Sevgilime cok fazla hediye aliyorum!

Sevgilinize karsilik gormeden cok hediye alirmiydiniz?

• Evet

OY: 11 19,0%
  • Hayir

OY: 47 81,0%

• Ankete Katılan
    58
İçimden geliyorsa ve mutlu oluyorsam karşılık beklemeden alırım,alınan hediyenin maddi değeri önemli olmamalı ve karşı taraftan beklenti ve kıyaslama içine girilmemeli.Ama şuna dikkat ederim,benim bonkörlüğümü suistimal edip daha fazla beklenti içine giriyorsa ve göya çaktırmadan şu saati,bu kolyeyi,şu vs.yi çok beğeniyorum diyip bana sinyal yollamaya çalışıp almamı bekliyorsa burda bir düşünürüm ve şüphelenirim acaba maddi anlamda kullanlıyormuyum diye.Ayrıca çok sık hediye alınması anlamını ve heyecanını tüketir gibi geliyor bana.

Hediye almak isteiğinde al tabiki ama abartmamak şartıyla her zaman hediyeye boğmak sende de karşılık beklemene neden oluyor bence

Hediye almak güzel bir şey karşılık beklememek lazım tabi.. Bu her şeyde geçerli. Bir iyilik yapıyosan karşılık beklemeyerek yapacaksın. Durumun müsaitse ve içinden geliyorsa al. Ama tüm harclıgını ona harcıyıp aç geziyorsan alma. Bir arkadaşım öyle mesela sürekli sevgilisine bir şeyler alıyor ve 4 -5 gün aç gezdi resmen.

Hediye almak, alırken kendi zevkimi, karşı tarafın zevkini harmanlayıp öyle seçmek falan acayip hoşuma gider benim : ) Ama bunun sürekli yapılan bir eylem olmasına karşıyım ben, hem karşıyı alıştırmamak hem de bunu normalleştirmemek için . Hediye bana göre özel birşey arada jest olarak yapılması daha makul diye düşünüyorum

Eşime alıyorumda .
6 aylık bı sevgılıye almam çünkü çok yenı ilişkiniz. O Eurolar çöpe gidebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…