• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime bu durumu nasıl söyle meliyim?

Alnının teri ile para kazanmanın saklanacak bir tarafı yok
Ancak adı üzerinde sevgili ! Kocan değil hesap vermek, izin almak zorunda değilsin bunun için
Bilgilendirme yeterlidir sevgililikte

seni var ya yakalasam alnindan operim.Helal olsun sana,ailene de helal olsun senin gibi nice erkekten daha delikanli evlat yetistirdikleri icin.:16:

seni var ya yakalasam alnindan operim.Helal olsun sana,ailene de helal olsun senin gibi nice erkekten daha delikanli evlat yetistirdikleri icin.:16:

durumu anlattım sonunda böyle böyle bi durum var gidcm dedim oda sadece e tamam yazdı ben mi çok abarttım bu durumu acaba :26:

Alın teriyle para kazanmak ne zamandan beri utanılacak, söylenmeye çekinilecek bir şey oldu ?
Yapmayın...

utanıyorum demedim ki lütfen yanlış anlamayın beni utansam zaten en başından b€ri kabul dahi etmezdim dilimin üzerine getirmezdim bile sadece sevgilimn nasıl karşılar ikilemde kaldım

durumu anlattım sonunda böyle böyle bi durum var gidcm dedim oda sadece e tamam yazdı ben mi çok abarttım bu durumu acaba :26:

sen abartmadin kuzum,
toplumumuz oyle bir hal aldi ki alninin teriyle calisacaksin yapacagin isin mahiyeti seni tedirgin etti o kadar,kucumser mi asagilar mi diye belki.
Cunku senin yasindakilerin cogu marka etiket zenginlik meraklisi oldugundan canim alin terine genelde saygi yok.
Bak ne guzel anlatmissin tamam demis bir sikinti yok o halde.
Allah yolunu acik etsin,dilerim cok iyi yerlere gelirsin canim.:46:

sen abartmadin kuzum,
toplumumuz oyle bir hal aldi ki alninin teriyle calisacaksin yapacagin isin mahiyeti seni tedirgin etti o kadar,kucumser mi asagilar mi diye belki.
Cunku senin yasindakilerin cogu marka etiket zenginlik meraklisi oldugundan canim alin terine genelde saygi yok.
Bak ne guzel anlatmissin tamam demis bir sikinti yok o halde.
Allah yolunu acik etsin,dilerim cok iyi yerlere gelirsin canim.:46:

gitme istemiyorum dedi :( sorguladı başta ev nerede hangi teyzen açıkladım sonra istemiyorum gitme dedi sonra niye istemiyosun diyince neyse git dedi :( hala da istemiyorum ama git diyo

gitme istemiyorum dedi :( sorguladı başta ev nerede hangi teyzen açıkladım sonra istemiyorum gitme dedi sonra niye istemiyosun diyince neyse git dedi :( hala da istemiyorum ama git diyo

Tamam gitme, ihtiyacın olan parayı verdikten sonra tabii ki sorun değil.

Sanki kötü yola düşeceksiniz onun derdini yapıyorsunuz. Alın teri olduktan sonra ne farkeder?

Canım bence bunda söylenmeyecek çekinecek hiçbir şey yok.
Bunu ayıplarsa zaten kendinden utansın.
Yanlış birşey yapmıyorsun aksine çok güzel birşey yapıyorsun.

çok zoruma gitti diyor :(

Dünyada ve Türkiye'de sayısız insanın ekmeğini kazandığı, evini barkını kurduğu, çoluk çocuğunu evlendirdiği, insanlara avuç açmamasını sağladığı bir işin nesi gücüne gidiyormuş acaba?

Sevgiliniz hiç güvenmesin, hayat bu, bir gün kendini kanalizasyon temizlerken veyahut çöp toplarken bulabilir neden olmasın.

Benim dayım bankada şefti ve çok güzel geliri vardı. Üstelik kendisine hürmet edilir, işini görsün diye bir çok işyeri müdürü yalakalık yapardı. Hayat onu öyle bir yere getirdi ki şimdi üç kuruşa tatil hakkı bile olmadan sürekli aşağılandığı bir işyerinde fıtıklı beliyle mermer taşımak zorunda. Bakın ne diyorum ZORUNDA...

kesinlikle oda 4. sınıf öğrencisi zaten bu yıl mezun olacak inş bi ara dedi atanamazsam bi tanıdık var inşaata giderim onunla ben tek kelime dahi etmediğimi hatırlıyorum zoruma gitti mi evet gitti çünkü atanmak varken memur olmak varken niye inşaat dedim içimden onu ağır yük taşırken kum çimento ne bileyim kötü oldum inanıyorum onunda üzüldüğü nokta budur temizlik yapacak başkasının evinde öyle hayal etmiştir ve zoruna gitmiştir muhtemelen yoksa küçümseyeceğini asla düşünmem

zoruna gitmişse sevgilinizin o zaman gelsin kendisi yardım etsin sana para versin ki siz bunu kabul edecek biri değilsiniz.
valla helal olsun size.
günümüzde bazı kızlarımız böyle işleri kendilerine yakıştırmıyorlar sanki hepsi yalılarda büyümüş,el bebek gül bebek olarak büyümüşler.:9:açlıktan ölseler bile asla kendilerine temizlik ve başka buna benzer işleri yakıştırmıyorlar.
aferin size gerçekten.kendi alnınızın akıyla para kazanacaksiniz.zaten aileniz biraz sıkışık durumda.onlarada çok yük olmamak lazım.
allah yardımcın olsun canım.kendi doğru bildiklerini yap.:34:

Neden cekiniyosun ne var bunda.ben diplomami elime alana kadar temIzlige gittim annecigimle.kimseden cekinmedim vallahi hicte kimseden saklamadim zamaninda.

Ne var ki? calisip parani kazanacaksin...
Ben de boncuk yapip pazarda sattim, temizlige gittim, hamburgercide ve yasli bakim evinde calistim. Kocaman bi depoda iscilik yaptim. Ve yaptigim herseyle gurur duyuyorum!

takdir ettim seni, sorumluluk sahibisin. namusunla çalışıp kazanacaksın, başının üzerinde taşısın seni. insanlar biryerlere gelebilmek için en alt basamaklardan çalışmaya başlıyorlar. gençlikte taşı sıksak suyunu çıkarır yine de ekmeğimizi kazanırız, yeter ki isteyelim, kimseden de çekinme.

Alnının teriyle helalinden para kazanmanın nesi yanlış... ayrica bu tip isleri ögrenciler daha fazla yaptiği icin yadirganacak hic bir sey yok...calıştığım okulda öğretmen arkadaşımın kızı master için londraya gitti.. ailesinden gelen para yeterli olmayınca part time islerde calismis ... simdi istanbulda bir firmada ust duzey yönetici konumunda...

Back
X