama sonra benden neden sakladın diyebilir. o nedenle izin alır gibi değil de kendi hayatında gayet normal olarak karar verdiğin bir konuymuş gibi açıklayabilirsin. baştan çok yüz verirsen sonra hep kullanmaya çalışır. erkek sonuçta.

haklısınız şayet saklarsam yalancı durumada düşmüş olrm :( söylersem gerek yok ihtiyacın yok diyeck biliyorum... bilmiyorum ne yapacağımı :(

Sence ne düşünebilirki?
Herkes gibi çalışacak, paranı kazanacaksın!
Bundan daha normal birşey olamaz.

Haa eğer yapacağın işi beğenmeyecekse, daha iyisini kendisi bulsun sana.

beğenmemezlik değilde ihtiyacın yok diyecek burun kıvıracak diye düşüyorum :(

Anladığım kadarıyla üniversite öğrencisisin.
Üniversite öğrencilerinin part time veya haftasonları yapabilecekleri işler var.
Temizlik işini aklına teyzen sokmuş ama teyzen üniversite mezunu değildir mutlaka.
Ben senin yerinde olsam ileride cv me faydası olacak bir ek iş bulmaya çalışırım.

anlatmak zorunda değilsin
anlatacağım dersen helal para kazanmak asla utanılacak sıkılınacak bişi değil bana göre
gitmek istiyorsanız gidin.

şöyle anlatmadım farzedwlim eğer yakalarsa bu durum daha kötü olmaz mı anlatmamayı düşünüyorum yarın görüşmek isteyecek €minim :(

ihtiyacın olup olmadığına sen karar verebilirsin sadece. elbette ihtiyacında olmayabilir ama gitmek para kazanmak istiyosan ki bence evet..... bu kadar stres yapmaya değmez. sadece o gün kiminle nereye gittiğini söylemen güven açısından yeterli. anladığım kadarıyla senin yerine karar verecek bir bağınız yok. bu hakkı şimdiden elinden kaybetme.(çok erken) :)

benim senin gibi sevgilim olsa alnından öperim be.aile eline bakmayan helâli ile kazanan eş,insan başka ne işter.hiç ama hiç utanma gurur duy kendinle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlla ki para kazanmak istiyorum bu işten dersen, teyzene yardıma gittiğini söyleyebilirsin.
Keşke cv'ni etkiliycek bir part time işte çalışsan

söylemen gerekmiyor illa kendini kötü hissedeceksen.. kötü birşey yapmıyorsun sonuçta.

söylemek istiyorsan da teyzem bu ara çok hastaymış paraya da ihtiyacı var yardım istedi kabul ettim tarzı bir şey de söyleyebilirsin.

Anladığım kadarıyla üniversite öğrencisisin.
Üniversite öğrencilerinin part time veya haftasonları yapabilecekleri işler var.
Temizlik işini aklına teyzen sokmuş ama teyzen üniversite mezunu değildir mutlaka.
Ben senin yerinde olsam ileride cv me faydası olacak bir ek iş bulmaya çalışırım.

ya sürekli bi iş dğil elbtte bu sadece kerelik olur o kadar çok nadir iş çıkıyomuş iş bulursam sür€kli çalışmak durumundayım onu şuan için düşünmüyorum yaz tatilinde anaokulu öğretmeni olarak çalışcm zaten artı beden eğitimi öğrencisiym alanım spor plates fitness voleybol

ihtiyacın olup olmadığına sen karar verebilirsin sadece. elbette ihtiyacında olmayabilir ama gitmek para kazanmak istiyosan ki bence evet..... bu kadar stres yapmaya değmez. sadece o gün kiminle nereye gittiğini söylemen güven açısından yeterli. anladığım kadarıyla senin yerine karar verecek bir bağınız yok. bu hakkı şimdiden elinden kaybetme.(çok erken) :)

karar yine benim son sözü hep sen bilirsin olur zaten ama bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum :(

Senin sevgilin ben olsaydim seninle gurur duyardim.

arkadaşlar merhaba herkese öncelikle sizlre danışmak istediğim bi konu var benim 1 yıldır bi ilişkim var... teyzem belediyede çalışıyor bazende evlere temizliğe gidip geçimini sağlıyor şinden boşanmış iki çocuğuyla kalıyor ekmeğini kazanıyor bazen inşaattan yeni çıkan evler oluyo ve bayağı kazanıyor ordan 400 civarı iki gün sürüyor ağır oluyor geçenlerde banada gel dedi beraber gidelim ne kazanırsak yarı yarıya bende kabul ettim üniversite 3. sınıf öğr€ncisiyim artı kpss ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum her ay 300 liralık bursun 150 sini dershaneye yatırıyorum ailemin durumu çok şükür iyi fakat bu aralar gerçekten sıkışık durumdayız ailemde bana 50 lira verebiliyorlar benim dershane paramda iki ay geçikti ödemem gerekiyor ben temizliğe gidip harçlığımı çıkamak istiyorum fakat sevgilime durumu anlatmam lazım mı sizce çekiniyorum biraz da :( ne düşünür diye bişey saklamam kalakaldım öyle :(

Hirsszlik degil kotu yol degil. Na,musunla paraa kazancann acik acik soyle ister begensin ister begenmesin

Alın teriyle para kazanmak ne zamandan beri utanılacak, söylenmeye çekinilecek bir şey oldu ?
Yapmayın...

İhtiyacının olup olmadığına, gidip gitmeyeceğine sevgilin mi karar verecek
Gitmek istiyorsan tabii ki gideceksin
Beğenmezse de kendi bilir
Daha iyi bir iş bak derdim ama hem okul hem kpss sürecinde sürekli bir işi götüremeyebilirsin
Ara da teyzenle gitsen kardır yani
Bu utanılacak bir şey değil

Back
X