• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime cok fazla hediye aliyorum!

Sevgilinize karsilik gormeden cok hediye alirmiydiniz?

• Evet

OY: 11 19,0%
  • Hayir

OY: 47 81,0%

• Ankete Katılan
    58

simgeDL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
6
0
36
34
Selam arkadaslarrr ben almanyada yasiyorum ve bir sorunum var.. bende bir gariplik var galiba 6aydir beraber oldugum erkek arkadasima cok fazla hediye aliyorum 2ay once dogum gunuydu onun icin bir cafede party organize ettim ve 200 euroluk hediye aldim parfum kazak ve cuzdan hepsi marka. Ve oylesine polodan shirt aldim ve buna benzer daha fazla sey.. Ben ondan bukadar goremedim henuz.. Gerci benim dogum gunume daha var.. Sadece buyuk hediye olarak altin kolye getirdi turkiyeden... Simdi aklimda ona istedigi bir saati almak var yapsammi yapmassami diye kararsizim onu cok seviyorum ve alirsam cok mutlu olur diye dusunuyorum saat 120 euro siz napardiniz karsilik gormedende hediye almaya devam edermiydiniz bu benim icimden geliyor.. Maddi durumumuz assa yukari ayni..

NAPMALIYIMMM LUTFEEN YARDIMMM herkes dusuncesini yazsin!!

Manyak değilim heralde ...karşılık görmeden neden hediye alayım...boyle seylerde bayanlar daha geride durmalı...

Hihi bende böyleyim ya. Gerci ben sevdiklerime genel anlamda hediye vermesini cok seviyorum. En cok nasiplenende erkek arkadasim oluyor. Ama o kiziyor artik ;)

6 aylık bir ilişki çok yeni sayılır.
Bana gereksiz geldi.
Özel günlerde elbet alınır eğer karşılıklıysa.

Karsilik bekliyosan hele hic alma daha iyi. Ben alir miydim almazdim. Para kolay kazanilmiyo. Carcur edemem kimse icin. Kendime almiyorum marka elin ogluna alir miyim:63:

Niye aliyosun derdin ne alma canım sende

hediye içten gelip de alınır

karşılık beklenmez

haa adam altın kolye almış daha ne alsın

yat kat mı bekliyorsunuz

ayrıca aldığınızın 200 Euro tuttuğunu o nerden bilsin ki

kolye belki daha ucuz belki daha pahalıdır

ama adam eşit maddi değerde hediye almak zorunda değil

5 tl lik alır ama içten gelip de alır onun hediyesinin altında kalmayayım diye alcağı göstermelik hediyeden de iyidir yani

Hediye alırken karşılık beklemem ve alırım. hatta en çok sevdiğim şey sevdiklerimi mutlu etmektir. Pahalı hediye de aldım. kolye almış başka ne alsın? Ona bişey almayın kendinize alın bence

Aldigin hediyelerin karsiligini bekliyorsan alma hediye BENCE.
Ama daha 6 aylik bir iliski bu, cok abartmisin.

Lisede bir arkadasim sevgilisi olan kiza pahali bir hediye alabilmek icin 3 ay okul cikislari calisip para biriktirmisti.Neticede istedigi hediyeyi alip verdi.Cok gecmeden kiz baskasi icin cocugu terk etti...

Bir kerede kazak cuzdan parfum almissin.
Hediye alternatiflerini hizli tuketme yavas git biraz. ;)

Ben pahali hediyeden cok sunu seviyorum. Mesela erkek kiza ceketini , kazagini verir. Uzerine kokusu sinmis falan:KK37:. Kiz onu giyip uyur.Ay pek guzel yaa hic basima gelmedi ama keske gelseydi pek romantik buluyorum:KK70:

Ben karsilik gormeden zirnik yapmam. Ama benim hediye anlayisim zaten oyle pahali seyler,markalar almak degildir. Ben sevdiklerime ozellikle sevgilime emek harcadigim hediyeler hazirlarim ee tabi karsiligini beklerim. Bunu bana hediye hazirlasin anlaminda beklemem, sevgisel anlamda beni doyuruyorsa karsiligini aliyorum demektir. Hicbir zaman boyle pahali hediyeleri sevmedim ne almayi ne bana alinmasini. Cok itici bulurum. Hele 6 aylik iliskide daha da itici oluyor bence kendinizi frenleyin.

Böyle yeni başlamış ilişkide çok fazla ileri gitme erkeğe az pay bırak kıymetin olsun. Mesele sen aldın o aldın olayı değil ilişkiniz sağlamlaşmıştır sorun olmaz ama şu an bence bekleyip süreci görme dönemi derim.

Selam arkadaslarrr ben almanyada yasiyorum ve bir sorunum var.. bende bir gariplik var galiba 6aydir beraber oldugum erkek arkadasima cok fazla hediye aliyorum 2ay once dogum gunuydu onun icin bir cafede party organize ettim ve 200 euroluk hediye aldim parfum kazak ve cuzdan hepsi marka. Ve oylesine polodan shirt aldim ve buna benzer daha fazla sey.. Ben ondan bukadar goremedim henuz.. Gerci benim dogum gunume daha var.. Sadece buyuk hediye olarak altin kolye getirdi turkiyeden... Simdi aklimda ona istedigi bir saati almak var yapsammi yapmassami diye kararsizim onu cok seviyorum ve alirsam cok mutlu olur diye dusunuyorum saat 120 euro siz napardiniz karsilik gormedende hediye almaya devam edermiydiniz bu benim icimden geliyor.. Maddi durumumuz assa yukari ayni..

NAPMALIYIMMM LUTFEEN YARDIMMM herkes dusuncesini yazsin!!

Siz bu durumu kendi içinizde sorun etmeye baslamissiniz ki bize soruyorsunuz
Eger boykeyse kendinizi artık huzursuz hissediyorsanız almayın
Gerçekten çok sevdiği bir şey olur aa bunu da x çok beğenir aramışti da bulamamisti diye düşünüp alabilirim aldigimda cok olmuştur
ama sürekli sürekli kazak gömlek bilmem ne almam Hele ki boyle siradan seyleri alabilecek gücü varsa hiç almam
Çünkü bir süre sonra artık hediye özelliğini kaybediyor

Jestler karsilikli olmali bence. Yani birine bisey yapıp ozel hissettiriyosam bende organizasyon vs beklerdim

Back
X